標題: 黃宗澤 令我心都寒埋 !!! [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-25 03:28 PM     標題: 黃宗澤 令我心都寒埋 !!!

作者: 電騙男    時間: 2016-11-25 03:38 PM

哇哇哇 ... 大家有無睇???
迦樓羅女王 發表於 2016-11-25 03:28 PM
元老食盡十八鄉索女
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-25 05:36 PM

由陪老婆同個女 , 變放逐佢地 , 話唔會爭個女 ,
其實嫌個女鎖左佢咁多年自由 ... 呢個男人真係好恐怖 !!!

不過話說回來 , CARMAN其實唔係管三管四既女人 ,
黃宗澤係無以前咁自由 , 但遠談唔上坐監咁 ... 所以我認為
唔係EMMA玩咁大 , 黃宗澤都唔會借傷成毒  拋妻棄女 ,
其實要講既話 , 無EMMA佢就算想 , 都找唔到理由拋妻棄女

... 簡單一句 , EMMA結果只係做左佢贖回自由身 ,
又唔駛背住 "拋妻棄女" 罪名既替死鬼 ... 絕 , 真係絕 !!!
寫到咁既劇本 , 我以後都唔敢睇少大D台老編拉 !!!
作者: 蕭燈神    時間: 2016-11-25 11:25 PM

小完湖囧兒, 鳩都縮, 唔變唔正常??
作者: 地溝男    時間: 2016-11-25 11:53 PM

由陪老婆同個女 , 變放逐佢地 , 話唔會爭個女 ,
其實嫌個女鎖左佢咁多年自由 ... 呢個男人真係好恐怖 !!!

不過話說回來 , CARMAN其實唔係管三管四既女人 ,
黃宗澤係無以前咁自由 , 但遠談唔上坐監咁 ... 所以我認為 ...
迦樓羅女王 發表於 2016-11-25 05:36 PM
元老貫切齋吹水論壇主義

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0