標題: 林敏聰狂搏懵巨胸翠如,Thomp 有乜感受? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-5-26 10:45 PM     標題: 林敏聰狂搏懵巨胸翠如,Thomp 有乜感受?

想效法無綫王牌節目《獎門人》長做長有,ViuTV搵來林敏驄拍梁漢文主持星級遊戲節目《全民星戰》,至今已經播出十多集,節目請來唔少紅人嘉賓如譚詠麟、許志安、任達華、黃日華等坐鎮,集集有睇頭;節目播出後,其中一連兩集請來有巨胸翠如之稱的嘉賓鄧月平,經常口沒遮攔的林敏驄,就被網民抨擊他手多多,鏡頭前勁猴擒,有幕後爆料鏡頭後更猖狂,指他在錄影節目時經常多手調戲現場女藝人及大講有味笑話,未埋位更加嚴重失控,尤其對著35F巨胸翠如(鄧月平)嗰兩集,就不停手口並用調戲,可憐巨胸翠如大部分時間要靠交叉雙手護胸避走,在節目錄影中途,更有工作人員目睹她坐埋一邊極唔開心。唔通真係畀林敏驄嚇親?!
撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、ViuTV《全民星戰》截圖

林敏驄 狂黐女神為迎接六月世界盃,ViuTV製作遊戲節目《全民星戰》,喺正無綫最高收視嘅《愛・回家》時段播出對撼,因為節目請到唔少紅人嘉賓坐鎮,播出以來就引起唔少回響。不過,近日就有節目幕後爆料,指節目主持之一林敏驄,向連續擔任兩集嘉賓的巨胸翠如多手調戲,又攞對方35F巨胸來講笑,令對方感覺極不舒服。
查看相片

林敏驄擔任ViuTV遊戲節目《全民星戰》主持,鏡頭前後都經常對女藝人手多多,在第七集節目上便向擔任嘉賓的巨胸翠如鄧月平 (右)及談善言左擁右抱,林敏驄搭住兩人肩膊,隻手不時垂低至鄧月平胸上位置,難怪女神嚇到交叉手護胸兼笑唔出。
更多

查看相片

林敏驄突然向巨胸翠如施襲,出手掂對方條腰,更開口調戲:「乜你身材咁得意!」
更多

據知情者透露:「嗰日錄影嘅時候,阿驄一見鄧月平嚟到已經嗒晒糖,全程黐埋去,有幾次更猖狂到將鄧月平攬埋身,又係咁講黃色笑話,鄧月平都唔知點應對,面都紅晒一味傻笑避開佢。但中途我哋見到鄧月平冇晒心機,坐埋一邊悶悶不樂好唔開心咁。」
查看相片

見林敏驄突然直衝向巨胸翠如,另一主持梁漢文眼明手快出手撳住林敏驄隻手。
更多

查看相片

鄧月平即時被嚇到花容失色兜路走避開林敏驄。

作者: kenlabs    時間: 2018-5-26 11:40 PM

想效法無綫王牌節目《獎門人》長做長有,ViuTV搵來林敏驄拍梁漢文主持星級遊戲節目《全民星戰》,至今已經播出十多集,節目請來唔少紅人嘉賓如譚詠麟、許志安、任達華、黃日華等坐鎮,集 ...
自拍男 發表於 2018-5-26 10:45 PM
老老實實我好憎呢條粉腸
作者: 自拍男    時間: 2018-5-27 01:31 AM

老老實實我好憎呢條粉腸
kenlabs 發表於 2018-5-26 11:40 PM
永不秃頭系列

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0