標題: 星期日 yahoo33 有乜野做? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-10-21 02:49 PM     標題: 星期日 yahoo33 有乜野做?

煲女團
作者: yahoo33    時間: 2018-10-21 03:16 PM

係! Deamcatcher最後一日宣傳 已經無機會攞冠軍 失望加失落 要等日本出道同izone出道
作者: 講獨男    時間: 2018-10-21 03:24 PM

係! Deamcatcher最後一日宣傳 已經無機會攞冠軍 失望加失落 要等日本出道同izone出道
yahoo33 發表於 2018-10-21 03:16 PM
夢見青春期無機會攞冠軍
作者: yahoo33    時間: 2018-10-21 04:34 PM

夢見青春期無機會攞冠軍
講獨男 發表於 2018-10-21 03:24 PM
攞唔攞到冠軍其實係其次 不過俾人話知名度低無人氣睇唔起 我就接受唔到
因為知名度問題我都同人嘈過 唔攞一次冠軍d人一定都會話知名度
GFriend初出道時都俾人批評e樣唔得果樣又
唔得樣差身材差
到宜家又如果... Top 10女團 仲有無人話
GFriend人氣低 最後都係為名譽而戰

作者: 自拍男    時間: 2018-10-21 07:37 PM

攞唔攞到冠軍其實係其次 不過俾人話知名度低無人氣睇唔起 我就接受唔到
因為知名度問題我都同人嘈過 唔攞一次冠軍d人一定都會話低知名度
GFriend初出道時都俾人批評e樣唔得果樣又唔得樣差身材差
到宜家又如果... ...
yahoo33 發表於 2018-10-21 04:34 PM
為小櫻花而戰
作者: yahoo33    時間: 2018-10-21 11:48 PM

分享件我睇dreamcatcher reaction嘅事件 事緣拍片條女話自己唔鐘意Rock Song
引起有d InSomnia不滿 之後條女要出片道歉 點知條女自己之後都仲有出dreamcatcher嘅片
仲好似有d中毒現象 唔知係唔係突然間鐘意dreamcatcher 如果唔係一開始否定就唔會出現誤會啦

作者: 自拍男    時間: 2018-10-22 12:01 AM

分享件我睇dreamcatcher reaction嘅事件 事緣拍片條女話自己唔鐘意Rock Song
引起有d InSomnia不滿 之後條女要出片道歉 點知條女自己之後都仲有出dreamcatcher嘅片
仲好似有d中毒現象 唔知係唔係突然間鐘意dreamca ...
yahoo33 發表於 2018-10-21 11:48 PM
反口覆舌

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0