標題: 見到 雞芯 運動LOOK , 好想同佢做運動 !!! ^.^ [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 01:54 AM     標題: 見到 雞芯 運動LOOK , 好想同佢做運動 !!! ^.^

圖片附件: 48059195_2457991224214507_2646046793204236288_n.jpg (2019-2-23 01:53 AM, 78.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938845&k=47a52cf1010400373383f59a1ddcec15&t=1726839964&sid=3zZAp8

圖片附件: 48085659_2457991157547847_6147699939909566464_n.jpg (2019-2-23 01:53 AM, 61 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938846&k=aae3ae31423d81c7306476ddec1c7783&t=1726839964&sid=3zZAp8

圖片附件: 48379125_2457991277547835_3736610127201959936_n.jpg (2019-2-23 01:53 AM, 59.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938847&k=fb202f8acd528e3533ab63e308e28780&t=1726839964&sid=3zZAp8

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 09:17 AM

竟然無人J 雞芯???!!!
作者: ThomasKoon    時間: 2019-2-23 09:51 AM

如果係脆魚,我J
作者: ericliu    時間: 2019-2-23 12:57 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 09:17 AM
已經日日J但我更想一齊做運動夜晚做嗰啲
作者: 自拍男    時間: 2019-2-23 02:52 PM

ericliu 發表於 2019-2-23 12:57 PM
同太太晚晚做運動
作者: 胡生    時間: 2019-2-23 03:50 PM

ericliu 發表於 2019-2-23 12:57 PM
唔好同我爭..雞芯係我j女神之一
作者: 胡生    時間: 2019-2-23 03:52 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 09:17 AM
我已J 雞芯好密..勾魂眼巳經想食佢
作者: ericliu    時間: 2019-2-23 04:17 PM

唔好同我爭..雞芯係我j女神之一
胡生 發表於 2019-2-23 03:50 PM
比條路比兄弟J下,我J一、三、五。你J二、四、六。星期日留返比大家
作者: 胡生    時間: 2019-2-23 04:34 PM

比條路比兄弟J下,我J一、三、五。你J二、四、六。星期日留返比大家
ericliu 發表於 2019-2-23 04:17 PM
又O.K啦庭欣講咸野...我下半身好勁架.庭欣....
講到做運動,庭欣表示不少男士做Gym只操上半身,因此會特別留意男士的下半身,引人遐想!明詩即說:「我介紹我單車教練畀你!佢下半身好勁!」問到庭欣的男友下半身如何?她笑言:「唔好咁快讚住,下半身同下半生都要努力。」
作者: ThomasKoon    時間: 2019-2-23 06:05 PM

講到做運動,庭欣表示不少男士做Gym只操上半身,因此會特別留意男士的下半身,引人遐想!明詩即說:「我介紹我單車教練畀你!佢下半身好勁!」問到庭欣 ...
胡生 發表於 2019-2-23 04:34 PM
陳庭暗示男朋友嘅下半身唔得,滿足唔到佢?
作者: 胡生    時間: 2019-2-23 06:10 PM

陳庭暗示男朋友嘅下半身唔得,滿足唔到佢?
ThomasKoon 發表於 2019-2-23 06:05 PM
台上扑佢 10A性愛瑜伽支世

圖片附件: bkn-201902232陳庭欣.jpg (2019-2-23 06:10 PM, 157.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938866&k=da4d6100d581f9713a85826eae181307&t=1726839964&sid=3zZAp8

圖片附件: bkn-201902233 10A.jpg (2019-2-23 06:10 PM, 102.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938867&k=06f3fb661c532067b71139b3e3133fc7&t=1726839964&sid=3zZAp8

圖片附件: bkn-201902231 10A瑜伽.jpg (2019-2-23 06:10 PM, 60.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2938868&k=c7a2d74f0b27069f15c648df68efa482&t=1726839964&sid=3zZAp8

作者: ericliu    時間: 2019-2-23 06:40 PM

我已J 雞芯好密..勾魂眼巳經想食佢
胡生 發表於 2019-2-23 03:52 PM
點算,其實我都J佢J得好密
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 07:29 PM

講到做運動,庭欣表示不少男士做Gym只操上半身,因此會特別留意男士的下半身,引人遐想!明詩即說:「我介紹我單車教練畀你!佢下半身好勁!」問到庭欣 ...
今日開始 , 我專操下身
作者: 胡生    時間: 2019-2-23 08:16 PM

今日開始 , 我專操下身
迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 07:29 PM
10a都好留意男人下半身..淫娃l like
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 02:03 AM

10a都好留意男人下半身..淫娃l like
胡生 發表於 2019-2-23 08:16 PM
話說元老一向 J名氣 , 所以果時都有唸住D女星寫甜文 ...
但又怕比人話影射 , 咁點算好???

