標題: 你最鐘意幻想扑到邊大台女星??? [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-13 10:45 AM     標題: 你最鐘意幻想扑到邊大台女星???

十優學霸--麥明詩
身為學渣既你 , 如果扑到十優學霸 , 係咪好吐氣揚眉呢 !!!

半馬跑女--蔡思貝
唔講其他 , 剩係你竟然捉到佢呢一PART , 己經好大成功感

百億半金--黃翠如
直情搞大佢個肚 , 嫁入黃家做女婿 , 一世做姑爺等飯食 !!!
作者: pbtour4il    時間: 2018-4-13 10:51 AM

1# 迦樓羅女王

你不要胡亂講嘢! 前車可鑒:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20060608/6006035
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-13 11:10 AM

1# 迦樓羅女王  

你不要胡亂講嘢! 前車可鑒:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20060608/6006035
pbtour4il 發表於 2018-4-13 10:51 AM
呢單野我知 ... 官恩娜當選後話好開心 , 之後就道歉果單丫麻

不過我覺得好唔同喎 ... <我最想非禮既香港女藝人>
當中既 "非禮" 好明顯係講緊一種犯法行為 ...
但我既<你最鐘意幻想扑到邊大台女星???> ,
第一己經提到只係 "幻想" , 而 "扑到" 只係講發生關係 ,
最多係粗俗少少姐 , 無犯法含義喎 !!!
作者: bobo21    時間: 2018-4-13 11:21 AM

當年露毛冠轟 Amy Kwok
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-13 11:23 AM

bobo21 發表於 2018-4-13 11:21 AM
殊 ... 你又透露左自己年齡拉
作者: bobo21    時間: 2018-4-13 11:38 AM

殊 ... 你又透露左自己年齡拉
迦樓羅女王 發表於 2018-4-13 11:23 AM

作者: 胡生    時間: 2018-4-13 01:22 PM

Amy Kwok冇做大台好耐了...幻想扑10a...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-13 01:33 PM

bobo21 發表於 2018-4-13 11:38 AM
你咁講 , 人地咪知你當年有睇羅 ... 當年係92年 , 即係25年前 ,
當你15碎就睇 , 即係話左比知 , 你至少40碎 ...
作者: bobo21    時間: 2018-4-13 01:41 PM

你咁講 , 人地咪知你當年有睇羅 ... 當年係92年 , 即係25年前 ,
當你15碎就睇 , 即係話左比知 , 你至少40碎 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-4-13 01:33 PM
92年冠轟係李克勤個老婆, amykwok是早一屆
作者: bobo21    時間: 2018-4-13 01:41 PM

Amy Kwok冇做大台好耐了...幻想扑10a...
胡生 發表於 2018-4-13 01:22 PM
露毛10a
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-13 07:09 PM

講真 , 呢兩日小弟係度唸 , 就算d女星任選比我扑 , 包括雞芯  黃心  水魚  十優 ,
我都e然覺得風間悠美  友田真希  沢村麻耶  結城美炒果d正好多 ...
作者: 胡生    時間: 2018-4-13 09:49 PM

講真 , 呢兩日小弟係度唸 , 就算d女星任選比我扑 , 包括雞芯  黃心  水魚  十優 ,
我都e然覺得風間悠美  友田真希  沢村麻耶  結城美炒果d正好多 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-4-13 07:09 PM
風間悠美  友田真希  沢村麻耶  結城美炒唔知乜水...av女?
你唔係至愛江美儀..阿田咩
作者: ThomasKoon    時間: 2018-4-17 01:52 AM

同翠如扑足一世都願....
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-4-20 06:20 AM

風間悠美  友田真希  沢村麻耶  結城美炒唔知乜水...av女?
你唔係至愛江美儀..阿田咩
胡生 發表於 2018-4-13 09:49 PM
都係架

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0