標題: 梁詠琪「蒙面歌王」出局感到灰心 [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 04:39 PM     標題: 梁詠琪「蒙面歌王」出局感到灰心

勇氣可加

產後復出的梁詠琪(GiGi),被指以千萬酬勞參加內地綜藝節目《蒙面歌王》,頭戴面具與紅色假髮以「追著光彩奔跑的羅拉」出賽,上集已被重返節目擔任猜評團的李克勤認出。
在初賽最後一戰,GiGi的好姊妹許茹芸是猜評團之一,當然一眼就認出「羅拉」是誰,但最終「羅拉」仍以五票之差落敗,無緣決賽,但GiGi都勇敢選擇揭面感謝觀眾。
GiGi自言不是唱將型歌手,覺得自己和其他參賽者格格不入,甚至感到灰心,但人生就是一場又一場的挑戰,除了生孩子外,今次參賽是她今年另一個重大的挑戰,因為這是她首次參加歌唱比賽,不論勝負都對她十分重要。

圖片附件: _2015090720044170554_popup.jpg (2015-9-8 04:39 PM, 110.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2771166&k=5c08ee16ca95a78329ade7e6c70acb6b&t=1727083439&sid=ZnVyxn

作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 04:41 PM

穩袋千萬牙
作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 04:43 PM

最佳「勇氣」大獎
作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 05:29 PM

重賞之下必有勇夫系列  
作者: thick_plastic    時間: 2015-9-8 06:20 PM

一條柒頭上台唱幾分鐘已經搵到大多數人成世都搵唔到的錢
作者: 66630    時間: 2015-9-8 06:58 PM

吊x做到e家先收工,仆x係咁比人吊,又話我大汗又話我有體味,又話唔以著短褲返工,講真邊X個做倉唔洗勞動唔洗出汗,唔X受得炒左我羅,我的都做到好灰
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-9-8 07:11 PM

佢咁既歌藝 , 夠膽參加已經係奇跡 ...
作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 09:43 PM

佢咁既歌藝 , 夠膽參加已經係奇跡 ...
迦樓羅女王 發表於 2015-9-8 07:11 PM
獻醜不如藏拙系列
作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 09:44 PM

吊x做到e家先收工,仆x係咁比人吊,又話我大汗又話我有體味,又話唔以著短褲返工,講真邊X個做倉唔洗勞動唔洗出汗,唔X受得炒左我羅,我的都做到好灰 ...
66630 發表於 2015-9-8 06:58 PM
聽日擦香水返工牙
作者: 地溝男    時間: 2015-9-8 09:49 PM

吊x做到e家先收工,仆x係咁比人吊,又話我大汗又話我有體味,又話唔以著短褲返工,講真邊X個做倉唔洗勞動唔洗出汗,唔X受得炒左我羅,我的都做到好灰 ...
聽日擦香水著老西返工
作者: 66630    時間: 2015-9-8 10:35 PM

聽日擦香水著老西返工
地溝男 發表於 2015-9-8 09:49 PM
個女主管話叫我自已著長褲,日日帶衫返去換,我又唔係做OB,做埋d野都唔x似倉務
作者: (~^o^~)    時間: 2015-9-8 10:50 PM

個女主管話叫我自已著長褲,日日帶衫返去換,我又唔係做OB,做埋d野都唔x似倉務
66630 發表於 2015-9-8 10:35 PM
女主管   (~^o^~)
作者: (~^o^~)    時間: 2015-9-8 10:58 PM

去平雞會告鳩佢歧視 6 哥你發臭!  (~^o^~)
作者: happyyau    時間: 2015-9-9 12:51 AM

i really like her songs
作者: 自拍男    時間: 2015-9-9 08:40 AM

女主管   (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2015-9-8 10:50 PM
AV女主管
作者: 自拍男    時間: 2015-9-9 08:40 AM

去平雞會告鳩佢歧視 6 哥你發臭!  (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2015-9-8 10:58 PM
體臭無罪
作者: (~^o^~)    時間: 2015-9-9 10:16 AM

體臭無罪
自拍男 發表於 2015-9-9 08:40 AM
閪臭呢?
作者: 地溝男    時間: 2015-9-9 10:25 AM

閪臭呢?
(~^o^~) 發表於 2015-9-9 10:16 AM
阿嬌黑飽

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0