標題: 第「N」次翻炒「他來自江湖」 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2015-6-14 02:22 PM     標題: 第「N」次翻炒「他來自江湖」

亞視第N次重播「流星花園」、「還珠格格」異曲同工牙

無綫安排神劇《大時代》凌晨時段重播,成功掀起劇熱潮,收視同口碑都好好,吸引唔少觀眾捱眼收睇,仲令到呢個時段嘅廣告費增加35%。但係《大》星期五就大結局,咁TVB當然要食住條水,搵有返咁上下江湖地位嘅劇集嚟接棒,於是安排由周星馳、毛舜筠、萬梓良等主演嘅《他來自江湖》喺6月15日深夜接棒播出。劇集89年首播嘅時候已經好受歡迎,飾演「何鑫淼」嘅星爺當年仲憑呢套成功彈起

圖片附件: 5a931340-1167-11e5-9c6b-018ff6f9d50e_the-justice-of-life.JPG (2015-6-14 02:22 PM, 101 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2751835&k=eff336776fe8bb1e42603e86b3c344a7&t=1727079521&sid=wK5eQh

作者: liverpool-tam    時間: 2015-6-15 02:28 AM

翻叮第N次,都仲好睇過家陣d劇N倍
作者: t6t    時間: 2015-6-16 12:44 PM

第N次翻炒~
作者: akakak777    時間: 2015-6-16 09:52 PM

亞視第N次重播「流星花園」、「還珠格格」異曲同工牙

無綫安排神劇《大時代》喺凌晨時段重播,成功掀起煲劇熱潮,收視同口碑都好好,吸引唔少觀眾捱眼瞓收睇,仲令到呢個時段嘅廣告費增加35%。但係《大》 ...
自拍男 發表於 2015-6-14 02:22 PM
我睇HBO 同一套戲一年起碼重播30次 有時一日重播3次TIM!  就係你D咁GE廢人係度 成日話人5好 咩都反完先過癮 出埋曬D垃圾貼 先搞到26FUN無晒人 連元老版主都5再係度貼相!!!!! 講千古罪人 你就真係第一人! %^&*=#
作者: happy4    時間: 2015-7-9 11:36 AM

我第一次睇咋, GOOD

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0