標題: 尋日買左部「安博盒子」$700蚊 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2016-1-6 11:30 AM     標題: 尋日買左部「安博盒子」$700蚊

好撚多野睇

不過窒下窒下
作者: 港燦男    時間: 2016-1-6 11:31 AM

6哥有冇買牙
作者: 港燦男    時間: 2016-1-6 11:32 AM

免費睇4仔
作者: admin    時間: 2016-1-6 11:35 AM

好撚多野睇

不過窒下窒下
港燦男 發表於 2016-1-6 11:30 AM
唔怪得XX男都要反23條, 串流盒子睇番版
香港倒退其實也可找到機會
黃金買機有張LIST TICK裝番版的年代
小商戶再發圍
作者: 港燦男    時間: 2016-1-6 11:43 AM

小商戶再發圍
admin 發表於 2016-1-6 11:35 AM
admin睇開邊隻盒子牙
作者: 港燦男    時間: 2016-1-6 11:44 AM

小商戶再發圍
admin 發表於 2016-1-6 11:35 AM
幾時有project睇牙
作者: 66630    時間: 2016-1-6 11:47 AM

6哥有冇買牙
港燦男 發表於 2016-1-6 11:31 AM
上次睇某個節目好似話遲d連盒子都會監管
作者: admin    時間: 2016-1-6 11:53 AM

如果中左六合彩, 一定回歸大眾, 乜PROJECT都有得睇

或者要等一個循環,
當正版死晒,
番版冇得再番都死埋
正版就會再生
幾時有project睇牙
港燦男 發表於 2016-1-6 11:44 AM

作者: admin    時間: 2016-1-6 11:56 AM

上次睇某個節目好似話遲d連盒子都會監管
66630 發表於 2016-1-6 11:47 AM
唔使睇某個節目,
跟本23條就是為對付串流侵權盒子
和保護二次創作而度身定做
作者: 66630    時間: 2016-1-6 12:49 PM

或者要等一個循環,
當正版死晒,
番版冇得再番都死埋
正版就會再生

admin 發表於 2016-1-6 11:53 AM
正版死哂翻版冇埋就只會一獲熟一齊死,就好似政府打壓d自由行 水貨客而香港人自己唔或低消費一樣,都最尾就係香港旅遊業同經濟受損
作者: admin    時間: 2016-1-6 12:53 PM

正版死哂翻版冇埋就只會一獲熟一齊死,就好似政府打壓d自由行 水貨而香港人自己唔消費一樣,都最尾就係香港旅遊業同經濟受損
66630 發表於 2016-1-6 12:49 PM
YES一獲熟一齊死,
但死晒之後...
只有正版可以自行再生,
番版只可等待,依賴正版番生後,才能再生
作者: 66630    時間: 2016-1-6 12:59 PM

唔使睇某個節目,
跟本23條就是為對付串流侵權盒子
和保護二次創作而度身定做
admin 發表於 2016-1-6 11:56 AM
算把la所有法律都係保障有權有勢有錢嘅人,窮人就唔洗理嘅,唔係所有人都有錢睇戲聽歌食飯,e家所有平民消費的娛樂 餐廳,唔係比d大集團壟斷就比政府d垃圾政策打壓
作者: 66630    時間: 2016-1-6 01:05 PM

YES一獲熟一齊死,
但死晒之後...
只有正版可以自行再生,
番版只可等待,依賴正版番生後,才能再生
admin 發表於 2016-1-6 12:53 PM
嘥氣知唔知香港咩人最多,窮人同老人,三餐溫飽都成問題,仲邊有人會花錢買正版,再姐有錢人大財團d人大把娛樂,又點會去消費買果d所謂正版電影音樂,咁樣只會令d創作行業死得仲快,無需求無輸出,就好似6哥d post冇人感興趣冇人睇,最終只淪為垃圾
作者: admin    時間: 2016-1-7 11:25 PM

好撚多野睇

不過窒下窒下
港燦男 發表於 2016-1-6 11:30 AM
700蚊都未必睇到10個月 重要窒下窒下
但支持正版=支持大財團
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/finance/20160107/54618634
Netflix登陸香港!最平月費63蚊

Netflix殺到香港了!Netflix於網上公佈,設有基本63元、標準78元及高級93元三種月費計劃選擇,無需簽約,可隨時終止月費計劃。另外,現時註冊即可享免費試用一個月。

三種月費計劃,主要分別在於畫質及可同時觀看之螢幕數目。93元月費計劃,可播放超高畫質(Ultra HD)影片、至於78元月費則可播放高畫質(HD)影片。
用戶只需於智能電視、遊戲機、串流播放裝置、手機或平板電腦下載免費的Netflix App,即可使用。Netflix表示,為觀眾提供字幕與配音選擇。
Netflix於官方網頁發新聞稿,指於1月6日同步將Netflix服務,新登陸全球130個國家或地區。創辦人兼行政總裁Reed Hastings於全球最大的電子消費產品展覽CES上表示,今年計劃推出31部新劇,24部原創電影及紀錄片等,將同步向全球用戶播放。
同時,於同日推出新語言選擇,包括阿拉伯文、韓文、中文繁體、中文簡體,令可支援語言數目增至17種。他又指出,Netflix尚未於中國提供服務,但公司會繼續尋求開拓此市場的機會。
掌握財經生活資訊,即Like「蘋果ATM」fb專頁啦!

作者: d228216    時間: 2016-1-8 01:38 AM

或者要等一個循環,
當正版死晒,
番版冇得再番都死埋
正版就會再生

admin 發表於 2016-1-6 11:53 AM
到時你刀7老8拾聞到官才香
作者: admin    時間: 2016-1-8 05:01 AM

到時你刀7老8拾聞到官才香
d228216 發表於 2016-1-8 01:38 AM
本來人類的進化可以很快, 但就是被人類的缺點不斷破壞
有一個傳說, 上帝就是害怕人類會最終會把他打倒, 於是將人類加入缺點還要分開用幾十種不同語言溝通
作者: 港燦男    時間: 2016-1-8 10:20 AM

算把la所有法律都係保障有權有勢有錢嘅人,窮人就唔洗理嘅,唔係所有人都有錢睇戲聽歌食飯,e家所有平民消費的娛樂 餐廳,唔係比d大集團壟斷就比政府d垃圾政策打壓 ...
66630 發表於 2016-1-6 12:59 PM
窮人食煙越食越貴

有錢人飲紅酒越飲越平
作者: 港燦男    時間: 2016-1-8 10:22 AM

700蚊都未必睇到10個月 重要窒下窒下
但支持正版=支持大財團
admin 發表於 2016-1-7 11:25 PM
尋晚好暢順

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0