標題: 偽人 張@軒 [打印本頁]

作者: cheapcheapcheap    時間: 2015-1-13 08:00 PM     標題: 偽人 張@軒

430穿梭機有得在廣州睇咩,連黎芷珊同譚玉瑛 同期都唔@知,
話係兩代兒童節目主持 吊

圖片附件: Screenshot_2015-01-13-19-56-04.jpg (2015-1-13 08:00 PM, 1 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2720524&k=170d7e7e6218caf00cd34733a163d9c5&t=1727655732&sid=000lBB

作者: fred1977    時間: 2015-1-13 08:04 PM

老實,我是70 後,也唔記得她們是同期......不是譚姐姐更耐咩?
作者: edcedc    時間: 2015-1-13 08:12 PM

珠三角地區blow都睇到tbb,佢應該真係睇過
作者: 胡生    時間: 2015-1-13 08:32 PM

430穿梭機有得在廣州睇咩,連黎芷珊同譚玉瑛 同期都唔@知,
話係兩代兒童節目主持 吊2720524
cheapcheapcheap 發表於 2015-1-13 08:00 PM
0哂嘴.有乜理由唔知黎芷珊同譚玉瑛 同期 蓋世寶就話
作者: Winters    時間: 2015-1-13 11:02 PM

好多廣東人睇TVB大... (唔X怪得之咁多老野話國民教育認識大陸有必要...)

同埋我都唔記得黎芷珊同譚玉瑛同期, 我以為譚玉瑛老一輩
作者: 44062871    時間: 2015-1-13 11:05 PM

80年代廣州自己架條魚骨天線就可以睇到TVB同ATV
90年代就納入左電視網,俾錢就有得睇
作者: 自首男    時間: 2015-1-13 11:12 PM

第一代兒童節目主持一定係辛尼哥哥牙

圖片附件: 18fb20pzok.jpg (2015-1-13 11:12 PM, 70.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2720593&k=7720b19df089181c16152c0da93408cb&t=1727655732&sid=000lBB

圖片附件: sunnyword44.jpg (2015-1-13 11:12 PM, 384.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2720594&k=674cc10d71518bf3af65338e4a011d7d&t=1727655732&sid=000lBB

作者: (~^o^~)    時間: 2015-1-14 01:26 AM

第一代兒童節目主持一定係辛尼哥哥牙
自首男 發表於 2015-1-13 11:12 PM
大眾一齊打飛機,1、2、3 到你!  (~^o^~)
作者: 屠膠含三世    時間: 2015-1-14 09:56 AM

唔好懶醒喇, 我細個成日番廣州, 十家有8家都有睇TVB, 有咩咁奇
作者: 地溝男    時間: 2015-1-14 10:08 AM

亞視成日話珠三角地區有三千萬觀眾
作者: Winters    時間: 2015-1-14 02:30 PM

亞視成日話珠三角地區有三千萬觀眾
地溝男 發表於 2015-1-14 10:08 AM
胡X塗夠話:

圖片附件: 20100310_f751c990842a95598394VZ7xhg8Hk8UM.jpg (2015-1-14 02:30 PM, 63 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2721347&k=82f36326a644a30538eacdee774d5ecb&t=1727655732&sid=000lBB

作者: kamisem333    時間: 2015-1-14 06:27 PM

1# cheapcheapcheap
譚玉瑛應該同KK同期, 然後有梁朝偉。
而黎芷珊好似後期DD, 應該同周星馳同期。
作者: t6t    時間: 2015-1-14 07:25 PM

佢應該真係睇過~
作者: 只攻與防    時間: 2015-1-15 01:53 PM

井底之蛙...廣東省可以睇TVB都唔Q知
作者: limited-too    時間: 2015-1-15 02:07 PM

井底之蛙...廣東省可以睇TVB都唔Q知
只攻與防 發表於 2015-1-15 01:53 PM
睇到不代表睇過他們曾經主持過的節目, 特別是兒童的, 怕給當時的TBB洗腦
作者: Winters    時間: 2015-1-15 02:57 PM

睇到不代表睇過他們曾經主持過的節目, 特別是兒童的, 怕給當時的TBB洗腦
limited-too 發表於 2015-1-15 02:07 PM
up乜春? 好多廣東大陸fd根本由細睇o既節目同我地一樣
作者: limited-too    時間: 2015-1-15 04:37 PM

up乜春? 好多廣東大陸fd根本由細睇o既節目同我地一樣
Winters 發表於 2015-1-15 02:57 PM
禮貌些好嗎, 和閣下無仇無怨

請問閣下知不知道只要某些節目天朝某些地方不想它播時會跳去他們自己的節目架呢
作者: Winters    時間: 2015-1-15 07:27 PM

禮貌些好嗎, 和閣下無仇無怨

請問閣下知不知道只要某些節目天朝某些地方不想它播時會跳去他們自己的節目架呢
limited-too 發表於 2015-1-15 04:37 PM
依我所知, 不包括兒童節目, 而你又好似質疑廣東大陸人有冇睇TBB節目, 所以咪問你up乜春?
作者: 屠膠含三世    時間: 2015-1-16 09:51 AM

那個年代, 430穿梭機上午, 下午都播一次, 基本上細路一定睇過
作者: 自首男    時間: 2015-1-16 12:28 PM

到底有冇巴打睇過辛尼哥哥既「跳飛機」牙

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0