標題: 城城又豪花$750萬買新車,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 04:35 PM     標題: 城城又豪花$750萬買新車,元老點評?

有錢人玩具       

查看相片

城城又買新車。
更多

最近染咗一頭金髮嘅郭富城,日前出席完慈善活動後,即趕住返屋企,唔通掛住老婆同囡囡?可能係,但亦可能唔係,因為佢為咗件新玩意。向來出名愛車嘅城城,先後收藏過多部限量版名車,架架車都動輒幾百萬,甚至過千萬。本月1日,佢出席完活動後,即趕返屋企,原來有件新玩意等緊佢。
讀者陳先生透過《蘋果》爆相爆片表示,當日下午約4點左右,陳先生坐車經過城城位於大坑道嘅屋苑時,見到屋苑外有一部大型貨車,正卸下一架黑色超級跑車,陳先生話︰「我坐車經過見到架大貨車停咗喺行人路上,留意到落緊架黑色跑車,戴住帽嘅城城,企喺度全程睇住架車落地,之後仲影相。」
陳先生表示因為架跑車落地時好高調,所以先留意到,陳先生話︰「架貨車停喺行人路上,經過一定見到,好高調。」睇番陳先生拍嘅相同片,睇到穿藍色衛衣,孭住背囊同戴住帽嘅城城,全神貫注睇住部車,仲同身旁嘅外籍人士好好傾,之後城城仲用電話影架車落地嘅情況。
據了解,城城呢架新車係限量版超跑,全球只有500架,仲係以已故車神冼拿嚟命名,價錢方面當然唔平,大約要750萬港幣,成層中價樓嘅價錢。
查看相片

城城睇住架車從貨車卸落地。(讀者陳先生提供圖片)
更多

查看相片

呢架跑車,車價要成750萬。

作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 04:36 PM

就係睇佢演唱會班白痴供佢買車      
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 04:37 PM

唱歌幾十年都咁爛都有人睇佢開演唱會
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 04:39 PM

歌藝十年如一日︰無聲無氣
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 04:39 PM

謝安琪歌藝十年如一日︰無聲無氣異曲同工
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-9 05:39 PM

謝安琪歌藝十年如一日︰無聲無氣異曲同工
自拍男 發表於 2018-12-9 04:39 PM
但有奶
作者: yahoo33    時間: 2018-12-9 07:28 PM

Fans幫手供車
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 08:19 PM

但有奶
迦樓羅女王 發表於 2018-12-9 05:39 PM
淫Key
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 08:19 PM

Fans幫手供車
yahoo33 發表於 2018-12-9 07:28 PM
供比小櫻花好過
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-9 08:28 PM

Fans幫手供車
yahoo33 發表於 2018-12-9 07:28 PM
係咁架拉 , 你都可以話香港全民供養李+X
作者: 自拍男    時間: 2018-12-9 10:11 PM

係咁架拉 , 你都可以話香港全民供養李+X
迦樓羅女王 發表於 2018-12-9 08:28 PM
全民供養日國AV囡囡     
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-10 02:33 PM

全民供養日國AV囡囡     
自拍男 發表於 2018-12-9 10:11 PM
無恥 , 你地呢D免費觀眾講咩供養???
作者: 自拍男    時間: 2018-12-10 09:16 PM

無恥 , 你地呢D免費觀眾講咩供養???
迦樓羅女王 發表於 2018-12-10 02:33 PM
老翻供養

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0