標題: 入行16年,李施嬅又走,元老點評? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2019-4-9 09:20 AM     標題: 入行16年,李施嬅又走,元老點評?

查看相片

《法證先鋒IV》是施嬅(左三)的暫別作。
更多

藝人李施嬅之前被發現在無綫官方網站被「除名」,不少人都好奇她是否離開無綫,最近拍攝的劇集《法證先鋒IV》成為其告別作,她受訪時說:「今日好多記者朋友問我係咪離開TVB,我個名喺官網被刪除咗,的而且確我同佢哋嘅合約啱啱滿咗,但我同TVB關係良好,好多謝TVB一直栽培我,令我今日有機會喺外國有啲成績。」

她感激無綫多位給予機會的監製,亦多謝高層曾勵珍、樂易玲及已離開無綫的梁家樹:「大家都有份令我呢個學生畢業,終於可以試吓出去闖。我並唔係話永遠離開TVB,TVB永遠係我屋企,我永遠都好感恩,唔會忘記呢個大家庭。今次只係暫別,將來一定有機會再聚。」

查看相片

李施嬅感激無綫栽培,現暫別外闖。

作者: 電騙男    時間: 2019-4-9 09:24 AM

到底TVB幾時先肯加人工
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-9 10:26 AM

好岩既 ... 好多人以為係大台留唔到人 , 其實唔係 , 之前掌權人余大嬸講過 ,
一間健康公司正常係每年換血5% ; 而幕前既話 , 更加要比新鮮感觀眾 ...
所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢唔話炒你既
但你自己鐘意坐冷板就與人無尤
作者: 電騙男    時間: 2019-4-9 11:47 AM

好岩既 ... 好多人以為係大台留唔到人 , 其實唔係 , 之前掌權人余大嬸講過 ,
一間健康公司正常係每年換血5% ; 而幕前既話 , 更加要比新鮮感觀眾 ...
所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 10:26 AM
返大陸賺人仔等於TVB十倍
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-9 12:33 PM

返大陸賺人仔等於TVB十倍
電騙男 發表於 2019-4-9 11:47 AM
佢係國內人氣好似麻 , 但係威震海外
作者: 電騙男    時間: 2019-4-9 03:10 PM

佢係國內人氣好似麻 , 但係威震海外
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 12:33 PM
去荷李活
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-11 06:00 AM

你地真係煩 ... 之前又話大台唔捧新女 , 舊女走你地又插 ,大佬呀 , 位就係得咁多 , 舊女唔走  新女點上???
作者: 港燦男    時間: 2019-4-11 09:01 AM

你地真係煩 ... 之前又話大台唔捧新女 , 舊女走你地又插 ,大佬呀 , 位就係得咁多 , 舊女唔走  新女點上???
迦樓羅女王 發表於 2019-4-11 06:00 AM
舊女唔走,新女點扑
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-11 09:50 AM

舊女唔走,新女點扑
港燦男 發表於 2019-4-11 09:01 AM
咪係羅
作者: 胡生    時間: 2019-4-11 01:14 PM

所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 10:26 AM
李c多年比大台冷待..唔走就假...佢內地冇市埸..佢可以去邊
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-11 01:36 PM

李c多年比大台冷待..唔走就假...佢內地冇市埸..佢可以去邊
胡生 發表於 2019-4-11 01:14 PM
加拿大 星加坡
作者: kenlabs    時間: 2019-4-11 06:35 PM

去荷李活
電騙男 發表於 2019-4-9 03:10 PM
星洲紅
[youtube]oVTsNaglV_U[/youtube]
作者: 自拍男    時間: 2019-4-11 09:44 PM

星洲紅
oVTsNaglV_U
kenlabs 發表於 2019-4-11 06:35 PM
星洲臭臭
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-12 05:29 AM

星洲紅
oVTsNaglV_U
kenlabs 發表於 2019-4-11 06:35 PM
講真 , 我近年真係唔多J 李C ... 始終太耐拉 , 同埋佢又無立花咁性感
雖然係大台拿國際獎項最多既女星 , 但無咩野可以J
作者: 自拍男    時間: 2019-4-12 09:03 AM

講真 , 我近年真係唔多J 李C ... 始終太耐拉 , 同埋佢又無立花咁性感
雖然係大台拿國際獎項最多既女星 , 但無咩野可以J
迦樓羅女王 發表於 2019-4-12 05:29 AM
冇立花咁大煙癮

圖片附件: 16034W006-10.jpg (2019-4-12 09:03 AM, 140.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2942691&k=01fe076dd96b1a586694f895cb521bbf&t=1726833114&sid=Y4o06z

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-12 09:20 AM

冇立花咁大煙癮
自拍男 發表於 2019-4-12 09:03 AM
... 食煙其實有幾大問題???
作者: 自拍男    時間: 2019-4-12 09:38 AM

迦樓羅女王 發表於 2019-4-12 09:20 AM
佢一邊又話要健康所以經常跑步,一邊又.....
作者: 自拍男    時間: 2019-4-12 09:38 AM

會變黑肺
作者: 自拍男    時間: 2019-4-12 09:55 AM

女人真係矛盾既動物
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-12 11:40 AM

佢一邊又話要健康所以經常跑步,一邊又.....
自拍男 發表於 2019-4-12 09:38 AM
可能佢跑步就係想個肺健康D , 可以吸多兩啖呢
作者: 自拍男    時間: 2019-4-12 12:05 PM

可能佢跑步就係想個肺健康D , 可以吸多兩啖呢
迦樓羅女王 發表於 2019-4-12 11:40 AM
食腸健康好多
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-16 05:27 PM

食腸健康好多
自拍男 發表於 2019-4-12 12:05 PM
咁食 "精華" 仲好拉
作者: 自拍男    時間: 2019-4-17 12:05 AM

咁食 "精華" 仲好拉
迦樓羅女王 發表於 2019-4-16 05:27 PM
食青頭仲好

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0