標題: 這兩個小美女 , 真係好可愛 !!! ^.^ [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-11 05:19 AM     標題: 這兩個小美女 , 真係好可愛 !!! ^.^

[youtube]HqLFKPkQnpE[/youtube]
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-11 08:11 AM

[youtube]eDAEiY3eVM0[/youtube]

作者: 港燦男    時間: 2018-6-11 09:09 AM

金魚上身
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-11 10:09 AM

其實果D咩 "咩女兒係爸爸上一輩的情人" 既心態都係咁姐 ...

我覺得其實好正常 , 因為BB女一來好依賴你  好嗲你 ,
而且好易滿足 ... 我前日先見到個BB女 , 玩行樓梯都笑到 "劇劇" 聲
你再唸下D中女有幾難哄 , 就知BB女有可愛 !!!

另外好現實咁講 , 老婆就實際幫你打點屋企果個 ,
咩柴米油鹽醬醋茶都係佢管 , 有咩支唔夠都係問你拿(一係問姦夫) ,
所以變相老公對住老婆反而幾有壓力 ... 對個女都唔同拉 ,
齋玩架咋 , 咁當然浪漫好多架拉~~
作者: 港燦男    時間: 2018-6-11 11:38 AM

其實果D咩 "咩女兒係爸爸上一輩的情人" 既心態都係咁姐 ...

我覺得其實好正常 , 因為BB女一來好依賴你  好嗲你 ,
而且好易滿足 ... 我前日先見到個BB女 , 玩行樓梯都笑到 "劇劇" 聲
你再唸下D中女有幾難哄 , 就知BB ...
迦樓羅女王 發表於 2018-6-11 10:09 AM
元老父愛爆棚
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-11 12:12 PM

元老父愛爆棚
港燦男 發表於 2018-6-11 11:38 AM
呢個 ... 仲駛講既
作者: 港燦男    時間: 2018-6-11 12:23 PM

呢個 ... 仲駛講既
迦樓羅女王 發表於 2018-6-11 12:12 PM
元老睇得多AV父女

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0