標題: 滿載元老回憶的AV神車「魔鏡號」引退了 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2017-5-31 12:29 PM     標題: 滿載元老回憶的AV神車「魔鏡號」引退了

滿載台日男生的回憶...AV神車「魔鏡號」引退了

日本AV界的傳說級戰車「魔鏡號」(Magic Mirror 1)退休了!男優清水建去年年底在推特發文證實魔鏡號將於今年一月退休的消息,並哀傷的和它道別。魔鏡號原本只是輛普通小貨車,但在加裝逆光玻璃後,獲得了「車內看得到車外場景,車外看不進來」的特殊能力,自此展開了它不凡的冒險旅程。

醜小鴨變天鵝,魔鏡號在AV公司的創意下,從一台小貨車,搖身一變成為AV影史上最紅的交通工具。它的貨櫃被改裝成兩面玻璃,從外面看來是單純的鏡子,在裡面卻如同玻璃,能看到路邊景色。
業者再利用素人們沒有經驗的特性,安排他們在貨櫃中對戲,再請攝影師從旁捕捉他們害羞的神情,滿足觀眾的遐想。

圖片附件: d0000082a7cff70eaa8.jpg (2017-5-31 12:29 PM, 137.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2867753&k=4b43f76916ed345ba3ea6e737f3d2189&t=1726979576&sid=NL5N5G

圖片附件: dd80000201682182684.jpg (2017-5-31 12:29 PM, 164 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2867754&k=0bae126dd95a3a701e1263bfbfd38bf2&t=1726979576&sid=NL5N5G

圖片附件: d04000808d75a832783.jpg (2017-5-31 12:29 PM, 173.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2867755&k=e4aa70843b01b636f7583eb34bf40441&t=1726979576&sid=NL5N5G

作者: 港燦男    時間: 2017-5-31 12:39 PM

元老一定 J 唔少魔鏡號
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 01:07 PM

元老一定 J 唔少魔鏡號
港燦男 發表於 2017-5-31 12:39 PM
其實真係唔多 ... 反而 "時間停止系列" "男子之格好系列" "無聲屌系列" "X秒即插入系列" 就唔少
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 01:17 PM

其實真係唔多 ... 反而 "時間停止系列" "男子之格好系列" "無聲屌系列" "X秒即插入系列" 就唔少
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:07 PM
1D都唔識
作者: 港燦男    時間: 2017-5-31 02:15 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:07 PM
元老有冇 J 電車痴漢系列
作者: 港燦男    時間: 2017-5-31 02:19 PM

1D都唔識
sarmsan 發表於 2017-5-31 01:17 PM
sarmsan 有真女唔睇AV
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 05:13 PM

元老有冇 J 電車痴漢系列
港燦男 發表於 2017-5-31 02:15 PM
想比痴女非禮多D
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 05:34 PM

港燦男 發表於 2017-5-31 02:19 PM
唔關需唔需要事
唔好話新睇,就算你有乜舊時d珍藏既話,你估可以留低俾佢過目咩
雖然我無元老個資料庫咁
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 05:36 PM

港燦男 發表於 2017-5-31 02:19 PM
所以我真.係唔識咁多元老d野嫁
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 05:47 PM

唔關需唔需要事
唔好話新睇,就算你有乜舊時d珍藏既話,你估可以留低俾佢過目咩
雖然我無元老個資料庫咁
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:34 PM
本網以前有個女版主 , 講明鐘意睇AV架 ...
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 05:53 PM

本網以前有個女版主 , 講明鐘意睇AV架 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:47 PM
咁同你咪情投意合囉
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 05:57 PM

咁同你咪情投意合囉
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:53 PM
投鬼投馬咩 ... 一講到興趣 , 人地鐘意捷克音樂  西班牙電影 ,
我即時收左皮拉 ... 唔通同佢講 : 我鐘意捷克AV , 日本官能小說???

作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 06:04 PM

投鬼投馬咩 ... 一講到興趣 , 人地鐘意捷克音樂  西班牙電影 ,
我即時收左皮拉 ... 唔通同佢講 : 我鐘意捷克AV , 日本官能小說???

迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:57 PM
會唔會其實係男人
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 06:07 PM

會唔會其實係男人
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:04 PM
唔會 , 因為佢比另一版主食左 , 單野仲鬧到沸沸揚揚 ...
詳情不堪回首
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 06:10 PM

唔會 , 因為佢比另一版主食左 , 單野仲鬧到沸沸揚揚 ...
詳情不堪回首
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:07 PM
咁元老未見過既,你都會嗒糖既咩
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 06:12 PM

咁元老未見過既,你都會嗒糖既咩
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:10 PM
當年元老係一個有理想既學子 , 呢種文青女神 , 小弟點會唔鐘意???!!!
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 06:18 PM

當年元老係一個有理想既學子 , 呢種文青女神 , 小弟點會唔鐘意???!!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:12 PM
無樣都得
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 06:20 PM

無樣都得
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:18 PM
有樣 ... 唔記得係佢頭像 , 定比網友出賣左佢玉照(太耐拉 , 10年前都有)
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 06:23 PM

有樣 ... 唔記得係佢頭像 , 定比網友出賣左佢玉照(太耐拉 , 10年前都有)
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:20 PM
咁你咪又係要外面
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 06:30 PM

