標題: 阿嬌結婚見家長攞滿分,生B順其自然,ericliu 有乜睇法? [打印本頁]

作者: 講獨男    時間: 2018-3-21 10:48 PM     標題: 阿嬌結婚見家長攞滿分,生B順其自然,ericliu 有乜睇法?

冇眼睇

【星島日報報道】鍾欣潼(阿嬌)出席時裝品牌派對,已答允男友賴弘國求婚的她透露已見過雙方家長,本身都是善良的人,所以男方家長對自己的評語很好。她直言有跟未婚夫商討過婚後港台兩地居住,在香港已有屋,因此還會在台灣覓愛巢,亦會生BB,更已叫英皇珠寶的同事不要賣金豬給母親,因自己不想戴。
問到未來奶奶送金豬又如何?阿嬌稱未必要送金器,可能是小禮物或家傳之寶,況且唔戴金豬可戴珍珠,不過生B一事順其自然,不想有壓力。阿嬌又補充指婚期、拍婚照等一概未定,只是在商討階段,而且工作不斷,過兩天就要到內地個多月開新戲,5月又要到美加舉行3場巡唱。
阿嬌百忙中也關心傳情變的好姊妹容祖兒,稱彼此是知心友,不會八卦對方感情事,看對方是否想講,最重要祖兒開心。

圖片附件: 20180321f203622.jpg (2018-3-21 10:48 PM, 129.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2899460&k=a508c4ed079d9fa6ca20ff0df06d12dd&t=1726940389&sid=yXMykg

作者: 講獨男    時間: 2018-3-21 10:49 PM

一個玩家,一個淫底
作者: 講獨男    時間: 2018-3-21 10:51 PM

"已答允男友賴弘國求婚的她透露已見過雙方家長,本身都是善良的人,所以男方家長對自己的評語很好。她直言有跟未婚夫商討過婚後港"

善良不過淫底   
作者: Thomp    時間: 2018-3-21 10:52 PM

算吧啦!
作者: 講獨男    時間: 2018-3-21 11:00 PM

算吧啦!
Thomp 發表於 2018-3-21 10:52 PM
買定花生
作者: 大優勢    時間: 2018-3-21 11:10 PM

咁亞嬌都係比男朋友食X啫
如果你又靚又後生又係我女朋友仔都會幫你食十幾分鐘啦

女幫男吹又好正常啫

因為做藝人要扮下純潔公開話自己好(白)又吾係新鮮事啦

仲有係。。。。。我睇個200張閃卡都睇左厭啦

十年啦

你們吾係仲攞嚟做開場白呱?!???

PS:本人不偏幫。
因為亞sa 那種沒發育的身材才令我起機

不會為私人事幫口
作者: 講獨男    時間: 2018-3-21 11:26 PM

咁亞嬌都係比男朋友食X啫
如果你又靚又後生又係我女朋友仔都會幫你食十幾分鐘啦

女幫男吹又好正常啫

因為做藝人要扮下純潔公開話自己好(白)又吾係新鮮事啦

仲有係。。。。。我睇個200張閃卡都睇左厭啦

十年啦

...
大優勢 發表於 2018-3-21 11:10 PM
用心回應

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0