標題: 44歲「張文慈」亞視味太濃,被無綫拒諸門外 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2016-7-16 01:42 AM     標題: 44歲「張文慈」亞視味太濃,被無綫拒諸門外

中年發福

近年越嚟越多亞視藝人過檔無綫,唔少藝人過檔後發展都唔錯,好似陳煒、萬綺雯、江美儀、陳展鵬等都成功上位;田蕊妮仲攞埋視后添,最新一批簽約就有蔡國威、袁潔儀同袁文傑。
數嚟數去點解冇前「亞視一姐」張文慈(Pinky)嘅?44歲嘅張文慈自入行以嚟行性感路線深入民心,有傳其實喺幾年前佢已經試過自薦,可惜失敗收場,因為有人嫌佢亞視味太濃喎。之後,張文慈眼見亞視人蔡國威同袁文傑都敲門成功,諗住再次出擊,點知無綫就話有太多同類型嘅女藝人,又一次將佢拒諸門外。無綫咪神輩出,大家淨係睇旅遊節目《3日2夜》就知啦!
張文慈今年曾經與劉錫賢同蔡國威以嘉賓身份現身無綫嘅《男人食堂》,當時佢就見到好多舊同事,見到佢哋有好環境都好戥佢哋開心。其實張文慈都唔使唔開心嘅,除咗有身材之外,佢仲有好演技,所謂此處不留人,自有留人處呀嘛!

圖片附件: tumblr_inline_oacjt187oG1u03abq_540.jpg (2016-7-16 01:42 AM, 56.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2821940&k=598d2de1e8b94ac4c1f0479091977ec3&t=1727032852&sid=r4z2S4

作者: 自拍男    時間: 2016-7-16 01:43 AM

越黎越膠
作者: 自拍男    時間: 2016-7-16 01:43 AM

有身材冇樣系列
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-7-16 02:57 AM

越黎越膠
自拍男 發表於 2016-7-16 01:43 AM
隻眼要有特異能先睇得出
作者: 自拍男    時間: 2016-7-16 03:08 AM

隻眼要有特異能先睇得出
迦樓羅女王 發表於 2016-7-16 02:57 AM
元老竟然仲未訓

通常過左11點已經水靜河飛
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-7-16 03:16 AM

元老竟然仲未訓

通常過左11點已經水靜河飛
自拍男 發表於 2016-7-16 03:08 AM
係訓醒
作者: 殺破狼    時間: 2016-7-16 10:33 AM

去viutv

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0