標題: 千雪bb請假一年讀中大碩士 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2015-11-23 03:11 PM     標題: 千雪bb請假一年讀中大碩士

冇得升、冇人工加,早走早著

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪就係其中一位被力捧嘅小花。
2012 年參選港姐以來甚有觀眾緣,參選時遇著投票系統出錯而令備受觀眾歡迎嘅佢失落冠軍,反而因為咁而令佢人氣急升,更令佢喺未卸任已被欽點與崔建邦一齊擔任 《勁歌金曲》主持,仲獲欽點參演台慶劇《On Call 36小時 II》。入行短短3年,參演嘅劇集已經有7套,淨係今年已經連續拍咗3套劇集,包括《拆局專家》、《警犬巴打》及第一次做女主角嘅《EU超時任務》,可見 無綫有幾重視佢啦!但係喺呢個花旦買少見少嘅時候,朱千雪偏偏選擇請假一年重返校園增值自己。
有傳媒報導指朱千雪喺九月嘅時候已經重返校 園,喺中文大學修讀為期一年嘅企業傳播社會科學碩士。

圖片附件: 54a07870-911d-11e5-889b-ef26692adfe2_TUNGSTAR5646884.jpg (2015-11-23 03:11 PM, 136.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2783257&k=5d673a11accb8987c85b4e46ce4fdc51&t=1727051040&sid=9bwbob

圖片附件: 54c0f8c0-911d-11e5-b34e-d5fe478a3d7e_TUNGSTAR5490370.jpg (2015-11-23 03:11 PM, 126.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2783258&k=cf241932ad3c56f3fe2f7af1e7116c07&t=1727051040&sid=9bwbob

作者: 港燦男    時間: 2015-11-23 03:13 PM

朱千雪 = 中大

蔡思貝 = 菲律賓國力
作者: 港燦男    時間: 2015-11-23 03:19 PM

6哥 = 社會倉大學
作者: 胡生    時間: 2015-11-23 03:29 PM

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪 ...
港燦男 發表於 2015-11-23 03:11 PM
一年冇得見千雪bb
作者: d228216    時間: 2015-11-23 03:39 PM

一年冇得見千雪bb
胡生 發表於 2015-11-23 03:29 PM
入沙田撞下
作者: 浪子    時間: 2015-11-23 03:45 PM

近年無綫鬧小生花旦荒,唔少當家小生花旦選擇離巢向外闖。面對嚴峻嘅人才流失,無綫都努力硬谷一大堆二、三線小生小花上位,希望呢班新力軍盡快入屋,彌補人才流失,而朱千雪 ...
港燦男 發表於 2015-11-23 03:11 PM

中大碩士
有冇人知邊科個CODE, 我即刻去報讀

作者: 港燦男    時間: 2015-11-23 05:18 PM

中大碩士
有冇人知邊科個CODE, 我即刻去報讀

浪子 發表於 2015-11-23 03:45 PM
後會有期   

圖片附件: 855aba30-91b2-11e5-ab59-bd512ee77e9a_-.jpg (2015-11-23 05:19 PM, 166.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2783266&k=66bfef923903c7b59b9d55d1faff3cc1&t=1727051040&sid=9bwbob

作者: 66630    時間: 2015-11-23 05:40 PM

係無記冇前途仲唔搵定其他出路咩
作者: limited-too    時間: 2015-11-23 05:41 PM

係無記冇前途仲唔搵定其他出路咩
66630 發表於 2015-11-23 05:40 PM
錯, 係得不到6哥竉幸, 所以請假離開
作者: 66630    時間: 2015-11-23 05:49 PM

錯, 係得不到6哥竉幸, 所以請假離開
limited-too 發表於 2015-11-23 05:41 PM
,如果佢係真心愛6哥一秒,去死都冇所謂
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-23 05:55 PM

,如果佢係真心愛6哥一秒,去死都冇所謂
66630 發表於 2015-11-23 05:49 PM
你咁多女 ....... 神 , 每個死一次 , 向孟婆輪冊 , 都輪到下世紀拉
作者: 66630    時間: 2015-11-23 06:03 PM

你咁多女 ....... 神 , 每個死一次 , 向孟婆輪冊 , 都輪到下世紀拉
迦樓羅女王 發表於 2015-11-23 05:55 PM
女神可以有好多,但全部都係6哥單戀,佢地都唔愛我
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-23 06:07 PM

女神可以有好多,但全部都係6哥單戀,佢地都唔愛我
66630 發表於 2015-11-23 06:03 PM
為女神JJ , 點解唔溝普通D既女 , 日日玩調教???
作者: 66630    時間: 2015-11-23 06:18 PM

為女神JJ , 點解唔溝普通D既女 , 日日玩調教???
迦樓羅女王 發表於 2015-11-23 06:07 PM
6哥e家咩身世自己好清楚,無謂走去害人la
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-23 06:27 PM

6哥e家咩身世自己好清楚,無謂走去害人la
66630 發表於 2015-11-23 06:18 PM
玩女姐 , 講咩責任丫
作者: 66630    時間: 2015-11-23 06:34 PM

[youtube]Y2JekDrh8Y0[/youtube]
玩女姐 , 講咩責任丫
迦樓羅女王 發表於 2015-11-23 06:27 PM
下個月要1k捱到尾,而且食都冇得食,仲玩咩女丫,再者唔好講現實,係好似17e d社交app都冇人愛6哥,如果有女係要咁樣嘅6哥,就真係奇蹟,6哥馬上娶佢都冇問題
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-23 06:59 PM

溝女撩女唔駛花錢架喎 ...
作者: notatall    時間: 2015-11-27 01:42 AM

即係撈TVB無前途
作者: 地溝男    時間: 2015-11-27 08:41 AM

即係撈TVB無前途
notatall 發表於 2015-11-27 01:42 AM
賣魚旦勝過撈 TVB   

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0