標題: 心穎被TVB封殺,復出無期,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-4-21 02:57 PM     標題: 心穎被TVB封殺,復出無期,元老點評?

查看相片

星島日報相片
更多

【星島日報報道】「安心偷食」事件兩位主角許志安與黃心穎不但形象破產,更賠上了事業!繼劇集《堅離地愛堅離地》被抽起後,有傳黃心穎於重頭劇《法證IV》的戲分將被刪走,連帶黎諾懿主持的旅遊節目《懿想得到》也受牽連或要重拍,看來心穎BB將於今年內完全於TVB「被消失」,而《法證》監製梅小青也坦言「安心事件」對其心血之作有影響!文:游艾維
黃心穎早前為偷食人夫許志安發文道歉,日日以淚洗面並全面停工,除了商演及出埠工作由其他人頂替,劇集也被抽起!其實心穎為無 近年力捧小花之一,工作量不少,今年亦有四部劇集在手,包括《堅離地愛堅離地》、《丫鬟大聯盟》、《牛下女高音》和《法證先鋒IV》。「安心偷食」一事爆出後,無 亦火速作出應對,率先抽起劇集《堅離地》,至昨日有指由梅小青監製的《法證IV》原打算安排為台慶劇,惟有份演出的黃心穎出事後,引致劇集延播外,更要找人頂替心穎的角色重拍。
黃浩然嬲到爆粗?
在《法證IV》為第三女主角的心穎,劇中飾演一名記者,跟黃浩然和鄭希怡有一段三角戀,早前更到台灣拍攝了一星期外景。劇集煞科後黃浩然曾於社交平台抒發感受:「我殺青了!拍攝期最長的劇集,經歷了半年的奮鬥,對自己的要求也是最高的一次,當中面對的困難也是最多的一次。」看出他為角色付出不少心血,故傳聞他獲悉該劇受「安心偷食」拖累即激動爆粗指斥浪費其心機。
記者昨日向監製梅小青求證是否要重拍黃心穎的戲分時,她表示:「 暫時未有此打算呀!(唔怕事件影響劇集嗎?)總有影響,但《法證IV》是團隊共同的心血,大家付出了無比的努力!」
此外,黎諾懿邀得八位好友拍攝其主持的旅遊節目《懿想得到》,當中包括黃心穎,爆出「安心偷食」事件後,無 已立即停拍心穎的部分,傳聞還打算找人頂上。黎諾懿昨日回覆本報表示:「首先節目是於7月1日出街,至於心穎那一部分要等公司再安排,因為心穎那一部分涉及馬來西亞旅遊局,要看看人家介不介意,總之我們等緊公司安排。」
港男力撐博出位
另外,2016年「香港先生」參選者梁裕恆昨日於社交平台貼出跟心穎的合照,並發文大爆心穎曾跟他透露愛上有婦之夫感到好內疚,更指那男的是「天后的老公」,而那男人說過會離婚。梁裕恆言語間力撐心穎,他寫到:「個男人唔係有錢?又唔係好樣?佢又唔係賣身,只是一個追求愛情 女仔。個男人無 畀到佢,就只是愛錯一個人,係有錯,但罪不至死!」
惟梁裕恆的貼文一出,即惹來網友圍剿,直指他博出位及乘機抽水。有網民說:「我都不吐不快,其實兩邊都原諒 雙方,你而家突然講番起件事,係咪想雙方繼續唔開心,尤其Sammi都原諒 安仔,你咁樣做只會火上加油 。 please delete post。」就連馬國明契妹唐詩詠也於自己社交平台貼文:「人人都有一張嘴,但未必甚麼都要說。說話,要分場合,知道說甚麼,說了之後知道做甚麼,要學懂沉默寡言。」
而梁裕恆回應傳媒時否認自己博出位,只是把知道的事實講出來,讓大家可以多一個角度去看這事。

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-21 03:07 PM

你估佢搵唔到男人養咩???
作者: 自拍男    時間: 2019-4-21 03:14 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-4-21 03:07 PM
世紀姣精
作者: 自拍男    時間: 2019-4-21 03:14 PM

超越發電機
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-23 09:13 AM

有咩人得益???
作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 03:04 PM

有咩人得益???
迦樓羅女王 發表於 2019-4-23 09:13 AM
同過幾多男人上床
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-23 03:30 PM

佢要餵飽,唔要包養
作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 03:34 PM

佢要餵飽,唔要包養
ThomasKoon 發表於 2019-4-23 03:30 PM
波波要餵飽
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-23 04:56 PM

波波要餵飽
自拍男 發表於 2019-4-23 03:34 PM
冇問題
作者: kenlabs    時間: 2019-4-23 06:11 PM

最就手咪就係梁裕 咁鐘意博好感 啱晒奶水
不過唔知飲咗會唔會變姣 自己保重

作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 09:14 PM

最就手咪就係梁裕 咁鐘意博好感 啱晒飲姣奶水
kenlabs 發表於 2019-4-23 06:11 PM
飲咗變青頭
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-24 02:16 AM

最就手咪就係梁裕 咁鐘意博好感 啱晒飲姣奶水

kenlabs 發表於 2019-4-23 06:11 PM
馬明都養唔起 , 佢點養得起???
作者: sarmsan    時間: 2019-4-24 02:41 PM

如果有片商揾佢拍勾佬片,咪有得即時出返黎
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-24 04:57 PM

馬明都養唔起 , 佢點養得起???
迦樓羅女王 發表於 2019-4-24 02:16 AM
佢只係想中出、飲奶、食鮑魚,但冇話養
作者: 自拍男    時間: 2019-4-24 05:55 PM

ThomasKoon 發表於 2019-4-24 04:57 PM
波波只想中出、飲奶、食鮑魚
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-24 05:59 PM

ThomasKoon 發表於 2019-4-24 04:57 PM
係喎 , 又高估左D癈人TIM
作者: 自拍男    時間: 2019-4-24 06:26 PM

係喎 , 又高估左D癈人TIM
迦樓羅女王 發表於 2019-4-24 05:59 PM
高估左青頭

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0