標題: 麥明詩示範女性呻淫叫聲.:呀~呀~呀~ 精華片段 ... [打印本頁]

作者: 胡生    時間: 2017-8-9 02:28 AM     標題: 麥明詩示範女性呻淫叫聲.:呀~呀~呀~ 精華片段 ...

https://www.youtube.com/watch?v=EGnFrmgOyNM
【後生仔傾吓偈】麥明詩示範女性化叫聲:呀~呀~呀~ 精華片段  
聽到硬哂了
作者: ThomasKoon    時間: 2017-8-9 09:08 AM

嗌得好自然,完全係發自內心...好x正呀
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-9 12:59 PM

10a真係咁有吸引力?
作者: 胡生    時間: 2017-8-9 02:28 PM

嗌得好自然,完全係發自內心...好x正呀
ThomasKoon 發表於 2017-8-9 09:08 AM
x2...不停重複聽佢示範呻淫叫聲.:呀~呀~呀~ jj左了
作者: ThomasKoon    時間: 2017-8-9 06:14 PM

10a真係咁有吸引力?
迦樓羅女王 發表於 2017-8-9 12:59 PM
唔差gei....試想像一下,你可以喺床度駕馭到一個咁高學歷嘅性女,令佢臣服喺你嘅淫威之下,都幾有成功感
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-9 07:24 PM

唔差gei....試想像一下,你可以喺床度駕馭到一個咁高學歷嘅性女,令佢臣服喺你嘅淫威之下,都幾有成功感
ThomasKoon 發表於 2017-8-9 06:14 PM

作者: 胡生    時間: 2017-8-9 07:34 PM

ThomasKoon 發表於 2017-8-9 06:14 PM
x2..果種征服感咪話唔high..一個咁高學歷嘅性女都係淫婦來 聽佢呀~呀~呀..很自然.似唔係處女
作者: ThomasKoon    時間: 2017-8-10 05:15 AM

x2..果種征服感咪話唔high..一個咁高學歷嘅性女都係淫婦來 聽佢呀~呀~呀..很自然.似唔係處女
胡生 發表於 2017-8-9 07:34 PM
處女?今日呀?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0