標題: 「拖」足十年 洪卓立雞年娶湯怡 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:26 AM     標題: 「拖」足十年 洪卓立雞年娶湯怡

【東方日報專訊】洪卓立(Ken)近年不停被追問何時與女友湯怡拉埋天窗,由於兩人正值事業搏殺期,故每次均以「過多兩年先」作回應。Ken日前孖好友鍾舒漫(Sherman)為慈善活動宣傳,現場擺放巨型求籤筒,Ken及Sherman分別抽到「甜甜蜜蜜、攬到實一實」及「捕獲鑽石王老五、以後買嘢唔使本」,Ken抵死笑說:「支籤幾準吖。」搞到單身的Sherman大叫好冧。

Sherman好恨嫁
問到會否於雞年迎娶女友,Ken直認有意結婚:「一嚟拍咗十年,大家係咁催。」不怕被指拖對方十年青春?他說:「呢個講法好錯,上網見到好多人話我拍十年都唔畀名分人,呢個係好錯嘅觀念,結婚唔代表唔分開,只係所謂嘅見證,唔結婚係咪代表唔會一生一世呢?大把人到老都冇結婚。」

Sherman則認為每個女仔都想披嫁衣:「湯怡雖然事業心重,但唔代表佢唔想結婚。」自與吳浩康分手後一直單身的她說:「支籤幾啱我。(雞年要搵男朋友?)係啦,承你貴言。」

圖片附件: 0131-00282-032b1.jpg (2017-2-1 11:26 AM, 94.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2854528&k=c2818a95ce49fb50b166579157ac3182&t=1727098082&sid=mzb93d

作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:27 AM

英皇藝人 = 閉門一家親
作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:28 AM

英皇奀星除左溝仔溝女外仲有乜做
作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:29 AM

湯怡出道十年做過的乜
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-1 11:33 AM

湯怡出道十年做過的乜
港燦男 發表於 2017-2-1 11:29 AM
我只是知其名 , 而不知其人 ...
作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:38 AM

迦樓羅女王 發表於 2017-2-1 11:33 AM
日日陪老細
作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:50 AM

元老話齋︰識佢係老鼠
作者: 港燦男    時間: 2017-2-1 11:51 AM

元老剩係識楊怡

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0