標題: 久違世界對6哥不公平系列之工作帶On X9新人 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2016-5-7 02:49 PM     標題: 久違世界對6哥不公平系列之工作帶On X9新人

都未見過d人可以廢成咁,箱又唔識封,數又唔識數,單又對到錯Q哂,今日得三件貨都可以數錯,一件貨都可以寫漏單,真係想挑戰6哥底線會唔會吊7佢,直程教到嘔血咁濟
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-5-7 03:03 PM

都未見過d人可以廢成咁,箱又唔識封,數又唔識數,單又對到錯Q哂,今日得三件貨都可以數錯,一件貨都可以寫漏單,真係想挑戰6哥底線會唔會吊7佢,直程教到嘔血咁濟 ...
66630 發表於 2016-5-7 02:49 PM
我覺得有時新人真係把手把手教的 ... 我反而最怕咩都扮叻 , 結果錯晒果D人
作者: 66630    時間: 2016-5-7 03:12 PM

我覺得有時新人真係把手把手教的 ... 我反而最怕咩都扮叻 , 結果錯晒果D人
迦樓羅女王 發表於 2016-5-7 03:03 PM
教左成個星期都係廢柴一名,剩係識吹自己之前幾勁,講真6哥都叫廢人都做得到嘅野,佢做左成個星期唔識就唔好獻世
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-5-7 03:13 PM

教左成個星期都係廢柴一名,剩係識吹自己之前幾勁,講真6哥都叫廢人都做得到嘅野,佢做左成個星期唔識就唔好獻世
66630 發表於 2016-5-7 03:12 PM
我家姐話 : 佢係專登學唔識 , 咁就做少D野
作者: 66630    時間: 2016-5-7 03:19 PM

我家姐話 : 佢係專登學唔識 , 咁就做少D野
迦樓羅女王 發表於 2016-5-7 03:13 PM
,過多排都係咁真係會發火吊7佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0