標題: 李旻芳 : 唔想靠賣弄色情上位 ... 元老心碎 !!! [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-10-20 10:13 AM     標題: 李旻芳 : 唔想靠賣弄色情上位 ... 元老心碎 !!!

【filter-170東網專訊】 藝人李旻芳(Lucy)出身自第26期藝員訓練班,曾演出不少劇集,當中最令觀眾留下深刻印象的,相信是在《火線下的江湖大佬》中扮演的「一樓一」鳳姐,性感睡衣配上媚惑樣子,成功吸引大批網民關注!外表斯文的她,想不到可以這樣放得開,她說:「性感係美麗嘅代名詞,係女性獨有嘅魅力,係好正面嘅形容詞。我唔介意性感,但要視乎劇情需要,唔希望只為賣弄色情。」

除了拍劇外,Lucy最為人熟悉是在節目《東張西望》中擔任外景主持,她表示加入《東張西望》這個大家庭未滿一年,很感激監製給予機會去挑戰自己:「每次訪問嘅人同事都唔同,好考個人臨場反應,令我獲益良多。」對於不少網民留意她的演出,Lucy坦言十分驚喜:「冇諗過會有咁多人留意我嘅演出,好多謝大家,我會繼續努力,令大家睇到我嘅進步。」
作者: 港燦男    時間: 2016-10-20 10:28 AM

賣魚旦
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-10-20 10:50 AM

無左芳芳 , 唔通要J人妖衡
作者: bobo21    時間: 2016-10-20 11:01 AM

唔洗賣弄色情, 偶爾騷性感就好喇, 參加3日2夜女行團, 着泳着浸溫泉, 騷SO奶溝, 又, 話劇情需要時騷吓巨奶, 唔洗日日騷架, 偶爾, 偶爾賣吓SEXY咪得囉.....
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-10-20 11:46 AM

唔洗賣弄色情, 偶爾騷性感就好喇, 參加3日2夜女行團, 着泳着浸溫泉, 騷SO奶溝, 又, 話劇情需要時騷吓巨奶, 唔洗日日騷架, 偶爾, 偶爾賣吓SEXY咪得囉..... ...
bobo21 發表於 2016-10-20 11:01 AM
咁又係 ... 好過人妖衡SHOW溝
作者: bobo21    時間: 2016-10-20 11:50 AM

咁又係 ... 好過人妖衡SHOW溝
迦樓羅女王 發表於 2016-10-20 11:46 AM
猫猫星三大咪神即是邊3個呀。?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-10-20 11:53 AM

猫猫星三大咪神即是邊3個呀。?
bobo21 發表於 2016-10-20 11:50 AM
人妖衡  林紀陶 ... 另外果個唔識
作者: bobo21    時間: 2016-10-20 12:02 PM

人妖衡  林紀陶 ... 另外果個唔識
迦樓羅女王 發表於 2016-10-20 11:53 AM
2012年同屆3件樂損巷姐,陳婉衡,林泳淘,陳潔玲。

6哥已幫忙,噚晚已出了post。
作者: 胡生    時間: 2016-10-20 04:30 PM

【filter-170東網專訊】 藝人李旻芳(Lucy)出身自第26期藝員訓練班,曾演出不少劇集,當中最令觀眾留下深刻印象的,相信是在《火線下的江湖大佬》中扮演的「一樓一」鳳姐,性感睡衣配上媚惑樣子,成功吸引大批網民 ...
迦樓羅女王 發表於 2016-10-20 10:13 AM
唔想靠賣弄色情上位..冇話俉sexy

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0