標題: 6哥放假唔出街又被屋企人鬧 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-12-6 09:11 AM     標題: 6哥放假唔出街又被屋企人鬧

其實放假唔出街又咩咁出奇,同6哥講要出去學多d野,見多d人識多d朋友,其他都嘥Q氣,6哥就係越見得世面越識得人多,先搞到今時今日咁折墜,就係因為太順從屋企的決定,才過著e家廢人一般嘅生活,佢地又唔係6哥憑什麼對自己指手畫腳,判定6哥的人生

圖片附件: image.jpeg (2015-12-6 09:11 AM, 364.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2785185&k=120b85ada167f0f431d65a3665d24647&t=1727692437&sid=qKrddf

圖片附件: image.jpeg (2015-12-6 09:11 AM, 133.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2785186&k=b12b1616bbc4ae2aa24e08c47c5dee02&t=1727692437&sid=qKrddf

圖片附件: image.jpeg (2015-12-6 09:11 AM, 159.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2785187&k=f5e848af8a72d15812f6330f0ba965c2&t=1727692437&sid=qKrddf

作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 09:21 AM

出街又鬧、唔出街又鬧
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 09:25 AM

6哥幾時先有錢買樓自己住
作者: 66630    時間: 2015-12-6 09:27 AM

出街又鬧、唔出街又鬧
地溝男 發表於 2015-12-6 09:21 AM
嘥氣,6哥想起讀書時的一個典故,莊子與惠子遊於濠梁之上。莊子曰:「鯈魚出遊從容,是魚樂也。」惠子曰:「子非魚,安知魚之樂?」莊子曰:「子非我,安知我不知魚之樂?」惠子曰:「我非子,固不知子矣,子固非魚也,子之不知魚之樂,全矣。」莊子曰:「請循其本。子曰汝安知魚樂云者,既已知吾知之而問我,我知之濠上也。」
作者: 66630    時間: 2015-12-6 09:31 AM

6哥幾時先有錢買樓自己住
地溝男 發表於 2015-12-6 09:25 AM
發夢果陣或死果陣xx男燒比6哥
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 09:34 AM

嘥氣,6哥想起讀書時的一個典故,莊子與惠子遊於濠梁之上。莊子曰:「鯈魚出遊從容,是魚樂也。」惠子曰:「子非魚,安知魚之樂?」莊子曰:「子非我,安知我不知魚之樂?」惠子曰:「我非子,固不知子矣,子 ...
66630 發表於 2015-12-6 09:27 AM
6哥26fun中國文學天才牙     
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 09:34 AM

發夢果陣或死果陣xx男燒比6哥
66630 發表於 2015-12-6 09:31 AM
6哥死後大富大貴牙   
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 09:38 AM

嘥氣,6哥想起讀書時的一個典故,莊子與惠子遊於濠梁之上。莊子曰:「鯈魚出遊從容,是魚樂也。」惠子曰:「子非魚,安知魚之樂?」莊子曰:「子非我,安知我不知魚之樂?」惠子曰:「我非子,固不知子矣,子 ...
66630 發表於 2015-12-6 09:27 AM
6哥會考中文乜野成績牙
作者: 66630    時間: 2015-12-6 09:45 AM

6哥會考中文乜野成績牙
地溝男 發表於 2015-12-6 09:38 AM
e家知道咩叫書到用時比人吊
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 10:04 AM

e家知道咩叫書到用時比人吊
66630 發表於 2015-12-6 09:45 AM
6哥報公開大學牙    
作者: 66630    時間: 2015-12-6 10:15 AM

[youtube]WvDxWpgdxwA[/youtube]
6哥報公開大學牙    
地溝男 發表於 2015-12-6 10:04 AM
馴狗大學
作者: 地溝男    時間: 2015-12-6 10:17 AM

馴狗大學
66630 發表於 2015-12-6 10:15 AM
6哥讀癲狗大學牙

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0