咁你咪又係要外面
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:23 PM
... 哦 , 我最終於明白了 !!!
我岩岩GET錯你意思 , 以為你問我有無見過佢個樣 ...
(你自己可以睇翻我回文既文理 , 就會知我唔係強辯)

佢個樣 ... 其實真係唔係太記得 , 大概係文青樣羅 ...
咁講真 , 佢吸引我既又唔係樣

但係 , 我幾時話過唔睇樣???
作者: sarmsan    時間: 2017-5-31 06:56 PM

... 哦 , 我最終於明白了 !!!
我岩岩GET錯你意思 , 以為你問我有無見過佢個樣 ...
(你自己可以睇翻我回文既文理 , 就會知我唔係強辯)

佢個樣 ... 其實真係唔係太記得 , 大概係文青樣羅 ...
咁講真 , 佢吸引我既又 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:30 PM
同元老傾計有時真係幾亂
拿..呢個係講真實鴉嘛,唔係J嘛

即是現實就一定要外表囉,但J就唔一定,要故事背景身分, 係咪
因為我印象中你J個d係我眼中其實無乜樣
有外表既你又唔一定J
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-5-31 07:15 PM

同元老傾計有時真係幾亂
拿..呢個係講真實鴉嘛,唔係J嘛

即是現實就一定要外表囉,但J就唔一定,要故事背景身分, 係咪
因為我印象中你J個d係我眼中其實無乜樣
有外表既你又唔一定J ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:56 PM
我覺得我j既都係有外表架喎。。。
作者: 電騙男    時間: 2017-6-1 08:53 AM

我覺得我j既都係有外表架喎。。。
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 07:15 PM
元老 J 女版主
作者: sarmsan    時間: 2017-6-1 09:29 AM

元老 J 女版主
電騙男 發表於 2017-6-1 08:53 AM
問元老喇
佢唔J有內在美既人
作者: 電騙男    時間: 2017-6-1 11:21 AM

問元老喇
佢唔J有內在美既人
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:29 AM
到底女版主係咪男人扮
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-6-2 07:01 AM

問元老喇
佢唔J有內在美既人
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:29 AM
咁。。。我個年代,女神真係唔係用來j架麻
作者: 電騙男    時間: 2017-6-2 08:55 AM

迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 07:01 AM
元老年代,女神係用黎扑既      
作者: sarmsan    時間: 2017-6-2 12:37 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 07:01 AM
人地個個J你唔知姐
作者: sarmsan    時間: 2017-6-2 12:39 PM

元老年代,女神係用黎扑既      
電騙男 發表於 2017-6-2 08:55 AM
唔知元老用黎做乜啊
咁元老幾多歲開始J
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-6-2 12:40 PM

唔知元老用黎做乜啊
咁元老幾多歲開始J
sarmsan 發表於 2017-6-2 12:39 PM
中二下半年 ... 比D壊同學帶左去睇AV羅
作者: sarmsan    時間: 2017-6-2 12:44 PM

中二下半年 ... 比D壊同學帶左去睇AV羅
迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 12:40 PM
咁遲先識J
唔使av都大把野j啦

仲有,av個d唔係高級名氣卦
咁你幾時僻好識要j名氣啊
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-6-2 12:49 PM

咁遲先識J
唔使av都大把野j啦

仲有,av個d唔係高級名氣卦
咁你幾時僻好識要j名氣啊
sarmsan 發表於 2017-6-2 12:44 PM
唔 ... 其實我寫甜文之前就開始 , 因為發現有D女優反應真係好D ,
選佢D片來睇好過大海撈針 , 我唸2002年果陣卦 ...

同期有J阿嬌 , 賣波既阿夢  任港秀果D ... 葉璇  港冰冰都J過下 ,
作者: 電騙男    時間: 2017-6-2 02:56 PM

唔 ... 其實我寫甜文之前就開始 , 因為發現有D女優反應真係好D ,

同期有J阿嬌 , 賣波既阿夢  任港秀果D ... 葉璇  港冰冰都J過下 , ...
迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 12:49 PM
重有動漫Maggie、張敏
作者: sarmsan    時間: 2017-6-2 08:48 PM

同期有J阿嬌 , 賣波既阿夢  任港秀果D ... 葉璇  港冰冰都J過下 , ...
迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 12:49 PM
咁梗係公眾人物啦,唔係邊有相同材料你J咩
但呢d都唔係乜名氣光環卦
只係有d sexy相令你起到機姐

你e+ 既J(心)態係絕頂地位高成就高,越J得興奮喎
幾時變咁嫁
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-6-2 09:00 PM

咁梗係公眾人物啦,唔係邊有相同材料你J咩
但呢d都唔係乜名氣光環卦
只係有d sexy相令你起到機姐

你e+ 既J(心)態係絕頂地位高成就高,越J得興奮喎
幾時變咁嫁 ...
sarmsan 發表於 2017-6-2 08:48 PM
咁我不嬲都有架喎 ... 睇D壞學生姦熟女校長  員工姦女社長都好鐘意 ...
作者: sarmsan    時間: 2017-6-2 09:42 PM

咁我不嬲都有架喎 ... 睇D壞學生姦熟女校長  員工姦女社長都好鐘意 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-6-2 09:00 PM
唔怪得你要威權人士黎J先high

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0