標題: 熊黛林串鳩大陸城小短腿,日本女生寧要高佬,唔要靚仔 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2017-4-1 10:35 PM     標題: 熊黛林串鳩大陸城小短腿,日本女生寧要高佬,唔要靚仔

早幾日天王「國貨城」爆出即將迎娶內地嫩模,舊愛即刻po兩隻狗仔video嘅並配上caption「小短腿」,擺明暗串城城矮啦!不過各位矮男又唔恨得咁多,鬼叫我哋天王矮得嚟又型又有米,唔憂冇女。
好可惜,呢個世界係殘酷嘅,現實生活中如果你靚仔但係矮,會唔會咁易識到女呢?日本網站《gakumado》最近以「矮小型男vs平凡高佬」為題訪問咗286位女大學生,睇吓佢哋揀邊個,結果高但樣普通嘅男人(75.2%)以大比數拋離有型嘅矮仔(24.8%),證明話知你幾型幾正,唔夠高就人生冇希望,so sad!
揀高男嘅女生覺得:「男友個樣普通唔係醜已經夠喇」、「生得高個人都會好睇啲」、「男友高比較有面子」、「我爸媽鍾意我識個高啲嘅男仔」等等,至於揀矮仔嘅女生就話「自己本身唔高,唔想搵個太高嘅男仔」、「太高好難kiss」等等,總結就係女仔原來對男人外型冇想像中咁重視,反而係「你的身高如何,你的日子也必如何」……

圖片附件: 559100fe45256fe8deb946ae92430a24.jpg (2017-4-1 10:35 PM, 95.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2861536&k=fea2f675e39fbebf60f830df1869f7ba&t=1726938089&sid=MiESiW

作者: 自拍男    時間: 2017-4-1 10:36 PM

溝女最緊要夠高
作者: t6t    時間: 2017-4-2 09:26 PM

唔係醜已經夠喇
作者: 自拍男    時間: 2017-4-2 11:23 PM

唔係醜已經夠喇
t6t 發表於 2017-4-2 09:26 PM
唔窮已經夠喇
作者: sarmsan    時間: 2017-4-11 08:20 PM

口是心非
作者: sarmsan    時間: 2017-4-11 08:22 PM

溝女最緊要夠高
自拍男 發表於 2017-4-1 10:36 PM
咁所有高佬應該無個單身
作者: 自拍男    時間: 2017-4-11 09:47 PM

咁所有高佬應該無個單身
sarmsan 發表於 2017-4-11 08:22 PM
矮仔多數寡佬

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0