標題: 悶死6哥la,今日蛇係公司卻無所事事 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-12-1 02:50 PM     標題: 悶死6哥la,今日蛇係公司卻無所事事

17越來越少女神玩,6哥d女神好多都唔玩live,剩係post相或者追蹤其他用家,有d直情消失左或轉玩其他app
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 02:54 PM

17越來越少女神玩,6哥d女神好多都唔玩live,剩係post相或者追蹤其他用家,有d直情消失左或轉玩其他app
66630 發表於 2015-12-1 02:50 PM
6哥越黎越蛇
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 02:55 PM

66630 發表於 2015-12-1 02:50 PM
又到下午茶時間

嘆杯茶、食個包,輕輕鬆鬆又一day
作者: 66630    時間: 2015-12-1 03:03 PM

[youtube]ZbXP-FvBCSE[/youtube]
6哥越黎越蛇
港燦男 發表於 2015-12-1 02:54 PM
d c9係度目怒兇光望住6哥,蛇王其實係比狗咬嘅先兆,不過6哥已經唔在乎la,少左17d女神,6哥再次失去了人生的意義,活著和死了都沒分別
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 03:13 PM

ZbXP-FvBCSEd c9係度目怒兇光望住6哥,蛇王其實係比狗咬嘅先兆,不過6哥已經唔在乎la,少左17d女神,6哥再次失去了人生的意義,活著和死了都沒分別
66630 發表於 2015-12-1 03:03 PM
6哥又有新女

圖片附件: 4badb941e5c41.jpg (2015-12-1 03:13 PM, 146.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2784290&k=c52fe3b34bf496dc1c73a3c5b7daaa13&t=1727790247&sid=NQgLt4

作者: 66630    時間: 2015-12-1 03:26 PM

6哥又有新女
港燦男 發表於 2015-12-1 03:13 PM
唔係新歡,係舊愛,e個女神幾年前6哥好迷佢,每套電視電影甚至每首歌都有追捧,但唔記得咩原因後來6哥遺忘左佢
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 03:29 PM

唔係新女,係幾年前嘅舊愛
66630 發表於 2015-12-1 03:26 PM
傳說中既6哥17 app女神     
作者: 66630    時間: 2015-12-1 03:33 PM

傳說中既6哥17 app女神     
港燦男 發表於 2015-12-1 03:29 PM
6哥唔知佢有冇玩17,不過佢唔係6哥e家愛嘅女神
作者: d228216    時間: 2015-12-1 03:38 PM

6哥唔知佢有冇玩17,不過佢唔係6哥e家愛嘅女神
66630 發表於 2015-12-1 03:33 PM
有日本網站爆出位於青山嘅風俗店(如果你唔知咩係「風俗店),咁呢篇其實唔關你事…)「虎の穴」出咗一位新嘅風俗孃,個名就叫「桃谷エリカ」。唔好以為佢哋係借呢位只係出道咗半年但橫掃整個AV界嘅豆腐西施個名黎做宣傳,因為根據網站上面嘅描述,清清楚楚咁寫到明「2014 AV出道」,「純白女神」同「有如玻璃一樣的通透纖細的腳板(唔?)」。基本都指到明係桃谷エリカ本人。

http://www.menclub.hk/mobile/article/article.php?cat=girls&aid=5253
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 03:58 PM

有日本網站爆出位於青山嘅風俗店(如果你唔知咩係「風俗店),咁呢篇其實唔關你事…)「虎の穴」出咗一位新嘅風俗孃,個名就叫「桃谷エリカ」。唔好以為佢哋係借呢位只係出道咗半年但橫掃整個AV界嘅豆腐西施個名黎做 ...
d228216 發表於 2015-12-1 03:38 PM

圖片附件: 121406fu0m5vjmmuwgvwhu.jpg (2015-12-1 03:58 PM, 151.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2784291&k=fca9050b64c622317c3dc65f32cfd0ec&t=1727790247&sid=NQgLt4

作者: 66630    時間: 2015-12-1 04:01 PM

有日本網站爆出位於青山嘅風俗店(如果你唔知咩係「風俗店),咁呢篇其實唔關你事…)「虎の穴」出咗一位新嘅風俗孃,個名就叫「桃谷エリカ」。唔好以為佢哋係借呢位只係出道咗半年但橫掃整個AV界嘅豆腐西施個名黎做 ...
d228216 發表於 2015-12-1 03:38 PM
多謝分享,但6哥第一雖然係靚女唔知佢咩水,第二死窮鬼6哥無錢去日本
作者: 重口味    時間: 2015-12-1 04:20 PM

原來去左做風俗孃
作者: 港燦男    時間: 2015-12-1 04:20 PM

多謝分享,但6哥第一雖然係靚女唔知佢咩水,第二死窮鬼6哥無錢去日本
66630 發表於 2015-12-1 04:01 PM
有錢就吊架妹

冇錢就吊C9
作者: 重口味    時間: 2015-12-1 04:21 PM

66630 發表於 2015-12-1 04:01 PM
你冇睇AV架咩
作者: 重口味    時間: 2015-12-1 04:22 PM

有錢就吊架妹

冇錢就被C9吊
港燦男 發表於 2015-12-1 04:20 PM

作者: d228216    時間: 2015-12-1 04:33 PM

重口味 發表於 2015-12-1 04:22 PM
基本プレイ
ディープキス 全身リップ
玉舐め 生フェラ
指フェラ アナル舐め
口内発射 パイズリ
69 素股
言葉責め シルクロード舐め
※女の子の体調により、ご要望にお答えできない場合がございます。

有料オプション
パンスト 2,000円
バイブ 3,000円
ローター 3,000円
電マ 5,000円

60分 70,000円
90分 90,000円
120分 110,000円
延長30分 32,000円
作者: 66630    時間: 2015-12-1 04:34 PM

你冇睇AV架咩
重口味 發表於 2015-12-1 04:21 PM
6哥睇julia 安城 錐名 仲有好多…,不過被6哥仲e果d好多出一兩套就收左山

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0