標題: 地鐵男強吻湯洛雯海報,元老點評? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2018-12-7 12:19 PM     標題: 地鐵男強吻湯洛雯海報,元老點評?

新一代女神湯洛雯有幾吸引?答案是吸引到令人要強吻!今日有傳媒報導指,地鐵有男人竟接二連三在湯洛雯海報上啜吻,簡直對她癡狂到一個點,編輯更想知道的,究竟是甚麼廣告這樣引人犯罪?
查看相片

▲ Cosmopolitan.com.hk
更多

31 歲湯洛雯出身演藝家庭,爸爸是前亞視藝員湯鎮宗,又是前無綫當家小生湯鎮業的姪女。自從參選 2012 年度香港小姐競選 之後便踏入娛樂圈,憑藉爽朗活潑的性格和典型標緻的五官,近年備受大台熱捧,緋聞也接連不斷,令她人氣愈來愈上升!
查看相片

更多

近日,有傳媒報導有男人看中地鐵海報中的湯洛雯,竟接二連三直接啜吻海報,不少網民大呼此舉非常嘔心!作為當事人湯洛雯,不僅沒有反感,還大讚此男「幾搞笑同好可愛,多謝佢咁支持同咁『錫』我!」她真心覺得 so sweet !
查看相片

更多

一向愛在 Instagram 貼相的湯洛雯,今日更適時抽水,貼出某活動的照片,而場景酷似地鐵,她附上說明:「冇錯,平時我就係咁樣搭地鐵」,性感裝扮令網民大呼地鐵又有人要瘋喇!真的要抽水抽乾太平洋嗎?
查看相片

更多

回到海報問題,究竟海報上的湯洛雯有何巨大吸引力呢?其實事源是台灣森田藥粧繼用黃翠如做代言人之後,品牌剛宣布起用人氣持續上升的湯洛雯為全新代言人,不過就斷斷想不到會引起男粉如此反應!細看廣告照的湯洛雯,除了穿上吊帶背心,就是一臉嫩白緋紅的樣子,表情甜美可人,其實不算太性感而已!
查看相片

更多

老實說,如果真要說湯洛雯性感的話,看她為 NARS 皇牌產品 Orgasm 胭脂拍的廣告照,所演繹的性感神緒就真的吸引人了!
查看相片

更多

話說回來,其實湯洛雯早前在 IG 宣布成為代言表示很高興:「終於講得啦!好開心好開心今次成為左森田藥粧嘅代言人,因為其實自己一直都係森田藥粧嘅忠實用家,所以收到消息嘅時候真係心情難以形容
作者: Grandfather    時間: 2018-12-7 12:54 PM

收左人幾多游水呀 借D椅賣廣告
作者: yahoo33    時間: 2018-12-7 07:14 PM

地鐵男
作者: 自拍男    時間: 2018-12-8 12:41 AM

地鐵男
yahoo33 發表於 2018-12-7 07:14 PM
地鐵小櫻花

圖片附件: 新-1.JPG (2018-12-8 12:41 AM, 100.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2930566&k=fef158fb6b36cc7c0a20a4cfcacb65a1&t=1726853094&sid=7OZ826

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-8 05:36 AM

地鐵小櫻花
自拍男 發表於 2018-12-8 12:41 AM
頂 , 講開靚湯 , 講咩韓妹???!!!
作者: 自拍男    時間: 2018-12-8 01:59 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-12-8 05:36 AM
講大波蓮
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-8 05:29 PM

講大波蓮
自拍男 發表於 2018-12-8 01:59 PM
我今次會尊重返靚湯。。。
作者: 自拍男    時間: 2018-12-8 05:39 PM

我今次會尊重返靚湯。。。
迦樓羅女王 發表於 2018-12-8 05:29 PM
靚佬湯
作者: yahoo33    時間: 2018-12-8 08:19 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-12-8 05:36 AM
小櫻花根本唔係韓妹
作者: 自拍男    時間: 2018-12-8 08:39 PM

小櫻花根本唔係韓妹
yahoo33 發表於 2018-12-8 08:19 PM
京佳唔係韓妹
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-9 01:41 AM

小櫻花根本唔係韓妹
yahoo33 發表於 2018-12-8 08:19 PM
鬼知咁多咩
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 03:23 PM

鬼知咁多咩
迦樓羅女王 發表於 2018-12-9 01:41 AM
求其系列
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-11 12:56 AM

點解呢單野無咩點發烤???
作者: 港燦男    時間: 2018-12-12 11:53 AM

點解呢單野無咩點發烤???
迦樓羅女王 發表於 2018-12-11 12:56 AM
呢期孟晚舟最發烤
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-14 04:50 AM

玩倒奶
[youtube]mB99BA6Me50[/youtube]
作者: 自拍男    時間: 2018-12-15 12:11 AM

玩倒奶
mB99BA6Me50
迦樓羅女王 發表於 2018-12-14 04:50 AM
羅天宇嘥料
作者: 啜皇    時間: 2018-12-18 04:31 PM

我估計係靚湯自己推銷自己(利申,我也覺得靚湯正斗)
作者: 港燦男    時間: 2018-12-19 08:51 AM

啜皇 發表於 2018-12-18 04:31 PM
幫佢推車
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-19 09:36 AM

啜皇 發表於 2018-12-18 04:31 PM
點解e+d人唸野咁陰謀論。。。
作者: 港燦男    時間: 2018-12-19 11:59 AM

點解e+d人唸野咁陰謀論。。。
迦樓羅女王 發表於 2018-12-19 09:36 AM
回復純真無邪時代

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0