標題: 有人大無法律? [打印本頁]

作者: cxzcxz    時間: 2018-1-1 11:53 AM     標題: 有人大無法律?

人大等同法律

圖片附件: 人大等同法律.jpg (2018-1-1 11:53 AM, 174.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2891786&k=6e71550bb8004621f26a5f5d982dd235&t=1726954279&sid=ne55ds

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-1-1 12:10 PM

人大等同法律
cxzcxz 發表於 2018-1-1 11:53 AM
因為 ... "人大" 就係中國最高 "立法" 機關麻
作者: cxzcxz    時間: 2018-1-1 01:16 PM

因為 ... "人大" 就係中國最高 "立法" 機關麻
迦樓羅女王 發表於 2018-1-1 12:10 PM
香港基本法已變人大常委法!

立法局,大律師、終審庭等同廢
作者: Grandfather    時間: 2018-1-1 01:54 PM

槍桿子下出政權
秀才遇着兵有理講不清 異曲同工牙

高鉄另有政治任務基本一定要通過

起碼多條大水喉射住香港
作者: cxzcxz    時間: 2018-1-1 02:21 PM

槍桿子下出政權

起碼多條大水喉射住香港
Grandfather 發表於 2018-1-1 01:54 PM
他朝香港也相同

維權律師江天勇顛覆國家政權罪成  判囚2年                                        維權人士吳淦判囚八年
劉曉波,李旺陽..........
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-1-1 02:35 PM

槍桿子下出政權

起碼多條大水喉射住香港
Grandfather 發表於 2018-1-1 01:54 PM
被迫害妄想症乎???
作者: cxzcxz    時間: 2018-1-1 02:44 PM

槍桿子下出政權

起碼多條大水喉射住香港
賊佬試沙煲.糖衣毒藥
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-1-1 02:51 PM

賊佬試沙煲.糖衣毒藥
cxzcxz 發表於 2018-1-1 02:44 PM
唉 ... 本來元老心態己老 , 唔想講咁多政治 ,

但睇你地呢班妄想症病患 , 真係忍唔住要講兩句 ...

我唔會話filter_199係為人民服務  炳持真善美等等 ,
但你地妄想被迫害 , 可唔可以拿出filter_199要迫害你的理由???

香港現在既體制 , 其實就有對filter_199既特殊用途 ,
所以filter_199唔玩一國一制 , 唔係因為咩承諾 , 而係咁對有好處
佢點解要破壞呢種好處???

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0