標題: 睇到段文章正是6哥的處境 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-11-2 09:13 AM     標題: 睇到段文章正是6哥的處境

徹底失業

圖片附件: image.jpeg (2015-11-2 09:13 AM, 166 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2779745&k=5ca256b42c11ee60152881cb4939fbff&t=1727061969&sid=3Ww216

圖片附件: image.jpeg (2015-11-2 09:13 AM, 158.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2779746&k=17ce22a6c5a5c4d575cfdd73ec84aa94&t=1727061969&sid=3Ww216

作者: 地溝男    時間: 2015-11-2 09:17 AM

徹底失業
66630 發表於 2015-11-2 09:13 AM
天生失業
作者: 地溝男    時間: 2015-11-2 09:25 AM

徹底失業
66630 發表於 2015-11-2 09:13 AM
徹底秃頭
作者: cxzcxz    時間: 2015-11-2 10:09 AM

http://www.cmoneyhome.com/articl ... 0%252E%252E%252E%29
作者: 66630    時間: 2015-11-2 11:00 AM

4# cxzcxz 寧願死都唔會做e d仆x,公屋可以申請可以住,但工唔可以唔搵,6哥就話勉強讀到中五,冇學歴又唔識英文同文書,搵到工作難,讀到大學出面大把好工可以做,都仲要靠政府養,e d仆x真係食x米
作者: limited-too    時間: 2015-11-2 11:08 AM

4# cxzcxz 寧願死都唔會做e d仆x,公屋可以申請可以住,但工唔可以唔搵,6哥就話勉強讀到中五,冇學歴又唔識英文同文書,搵到工作難,讀到大學出面大把好工可以做,都仲要靠政府養,e d仆x真係食x米 ...
66630 發表於 2015-11-2 11:00 AM
加油努力. 現在只是烏雲密佈, 遲些便雨過青天
作者: 地溝男    時間: 2015-11-2 11:17 AM

limited-too 發表於 2015-11-2 11:08 AM
日日都係烏雲密佈
作者: 66630    時間: 2015-11-2 11:20 AM

limited-too 發表於 2015-11-2 11:08 AM
,有手有腳洗咩靠政府養
作者: cxzcxz    時間: 2015-11-2 11:28 AM

,有手有腳洗咩靠政府養
66630 發表於 2015-11-2 11:20 AM
有食唔食罪大惡極!

圖片附件: 火狐截圖_2015-11-02T01-34-32.942Z.jpg (2015-11-2 11:27 AM, 381.1 KB) / 下載次數 2
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2779754&k=59ef0cb5104fe81acb0713cf3400f8e1&t=1727061969&sid=3Ww216

作者: 地溝男    時間: 2015-11-2 11:36 AM

有食唔食罪大惡極!
cxzcxz 發表於 2015-11-2 11:28 AM
有女唔食罪大惡極

圖片附件: 0930-00470-001b3.jpg (2015-11-2 11:36 AM, 182.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2779755&k=226dc84c86ce77cfe99b7a97b648d3ff&t=1727061969&sid=3Ww216

作者: 66630    時間: 2015-11-2 11:42 AM

有食唔食罪大惡極!
cxzcxz 發表於 2015-11-2 11:28 AM
,道不同不相為謀
作者: limited-too    時間: 2015-11-2 12:45 PM

,有手有腳洗咩靠政府養
66630 發表於 2015-11-2 11:20 AM
6哥, 昨天晚上阿嫻姐-陳潔玲17直播, 阿林泳陶都在呀, 有沒有睇到呀
作者: 66630    時間: 2015-11-2 12:55 PM

6哥, 昨天晚上阿嫻姐-陳潔玲17直播, 阿林泳陶都在呀, 有沒有睇到呀
limited-too 發表於 2015-11-2 12:45 PM
尋晚睇左reneebobo 同 mina,一個有線一個無線
作者: limited-too    時間: 2015-11-2 04:34 PM

66630 發表於 2015-11-2 12:55 PM
OH, 你錯過了, 林泳陶好索呀, 陳潔玲著工人褲, 好多咸濕佬當佢側企時都話佢好大個ball
作者: 66630    時間: 2015-11-2 05:36 PM

OH, 你錯過了, 林泳陶好索呀, 陳潔玲著工人褲, 好多咸濕佬當佢側企時都話佢好大個ball
limited-too 發表於 2015-11-2 04:34 PM
有冇cap圖?,佢兩個17我都冇追蹤,可能遲d都唔玩,女神自從有拖拍後,基本上冇左影,之前追蹤開我d人都冇再比心,成日都係自己on99比心人,好冇癮
作者: limited-too    時間: 2015-11-3 12:40 AM

