標題: 「警署文員」偷拍巴士女客裙底,元老點睇? [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2017-7-18 11:26 AM     標題: 「警署文員」偷拍巴士女客裙底,元老點睇?

知法犯法系列     

女事主盼目擊市民作證警方:調查定會公平公正警方發言人稱,一名二十歲女子於社交網站貼文,指於本月十二日下午約六時在一輛由荃灣前往青衣的巴士上,被一名男子用手提電話偷拍裙底,荃灣警區得悉事件後已主動聯絡事主於同月十四日下午到警署協助調查,並已確定懷疑涉案男子身份。案件現列「破壞公眾體統」,交荃灣警區重案組第一隊跟進調查,暫未有人被捕。發言人續指,對每宗案件,不論受害人或涉案人任何背景,定會公平公正、全力作深入調查。

圖片附件: 65e5c835acead8e842c5d1ac0a9bc027.jpg (2017-7-18 11:26 AM, 108.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2872500&k=5b0024e565e67baeb5914d49c8f3ea35&t=1726975530&sid=2z2qKq

作者: 港燦男    時間: 2017-7-18 11:28 AM

二十歲囡囡
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-7-18 11:37 AM

睇完段片先拉 , 鬧左幾分鐘 , 男人肯開電話果陣就完 ... 係香討大把人話係賤港女屈人
作者: 港燦男    時間: 2017-7-18 11:47 AM

睇完段片先拉 , 鬧左幾分鐘 , 男人肯開電話果陣就完 ... 係香討大把人話係賤港女屈人
迦樓羅女王 發表於 2017-7-18 11:37 AM
港女自編自導自演
作者: sarmsan    時間: 2017-7-18 05:22 PM

xx男話齋色字頭上一把
作者: sarmsan    時間: 2017-7-18 05:23 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-7-18 11:37 AM
事實係唔係有影裙底?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-7-18 05:27 PM

事實係唔係有影裙底?
sarmsan 發表於 2017-7-18 05:23 PM
我唔係當事人 , 但係人地一比你睇 , 你就唔放片 ... 唔係好可懷咩???
作者: sarmsan    時間: 2017-7-18 05:32 PM

我唔係當事人 , 但係人地一比你睇 , 你就唔放片 ... 唔係好可懷咩???
迦樓羅女王 發表於 2017-7-18 05:27 PM
咁個男就冤枉喇
影乜9
作者: 地溝男    時間: 2017-7-18 10:20 PM

咁個男就冤枉喇
影乜9
sarmsan 發表於 2017-7-18 05:32 PM
樣衰之過

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0