標題: 賓賓曬玉背,kenlabs 有乜感受? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-5-2 12:02 AM     標題: 賓賓曬玉背,kenlabs 有乜感受?

【星島日報報道】女星出遊消暑,穿水著晒靚相是常識,黃心穎與家人遊泰國曼谷,她今日在社交平台甫出著上比堅尼的玉背照,並留言:「Soaking up the sun,the love,and good vibes!!宜(依)家平均每年著bikini一次,有進步㗎喇!enjoy your holiday too everyone!#sumthingholiday #騷背穎」。家姐黃心妙雖然有在社交平台甫兩姊妹水著正面相,但舉V的心妙一手遮住心穎胸口,並搞笑留言:「機智如我一手就擋去你那曼妙的身材 #薑還是老的辣」。
可惜心穎未有分享性感正面照,令網民都求正面,並讚心穎:「背面都流晒鼻血啦,正面仲得了嘅」、「背影殺手」,仲有人話心穎騷背脊,已經是馬國明允許女友解放的最大尺度。

圖片附件: 20180501f153034.jpg (2018-5-2 12:02 AM, 254.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2903927&k=dd3e182d672bcaee8e60b6cf63bbc02e&t=1726918026&sid=Wn1IWU

作者: 自拍男    時間: 2018-5-2 12:02 AM

按摩
作者: 自拍男    時間: 2018-5-2 12:03 AM

推拿
作者: ThomasKoon    時間: 2018-5-2 01:55 AM

近排冇晒影,俾馬生收埋咗喺屋企玩
作者: 電騙男    時間: 2018-5-2 08:50 AM

ThomasKoon 發表於 2018-5-2 01:55 AM
毛條玩
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-2 10:08 AM

ThomasKoon 發表於 2018-5-2 01:55 AM
大叔的賓妹禁室培育
作者: 電騙男    時間: 2018-5-2 11:20 AM

大叔的賓妹禁室培育
迦樓羅女王 發表於 2018-5-2 10:08 AM
元老的尼泊爾妹禁室培育
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-2 12:46 PM

元老的尼泊爾妹禁室培育
電騙男 發表於 2018-5-2 11:20 AM
有囡囡食 , 印度琳我都食架拉
作者: kenlabs    時間: 2018-5-2 06:32 PM

有囡囡食 , 印度琳我都食架拉
迦樓羅女王 發表於 2018-5-2 12:46 PM
我比較鐘意印度琳﹐ 我對賓賓冇feel  
不如賓賓留俾你  我食咖哩算啦
作者: 自拍男    時間: 2018-5-2 10:25 PM

我比較鐘意印度琳﹐ 我對賓賓冇feel  
不如賓賓留俾你  我食咖哩算啦
kenlabs 發表於 2018-5-2 06:32 PM
食支那大媽
作者: Grandfather    時間: 2018-5-3 03:42 AM

背脊夠平呀
作者: tom1990619    時間: 2018-5-3 05:17 AM

Fjfjfuffufufu

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0