標題: 藍潔瑛猝死,曾志偉微博遭網民狂吊洗版,元老點評? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2018-11-5 09:12 AM     標題: 藍潔瑛猝死,曾志偉微博遭網民狂吊洗版,元老點評?

【星島日報報道】藍潔瑛昨日凌晨被發現倒斃赤柱寓所內,隨後曾志偉的微博被網民洗版,重提他被涉性侵醜聞,其於上月16日最後更新的微博,至今網民留言逾3萬,其中有網民以5個蠟燭表情符號配「一路走好」的留言,就有1.8萬個讚。
藍潔瑛於2013年受訪雜誌時曾自爆早年曾遭兩位影壇大哥強姦,去年突然有內地記者在微博公佈一段聲稱是當年藍受訪時未經剪接的影片,片中提及兩位影壇大哥的名字,再度令事件風起雲湧。其間曾志偉發聲明,公開否認與藍的性侵事件有關,表示涉事影片是經過後期剪接,屬插贓嫁禍,會入稟控告相關人士。
志偉至今未有就藍潔瑛離世作回應;另外,有指志偉兒子曾國祥在微博一則關於藍死訊的新聞按讚,被網民截圖轉發,更登上微博熱搜榜。
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-5 09:28 AM

事實係點其實無人知,藍潔瑛都無話過係佢(話係佢果段片係經過剪接)
作者: 電騙男    時間: 2018-11-5 09:46 AM

事實係點其實無人知,藍潔瑛都無話過係佢(話係佢果段片係經過剪接)
迦樓羅女王 發表於 2018-11-5 09:28 AM
老屈
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-5 12:29 PM

老屈
電騙男 發表於 2018-11-5 09:46 AM
事實佢有無咁做可唔知 ... 但報紙係完全無證據底下話係佢做 , 就等於老屈 !!!
作者: 電騙男    時間: 2018-11-5 03:06 PM

事實佢有無咁做可唔知 ... 但報紙係完全無證據底下話係佢做 , 就等於老屈 !!!
迦樓羅女王 發表於 2018-11-5 12:29 PM
屈左先
作者: yahoo33    時間: 2018-11-5 09:52 PM

係唔係老屈某人天知地知自己知
其實有無強姦犯係直認不諱唔洗審自己認哂??

作者: 自拍男    時間: 2018-11-5 09:57 PM

yahoo33 發表於 2018-11-5 09:52 PM
矮仔曾最鍾意擦阿爺
作者: yahoo33    時間: 2018-11-5 10:30 PM

矮仔曾最鍾意擦阿爺
自拍男 發表於 2018-11-5 09:57 PM
擦阿爺鞋何罪之有
作者: 自拍男    時間: 2018-11-5 11:09 PM

擦阿爺鞋何罪之有
yahoo33 發表於 2018-11-5 10:30 PM
奴性不改
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-6 05:48 AM

yahoo33 發表於 2018-11-5 09:52 PM
天知地知自己知 ... 係丫 , 不過就係我唔知同你唔知羅
作者: 港燦男    時間: 2018-11-6 08:57 AM

天知地知自己知 ... 係丫 , 不過就係我唔知同你唔知羅
迦樓羅女王 發表於 2018-11-6 05:48 AM
藍潔瑛先知

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0