有冇cap圖?,佢兩個17我都冇追蹤,可能遲d都唔玩,女神自從有拖拍後,基本上冇左影,之前追蹤開我d人都冇再比心,成日都係自己on99比心人,好冇癮 ...
66630 發表於 2015-11-2 05:36 PM
陳小姐你一定要追 佢時畤都玩空中yoga
泳圖我無追 反而追了欣宜 因她追好多人 有些靚女 有些會上佢live
作者: limited-too    時間: 2015-11-3 12:42 AM

66630 發表於 2015-11-2 12:55 PM
剛才Mina佢開live訓覚 都有5百幾人睇佢訓

Reneebobo佢有開 彈結他
作者: 66630    時間: 2015-11-3 07:31 AM

剛才Mina佢開live訓覚 都有5百幾人睇佢訓

Reneebobo佢有開 彈結他
limited-too 發表於 2015-11-3 12:42 AM
mina冇睇到,剩係睇左reneebobo唱歌同刷牙,e排最愛果女神消失了所以都好早訓
作者: limited-too    時間: 2015-11-3 11:46 AM

mina冇睇到,剩係睇左reneebobo唱歌同刷牙,e排最愛果女神消失了所以都好早訓
66630 發表於 2015-11-3 07:31 AM
講真, Mina我吾識佢, 但只要睇到佢昨晚直播Live時, 成日都話好倦好倦, 然後竟然離開左去訓覺,
留底成班白痴仔係度等, 班白痴仔又不停的按心, 之後夜少少又開, 今次更加是黑屏, 又係走左去
訓覺, 又係有成班白痴仔等佢回來, 等佢開燈睇佢睡姿...這樣的人的態度好有問題

另外, Reneebobo這個我又吾識佢, 第一次睇佢直播時, 覺得佢好可愛, 不過最近睇佢, 寸左好多,
更係啦, 又吾性感, 但就有幾百人睇佢, 換轉係我, 我都寸啦
作者: 66630    時間: 2015-11-3 12:17 PM

講真, Mina我吾識佢, 但只要睇到佢昨晚直播Live時, 成日都話好倦好倦, 然後竟然離開左去訓覺,
留底成班白痴仔係度等, 班白痴仔又不停的按心, 之後夜少少又開, 今次更加是黑屏, 又係走左去
訓覺, 又係有成班白痴仔 ...
limited-too 發表於 2015-11-3 11:46 AM
17曾經帶比6哥希望的地方,可惜自從最愛嘅女神因有拖拍而極少在17出現,加上更新完17,反而追蹤玩開d人少玩左,多左一班無謂人,而且留言經常被食被無視甚至比人刪了,所以e家都唔會捱夜去睇,再一次做返一個等死嘅6哥
作者: 66630    時間: 2015-11-3 12:48 PM

啱啱又有一個女神話放棄17,點解要咁對6哥,支持左佢地成個月,卻一個個捨我而去,唔通6哥真係天煞孤星,注定孤獨終老
作者: limited-too    時間: 2015-11-3 02:10 PM

17曾經帶比6哥希望的地方,可惜自從最愛嘅女神因有拖拍而極少在17出現,加上更新完17,反而追蹤玩開d人少玩左,多左一班無謂人,而且留言經常被食被無視甚至比人刪了,所以e家都唔會捱夜去睇,再一次做返一個等死嘅6 ...
66630 發表於 2015-11-3 12:17 PM
自從17重新上apple store後, 多左好多新人玩, 攪到17時時断線, 不太穩定, 這便導致本來玩開的意興闌珊,
但佢地有些吾玩17, 但轉去玩其它像17的, 如映客, Nice, Yolo, Snapchat, scope等等, 每天在天朝推出和17一樣的鴨屎多到你數到數不到, 或者你未必知, 但用緊紅米的我一定知, 因為我可以下載到天朝所有鴨屎, 連play store
都沒有的我都可以下到, 所以你追開的可以轉了陣地吧了,甚至我都開始轉玩Periscope, 這個東西實在太好玩,

現在我睇緊有條靚女, 澳洲人, 佢彈結他好利害, 我follow了她, 今晚放工回家後看重播錄了它, 然後上傳雲端後給
你條下載連結, 當你睇到後, 一定會覺佢好利害
作者: 66630    時間: 2015-11-3 03:08 PM

自從17重新上apple store後, 多左好多新人玩, 攪到17時時断線, 不太穩定, 這便導致本來玩開的意興闌珊,
但佢地有些吾玩17, 但轉去玩其它像17的, 如映客, Nice, Yolo, Snapchat, scope等等, 每天在天朝推出和17一樣 ...
limited-too 發表於 2015-11-3 02:10 PM
唔玩了,等最後追蹤6哥的一人都走埋,連17都唔想玩
作者: 地溝男    時間: 2015-11-3 03:11 PM

66630 發表於 2015-11-3 03:08 PM
生無可戀
作者: 地溝男    時間: 2015-11-3 03:12 PM

66630 發表於 2015-11-3 03:08 PM
秃頭 = 失業 = 生無可戀

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0