標題: 黎明唱片公司新女 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2016-6-30 10:09 PM     標題: 黎明唱片公司新女

Janice Man、JW(王灝兒)、Jill(衛詩)及Janice(衛蘭)都陸續離開黎明嘅唱片公司A Music,如果你以為佢已經放棄簽新人嘅話,少年你實在太年輕啦!黎明已經秘密同最新「J女郎」簽約!
A Music之前就喺Facebook公佈佢哋重點新人「JC」正式登場,而佢哋今次就同以往一樣玩神秘。公司喺網上上載咗JC首支國語單曲《說散就散》,不過就淨係得個側面。雖然無樣睇,不過歌曲一出獲得唔少好評,仲有人話佢把聲好似曲婉婷。
雖然唱片公司高層王凱文就話唔想咁快俾JC個樣曝光,只係話佢係一位18歲,香港土生土長嘅女仔。有報道就指有知情人士透露JC中文名叫陳詠桐,英文名為Jennifer,就讀嘉諾撒聖方濟各書院,啱啱考完DSE。成績屬於中上,平時喺學校就好似大家姐咁,好多女圍。屋企家境唔差,係獨女,之前有個男朋友,不過而家已經分咗手。咁最大嘅問題就嚟啦,咁究竟佢靚唔靚呢?知情人士就話JC經常覺得自己係女神咁,不過靚唔靚,大家就自己決定啦,不過睇佢ig啲相身材睇落就唔錯。

圖片附件: tumblr_inline_o9k1ehUImh1u03abq_1280.jpg (2016-6-30 10:09 PM, 73.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2817602&k=62f3699d4a9e1af304309b0bb267aade&t=1727022697&sid=LISR25

圖片附件: tumblr_inline_o9k1eqFnoT1u03abq_1280.jpg (2016-6-30 10:09 PM, 57.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2817603&k=c0ae9712a4dccabd8f0f92eb98cf6411&t=1727022697&sid=LISR25

作者: 自拍男    時間: 2016-6-30 10:09 PM

知情人士就話JC經常覺得自己係女神
作者: 自拍男    時間: 2016-6-30 10:10 PM

有身材冇樣系列     
作者: 跟尾狗    時間: 2016-6-30 10:15 PM

知情人士就話JC經常覺得自己係女神
自拍男 發表於 2016-6-30 10:09 PM
欣宜夠話自己係女神啦
作者: 胡生    時間: 2016-6-30 11:16 PM

Janice Man、JW(王灝兒)、Jill(衛詩)及Janice(衛蘭)都陸續離開黎明嘅唱片公司A Music,如果你以為佢已經放棄簽新人嘅話,少年你實在太年輕啦!黎明已經秘密同最新「J女郎」簽約!
A  ...
自拍男 發表於 2016-6-30 10:09 PM
face好怪
作者: 自拍男    時間: 2016-6-30 11:54 PM

face好怪
胡生 發表於 2016-6-30 11:16 PM
有波冇face系列
作者: Winters    時間: 2016-7-1 01:59 AM

1# 自拍男 建議執下個樣先
作者: maiko5    時間: 2016-7-1 02:06 AM

字眉
作者: 自拍男    時間: 2016-7-1 05:59 AM

八字眉
maiko5 發表於 2016-7-1 02:06 AM
八字波
作者: 自拍男    時間: 2016-7-1 06:00 AM

1# 自拍男 建議執下個樣先
Winters 發表於 2016-7-1 01:59 AM
黎明的taste一向奇特

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0