標題: 隻蝗講野真係好乞人憎 !!! [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-11-23 01:02 AM     標題: 隻蝗講野真係好乞人憎 !!!

隻蝗講野真係好乞人憎 ... 自己無獎就話自己未排夠隊
... 既係咩意思??? 拿獎果D都係因為排夠隊???!!![/SIZE]

[youtube]zzenKTHTfbw[/youtube]

又話自己唔岩性感 ... 但係小姐 , 你知唔知自企到成隻雞咁???[/SIZE]

圖片附件: 台.jpg (2017-11-23 01:02 AM, 194.9 KB) / 下載次數 1
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2887538&k=94e533d2b0f733f2c6465c3e07cc245d&t=1726948404&sid=UlG3aC

圖片附件: 台1.jpg (2017-11-23 01:02 AM, 392 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2887539&k=c963b006858fcb32b5b32b89db0ddf88&t=1726948404&sid=UlG3aC

作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-23 05:17 AM

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-11-23 08:33 AM

你都覺得嬲呢!
作者: ironcross    時間: 2017-11-23 09:12 AM

(前)有線幫根本上唔到大枱
某多舊魚因私心偏重佢哋,令到本來已經事事旦旦的CCTVB更騎呢
作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-23 12:02 PM

你咁樣話脆魚,我梗係嬲啦
作者: 電騙男    時間: 2017-11-23 12:14 PM

ThomasKoon 發表於 2017-11-23 12:02 PM
翠魚bb
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-11-24 12:27 PM

ThomasKoon 發表於 2017-11-23 12:02 PM
咁你問心 , 我講得岩唔岩先???
作者: 港燦男    時間: 2017-11-24 12:44 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-11-24 12:27 PM
忍一時XXXX,退一步XXXX
作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-24 04:38 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-11-24 12:27 PM
唔啱,錯晒
作者: 港燦男    時間: 2017-11-24 04:56 PM

翠如bb
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-11-24 10:22 PM

佢之前係<使徒行者.臥底遊戲>仲講過 :
我覺得自己好蠢 ... 當其他人玩緊一個勝負遊戲果陣 , 我竟然玩緊一個信任遊戲

哇係喎我屌 , 即係你一個係女神白蓮花 , 其他人係仆街冚家剷拉 !!! 駛唔駛頒個大台最純情花旦獎比你???[/SIZE]
作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-25 05:23 AM

作者: 自拍男    時間: 2017-11-25 01:56 PM

佢之前係仲講過 :
我覺得自己好蠢 ... 當其他人玩緊一個勝負遊戲果陣 , 我竟然玩緊一個信任遊戲

哇係喎我屌 , 即係你一個係女神白蓮花 , 其他人係仆街冚家剷拉 !!! 駛唔駛頒個大台最純情花旦獎比你??? ...
迦樓羅女王 發表於 2017-11-24 10:22 PM
忍一時XXXX系列
作者: 胡生    時間: 2017-11-25 04:39 PM

隻蝗講野真係好乞人憎 ... 自己無獎就話自己未排夠隊
... 既係咩意思??? 拿獎果D都係因為排夠隊???!!!

zzenKTHTfbw

又話自己唔岩性感 ... 但係小姐 , 你知唔知自企到成隻雞咁??? ...
迦樓羅女王 發表於 2017-11-23 01:02 AM
隻蝗講野錯唔哂...tbb拿獎排隊..或做馬啦...隻蝗d戲真係好x屎.入來tbb差唔多套套女一女二.佢後台夠勁吹佢唔帳
作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-27 11:08 AM

隻蝗講野錯唔哂...tbb拿獎排隊..或做馬啦...隻蝗d戲真係好x屎.入來tbb差唔多套套女一女二.佢後台夠勁吹佢唔帳
胡生 發表於 2017-11-25 04:39 PM
點都好....我係盲撐架喇,唔得咩
作者: 地溝男    時間: 2017-11-27 02:51 PM

ThomasKoon 發表於 2017-11-27 11:08 AM
翠如bb
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-11-27 06:46 PM

ThomasKoon 發表於 2017-11-27 11:08 AM
唔係話你盲 , 佢有D造形我都J得起 ... 佢係人格有D問題姐
作者: ThomasKoon    時間: 2017-11-28 05:18 AM

唔係話你盲 , 佢有D造形我都J得起 ... 佢係人格有D問題姐
迦樓羅女王 發表於 2017-11-27 06:46 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0