標題: 星期一不是返工天 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 08:53 AM     標題: 星期一不是返工天

今朝唔見六哥
作者: 66630    時間: 2015-12-7 09:08 AM

6哥做魔鬼蛇緊等下午裝櫃,睇住班仆x c9做到杏+產,心情爽爆
作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 09:13 AM

6哥做魔鬼蛇緊等下午裝櫃,睇住班仆x c9做到杏+產,心情爽爆
66630 發表於 2015-12-7 09:08 AM
6哥做蛇霸
作者: 66630    時間: 2015-12-7 09:17 AM

今朝唔見六哥
自拍男 發表於 2015-12-7 08:53 AM
春天不是工作天,夏日炎炎正好眠,秋高氣爽郊遊天,冬天被窩暖眠眠
作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 09:20 AM

春天不是工作天,夏日炎炎正好眠,秋高氣爽郊遊天,冬天被窩暖眠眠
66630 發表於 2015-12-7 09:17 AM
特衰高官個個月幾十萬,日日蛇最好牙
作者: 66630    時間: 2015-12-7 09:49 AM

特衰高官個個月幾十萬,日日蛇最好牙
自拍男 發表於 2015-12-7 09:20 AM
班c9 on99投訴,換來的就只有人事部對6哥的一句話,蛇王唔好蛇得咁高調,濕9公司果然老闆果然都係濕9,原來上次個分區總經理都係老世之一,見到6哥蛇王唔吊,轉個頭搵d靚出面
作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 09:57 AM

班c9 on99投訴,換來的就只有人事部對6哥的一句話,蛇王唔好蛇得咁高調,濕9公司果然老闆果然都係濕9,原來上次個分區總經理都係老世之一,見到6哥蛇王唔吊,轉個頭搵d靚出面 ...
66630 發表於 2015-12-7 09:49 AM
分區總經理最蛇
作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 09:59 AM

班c9 on99投訴,換來的就只有人事部對6哥的一句話,蛇王唔好蛇得咁高調,濕9公司果然老闆果然都係濕9,原來上次個分區總經理都係老世之一,見到6哥蛇王唔吊,轉個頭搵d靚出面 ...
66630 發表於 2015-12-7 09:49 AM
呢招叫做「借刀殺人」
作者: 66630    時間: 2015-12-7 10:14 AM

呢招叫做「借刀殺人」
自拍男 發表於 2015-12-7 09:59 AM
殺一個就死嘅6哥有咩用,又冇身家分,吊返轉要比殮葬費6哥
作者: 自拍男    時間: 2015-12-7 10:21 AM

殺一個就死嘅6哥有咩用,又冇身家分,吊返轉要比殮葬費6哥
66630 發表於 2015-12-7 10:14 AM
6哥風光大葬

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0