標題: 硬 撚 咗! (~^o^~) [打印本頁]

作者: (~^o^~)    時間: 2015-11-27 02:49 AM     標題: 硬 撚 咗! (~^o^~)

【FACE即時】加$500影全裸遭龍友性侵
ffx Shirley爆喊:唔敢報警好蠢!

9月中「一MV成名」嘅ffx,《Sugar Baby》只令最索嘅周葆諭(Christy)「紅」咗一陣,其他三位成員面目模糊。正讀大學嘅楊澤怡(Shirley),曾透露年幼因父母分開,在兒童之家長大,原來佢仲有一段不想提起未敢忘記嘅過去。

今年21歲嘅Shirley,好細個就獨立生活,中二已要返工,中三、中四起搵唔同地方住,為了賺多幾個錢交兒童之家內青年宿舍嘅租,17歲開始接私影,拍過尺度只有胸圍內褲嘅激照,但為了額外$500利誘,佢一念之差答應龍友要求全裸任影,竟被性侵!

今日Shirley接受報章訪問,提起呢段往事喊爆:「我俾人性侵犯咗!」

「由中三開始,我就住兒童之家,一直住到我有學校宿舍,因為住兒童之家入面嘅青年宿舍要交租,加上返學都要用錢,所以一直好努力搵錢幫補支出。有同人補習,但始終都係唔夠,所以17、18歲開始去幫人影私影。影比堅尼每個鐘大約有三百蚊,一向冇影裸體,只係得嗰次。」

「幫我影相嗰個X先生(龍友),本來係話同我影比堅尼相,影完一陣,佢畀本相簿我睇,入面都係一啲模特兒影嘅裸體照,佢問我可唔可以擺同樣嘅甫士影一輯。本來我唔想,但因為佢未畀錢我,而且佢話可以加到500蚊一個鐘,我又真係等錢用,所以就應承咗影。

「到差唔多影完,呢個X先生就推我落床,佢性侵犯咗我……當時我好驚,我想走同不停大嗌唔好,我有推開佢、有反擊,但反擊唔到,我係咁喊,之後我即刻着番衫衝出門口走。」

女仔要識保護自己,但Shirley為怕俾青年宿舍知道自己有違規矩接私影Job,怕被送入女童院,竟然選擇唔報警。「我諗番知道自己好蠢,依家講出嚟希望提醒有幫人影私影嘅女仔要小心,要保護自己。」

最恐怖係近日流傳一批Shirley嘅私影sexy相,想不到嘅係,Shirley兩個月前竟然同性侵過佢嘅龍友見面。

「佢其實一直都有喺wechat約我出去,我當然冇出,回覆都係推佢,直到之前知道佢入咗娛樂圈做幕後,我真係好驚,早排佢約我出嚟食飯見面,我應承佢出嚟,因為我想叫佢刪除啲相同埋唔好同人講,當時佢答應咗,我都覺得自己蠢,佢一直都呃我。」

私影界一向危險重重,Shirley今次唔怕被流出裸照威脅,鼓起勇氣道出性侵往事,希望佢去報警,唔好俾呢啲人渣再去害其他女仔!

去警訊片
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20151127/54473729
作者: xarrie    時間: 2015-11-27 09:39 AM

支持你, 不要害怕威脅,不要向惡勢力低頭
作者: 地溝男    時間: 2015-11-27 10:45 AM

【FACE即時】加$500影全裸遭龍友性侵
ffx Shirley爆喊:唔敢報警好蠢!

9月中「一MV成名」嘅ffx,《Sugar Baby》只令最索嘅周葆諭(Christy)「紅」咗一陣,其他三位成員面目模糊。正讀大學嘅楊澤怡(Shirley) ...
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 02:49 AM
6哥被倉大佬雞姦
作者: limited-too    時間: 2015-11-27 11:17 AM

佢有無腦架, 被人性侵時是中三啦, 女仔通常家長都會特別說明要小心架啦.
自己想賺錢, 去做私影女模, 就一定預左有好大機會被人搞啦, 否則為何
叫做私影呀. 現在好啦, 開始紅啦, 駁宣傳啦, 就將自己以前的事自己先爆出
來, 一來駁同情, 二來怕之前性侵佢的人威脅佢, 現在好叻女呀
作者: 地溝男    時間: 2015-11-27 12:33 PM

佢有無腦架, 被人性侵時是中三啦, 女仔通常家長都會特別說明要小心架啦.
自己想賺錢, 去做私影女模, 就一定預左有好大機會被人搞啦, 否則為何
叫做私影呀. 現在好啦, 開始紅啦, 駁宣傳啦, 就將自己以前的事自己先爆 ...
limited-too 發表於 2015-11-27 11:17 AM
80年代 = 私鐘妹

今時今日 = 私影妹(援交)
作者: (~^o^~)    時間: 2015-11-27 03:00 PM

有冇師兄有閃咭?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-27 03:01 PM

有冇師兄有閃咭?
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 03:00 PM
#4果陣你都仲係好正意格 , 做咩E+咁墮落???
作者: (~^o^~)    時間: 2015-11-27 03:03 PM

#4果陣你都仲係好正意格 , 做咩E+咁墮落???
迦樓羅女王 發表於 2015-11-27 03:01 PM
果陣?几時?
作者: 重口味    時間: 2015-11-27 04:26 PM

果陣?几時?
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 03:03 PM
5 小時前

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid4242875
作者: d228216    時間: 2015-11-27 05:38 PM

「幫我影相嗰個6先生(龍友),本來係話同我影比堅尼相,影完一陣,佢畀本相簿我睇,入面都係一啲模特兒影嘅裸體照,佢問我可唔可以擺同樣嘅甫士影一輯。本來我唔想,但因為佢未畀錢我,而且佢話可以加到500蚊一個鐘,我又真係等錢用,所以就應承咗影。

(~^o^~) 發表於 2015-11-27 02:49 AM

作者: (~^o^~)    時間: 2015-11-27 09:17 PM

5 小時前

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=304731&page=1#pid4242875
重口味 發表於 2015-11-27 04:26 PM
吓,你係咪認錯人吖。
作者: deankit88    時間: 2015-11-28 08:42 PM

not so good.
作者: 迦樓羅女王    時間: 2015-11-28 11:35 PM

吓,你係咪認錯人吖。
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 09:17 PM
最多咪SORRY羅 ...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0