一係上次咁原創個女星出來 , 除左我無人知邊個係 "想像原形"
一係再極端D ... 直情將個角色寫成鬼妹 ,
無得話我影射拉 !!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 11:21 AM

借左你個回文係香討出POST ... 多謝晒
作者: 胡生    時間: 2019-2-24 02:00 PM

話說元老一向 J名氣 , 所以果時都有唸住D女星寫甜文 ...
但又怕比人話影射 , 咁點算好???

一係上次咁原創個女星出來 , 除左我無人知邊個係 "想像原形"
一係再極端D ... 直情將個角色寫成鬼妹 ,
無得話我影射拉 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 02:03 AM
即係點呀 上次咪講好左女星英文名改改咪o.k咯...原創個女星.寫成鬼妹.完全冇興趣
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 05:20 PM

即係點呀 上次咪講好左女星英文名改改咪o.k咯...原創個女星.寫成鬼妹.完全冇興趣
胡生 發表於 2019-2-24 02:00 PM
... 我都係想自己寫得有衝勁D姐 ...
如果我係寫明星 , 而個個都知邊個 , 咁我比人拉左架拉
我寧願寫個原創角色比你地好過

作者: 胡生    時間: 2019-2-24 05:37 PM

... 我都係想自己寫得有衝勁D姐 ...
如果我係寫明星 , 而個個都知邊個 , 咁我比人拉左架拉
我寧願寫個原創角色比你地好過

迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 05:20 PM
有冇敢嚴重呀 ..n年前森美.小儀在電台公開講.最想老強邊位女明星..之後雪左佢地幾個月...又唔見差佬追究
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 09:22 PM

有冇敢嚴重呀 ..n年前森美.小儀在電台公開講.最想老強邊位女明星..之後雪左佢地幾個月...又唔見差佬追究
胡生 發表於 2019-2-24 05:37 PM
佢地係唸姐 , 無描寫出來麻 ... 而且唔計 "老強" ,
寫明星最大風險係比本人告(當然 , E+絕大多數壇主己經唔比)
森美  小儀有D地位 , 當然唔會有人告佢地拉 !!!
作者: 胡生    時間: 2019-2-24 09:58 PM

佢地係唸姐 , 無描寫出來麻 ... 而且唔計 "老強" ,
寫明星最大風險係比本人告(當然 , E+絕大多數壇主己經唔比)
森美  小儀有D地位 , 當然唔會有人告佢地拉 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 09:22 PM
寫明星最大風險係比本人告..寫2.3線女明星..例林秀怡果d..佢得閒告你咩
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-25 07:18 AM

寫明星最大風險係比本人告..寫2.3線女明星..例林秀怡果d..佢得閒告你咩
胡生 發表於 2019-2-24 09:58 PM
好難講架 ... D女星 , 尤其未紅果D , 真係為左紅咩都做得出 ...
一發現有文寫佢 , 可能就唸點做大佢 , 可能係記者面前喊晒咁 ,
話覺得比侮辱 ... 我唔知會點做拉 , 但係寫2.3線女明星 ,
我其實覺得更加危險
作者: ThomasKoon    時間: 2019-2-25 07:48 AM

好難講架 ... D女星 , 尤其未紅果D , 真係為左紅咩都做得出 ...
一發現有文寫佢 , 可能就唸點做大佢 , 可能係記者面前喊晒咁 ,
話覺得比侮辱 ... 我唔知會點做拉 , 但係寫2.3線女明星 ,
我其實覺得更加危險 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-25 07:18 AM
可能佢都有意思,從此積極配合你
作者: 胡生    時間: 2019-2-25 08:16 PM

