標題: 好假。CCTVB..... [打印本頁]

作者: fred1977    時間: 2016-3-21 01:44 PM     標題: 好假。CCTVB.....

今天的都市閒晴,大王講明好幾次係直播....幾個所謂的家庭觀眾打電話上去,個個都流利地去讚讚讚....
聽落去,整個感覺,好假.....

有沒有人有同感?
作者: 胡生    時間: 2016-3-21 02:41 PM

今天的都市閒晴,大王講明好幾次係直播....幾個所謂的家庭觀眾打電話上去,個個都流利地去讚讚讚....
聽落去,整個感覺,好假.....

有沒有人有同感? ...
fred1977 發表於 2016-3-21 01:44 PM
有睇..明係做妺..個個讚上天.假x到
作者: 66630    時間: 2016-3-21 03:09 PM

都時閒情係睇女
作者: blackjack    時間: 2016-3-21 04:53 PM

我都有留意到,感覺D李太、張師奶,全部都係機關槍,一輪咀狂讚,完全無抖氣位,真係專業!!!

坦白講無線獨大,唔係今日發生既新鮮事。4月就係近幾十年來歷史性一台獨播,究竟電視圈既環境同生態會變幾多,我都好想知。

唯一補充既係,電視劇收視率,已經無特別參考價值,特別係得33點幾,就話高收視、好口啤劇集,似乎是自我感覺良好而已。
作者: fred1977    時間: 2016-3-21 09:57 PM

個個都文縐縐,正常家庭觀眾好少咁講野,個個講的好專業,連屋企小朋友,都話因為佢地演技而喜歡睇....

簡直假到飛起
作者: ivruby    時間: 2016-3-21 10:20 PM

如果直播, 應該顯示"現場直播"字眼
作者: 胡生    時間: 2016-3-21 10:55 PM

都時閒情係睇女
66630 發表於 2016-3-21 03:09 PM
yes.集中嘉嘉美腳
作者: 胡生    時間: 2016-3-21 10:59 PM

我都有留意到,感覺D李太、張師奶,全部都係機關槍,一輪咀狂讚,完全無抖氣位,真係專業!!!

坦白講無線獨大,唔係今日發生既新鮮事。4月就係近幾十年來歷史性一台獨播,究竟電視圈既環境同生態會變幾多,我都好想 ...
blackjack 發表於 2016-3-21 04:53 PM
似近年先做妺過份 ..以前金枝熱潮d觀眾打電話上去唔係敢假...
作者: oscar31393    時間: 2016-3-21 11:31 PM

聽到有個講4個公公笑左出黎,讀熟份野先LA

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0