標題: 朱千雪發惡,吊鳩金剛 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2016-11-11 09:05 AM     標題: 朱千雪發惡,吊鳩金剛

【東方日報專訊】港姐出身的朱千雪形象斯文,日前她擔任無綫節目《街坊廚神舌戰東京》嘉賓,與金剛、阮小儀和劉佩玥一齊下廚。過程中朱千雪與金剛經常鬥嘴,充斥火藥味。當她炮製波士頓龍蝦扁天使麵,金剛突然說:「千雪你讀書啱嘅,你返去讀書啦!」之後金剛與小儀更偷朱千雪的冰水,朱千雪即向金剛「怒吼」:「呢邊咁大個水喉你唔開!」嚇到金剛和小儀窒了一窒,並笑說:「雪雪乜你咁惡嘅?你一直都好溫柔o架!」朱千雪笑笑口解釋:「我見到金剛忍唔住呀!」她發惡的樣子獲網友讚夠真性情。

圖片附件: 1111-00282-009b1.jpg (2016-11-11 09:05 AM, 219.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2841003&k=ec30c12455196a73d19f02f33e0ebdc5&t=1727008544&sid=76uhhk

作者: 港燦男    時間: 2016-11-11 09:06 AM

元老點睇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-11 09:34 AM

好奇怪喎,豹伯伯又係好鐘意串佢呢樣野。。。但千雪成績唔錯架喎
作者: 港燦男    時間: 2016-11-11 09:36 AM

好奇怪喎,豹伯伯又係好鐘意串佢呢樣野。。。但千雪成績唔錯架喎
迦樓羅女王 發表於 2016-11-11 09:34 AM
惡女
作者: 港燦男    時間: 2016-11-11 09:36 AM

迦樓羅女王 發表於 2016-11-11 09:34 AM
公主病
作者: cheapcheapcheap    時間: 2016-11-11 09:37 AM

一個無乜讀書, 串人去讀書,真係反智的社會??
作者: 港燦男    時間: 2016-11-11 10:02 AM

一個無乜讀書, 串人去讀書,真係反智的社會??
cheapcheapcheap 發表於 2016-11-11 09:37 AM
阿爸吸煙,叫個仔唔好食煙
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-11 10:09 AM

港燦男 發表於 2016-11-11 10:02 AM
美國話民主可以選出好領袖,自己卻選出當奴侵。。。
作者: 臭狐男    時間: 2016-11-11 10:33 AM

港燦男 發表於 2016-11-11 10:02 AM
阿爸叫人唔好買樓,阿仔即刻去買豪宅

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0