我其實覺得更加危險 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-25 07:18 AM
而加先知..你成日話搆唔到女原因 ..依度又驚.果度又驚... 點搆女呀
又唔係叫你大型討論區寫..這里應該唔會多人知..又唔係要你真名寫..改少少英文名..佢怎告得你入...
何況這里寫..佢9成睇唔到啦
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-26 10:48 AM

而加先知..你成日話搆唔到女原因 ..依度又驚.果度又驚... 點搆女呀
又唔係叫你大型討論區寫..這里應該唔會多人知..又唔係要你真名寫..改少少英文名..佢怎告得你入...
何況這里寫..佢9成睇唔到啦 ...
胡生 發表於 2019-2-25 08:16 PM
女可以溝唔到 , 但監真係唔可以坐

理論女星一方告先會出事 , 但問題係如果26FUN有版友COPY & PASTE去大網 ,
甚至引起大眾輿論 , 咁差人就要做野架拉 ...

英文名梗係可以拉 , 但一定寫到佢變素人 , 係人物描寫上都唔可以太似 ...
好似直情用第二個名 "淬渝" 咁 , 但寫佢同老公都係明星  日日放閃 ,
而佢老豆係股壇老千 , 借 "淬渝老豆" 之名幫公司上市 , 首日勁升十倍 ,
佢老豆就立即跳船逃走 , 接貨市民變晒蟹民 ... 咁寫既話 , 就係日都知係講翠如拉

即係咁 , 用真人既英文名係可以 , 但文中既人就更加唔可以似個女星本人 ;
如果係寫另一個人名 , 反而同個女星本人有少少相似 , 大部份人都未必估到係邊個
... 正如我篇<我催眠了女明星> , 你地都估唔到原形係邊個拉 !!!

(不過係其他網 , 有人估中左)
作者: 胡生    時間: 2019-2-26 05:13 PM

女可以溝唔到 , 但監真係唔可以坐

理論女星一方告先會出事 , 但問題係如果26FUN有版友COPY & PASTE去大網 ,
甚至引起大眾輿論 , 咁差人就要做野架拉 ...

英文名梗係可以拉 , 但一定寫到佢變素人 , 係人物描 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-26 10:48 AM
敢多年..印像中寫咸古出事比差人拉..唔覺有喎?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-26 06:05 PM

敢多年..印像中寫咸古出事比差人拉..唔覺有喎?
胡生 發表於 2019-2-26 05:13 PM
呢樣野我都曾經用來說服自己 ... 但最後理性係我耳邊同我講 :
傻仔 , 唔通今日有幾多人衰非禮 , 差人又要公報比你知咩???

其實 , 係禁寫明星色文既法例出台後 , 玩暗寫明星係好反心性
因為寫得似果個明星就易比人拉 , 寫得唔似既話 ...
咁我寫來做咩???

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-27 09:34 AM

何況這里寫..佢9成睇唔到啦 ...
胡生 發表於 2019-2-25 08:16 PM
又或者咁講 ... 剩係用左佢個英文名去寫 , 但外貌  性格  職業都唔描寫 , 咁有咩意思???

我自己都係睇 "明星甜文" 大 , 明白好多 "明星甜文" 對人物基本係完全無描述既 ;
所以有陣時改過第二個人名 , 就變左寫第二個女星既甜文 ... 但係對於我個人來講既話 ,
咁樣係完全唔合格既~~
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-27 08:33 PM

講開又講 , 唔知點解 , 我就係無咩衝動寫雞芯 ... 水魚反而幾想寫
作者: 胡生    時間: 2019-2-27 09:34 PM

又或者咁講 ... 剩係用左佢個英文名去寫 , 但外貌  性格  職業都唔描寫 , 咁有咩意思???

我自己都係睇 "明星甜文" 大 , 明白好多 "明星甜文" 對人物基本係完全無描述既 ;
所以有陣時改過第二個人名 , 就變左寫第二 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-27 09:34 AM
改少少英文名大家應該gag到你嘛...妳寫埋外貌  性格  職業..描寫..比當事人知道博拉咩... 頂你唔順.最好唔寫.冇事咯
作者: 胡生    時間: 2019-2-27 09:35 PM

講開又講 , 唔知點解 , 我就係無咩衝動寫雞芯 ... 水魚反而幾想寫
迦樓羅女王 發表於 2019-2-27 08:33 PM
水魚唔洗預我

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0