標題: 陳倩揚串鳩TBB,離巢後工作量激增 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2017-1-24 12:06 AM     標題: 陳倩揚串鳩TBB,離巢後工作量激增

【星島日報報道】陳倩揚和陳爽日前拍攝賀年節目,兩位靚媽暢談新年大計。陳爽最期待腹中BB健康出世,而離開TVB的倩揚則豁達稱:「順產咁痛都忍到,我有足夠勇氣向前望!」離開TVB後倩揚工作不絕,她坦白地說:「2016真係豐收年,2017我仲有機會擔任親子資訊節目主持,我會畀心機做好功課。」
已是一子之母的陳爽,迎接新生命的心情也特別興奮,被問會否做怪獸家長時,她就斷言否認:「就係因為有句說話叫贏在起跑線,所以開始有怪獸家長,但其實條起跑線都唔知喺邊!諗返初衷,佗BB時只希望佢健康快樂成長,咁點解長大後要畀咁多壓力佢呢?」

圖片附件: 20170123f214000.jpg (2017-1-24 12:06 AM, 158.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2853344&k=4facf32a004c328535c7179f1dd101e0&t=1726997445&sid=lHj8V1

作者: 自拍男    時間: 2017-1-24 12:06 AM

串鳩TBB = 吊鳩TBB   
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-24 09:42 AM

又講真 , 大台咁多囡囡 , 而且比我J , 頭廿名都唔到佢 ...
安排工作梗係唔會比咁多佢架拉
作者: 港燦男    時間: 2017-1-24 09:44 AM

又講真 , 大台咁多囡囡 , 而且比我J , 頭廿名都唔到佢 ...
安排工作梗係唔會比咁多佢架拉
迦樓羅女王 發表於 2017-1-24 09:42 AM
等運到
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-24 09:48 AM

等運到
港燦男 發表於 2017-1-24 09:44 AM
我唔係咁既意思 ... 我覺得佢出走走得岩 ,

問題係 , 我亦唔覺大台唔捧佢係大台既錯 ...

終於 , 你最重視既係你個人 , 但係對大台而言
佢無責任以你為中心
作者: 港燦男    時間: 2017-1-24 09:53 AM

我唔係咁既意思 ... 我覺得佢出走走得岩 ,

問題係 , 我亦唔覺大台唔捧佢係大台既錯 ...

終於 , 你最重視既係你個人 , 但係對大台而言
佢無責任以你為中心 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-1-24 09:48 AM
年紀大,不中用

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0