標題: 大台 "有樣無波" 之花旦 , 你又邊J 開邊個?? [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-1 03:41 AM     標題: 大台 "有樣無波" 之花旦 , 你又邊J 開邊個??

事先聲明 , 因為今次係選 "有樣無波" 之花旦 , 所以D "鬼形變幻球" 就唔計勒 ...

我自己就列到呢D :
李佳芯
蔡思貝
胡定欣
姚子羚
簡淑兒
龔嘉欣
麥美恩

咦 , 原來無想像中咁多喎 ...
太多 "鬼形變幻球" 拉 , 好似唐C  阿田  水魚咁
佢又可以大比你睇 !!!

圖片附件: 11.jpg (2019-5-1 03:40 AM, 64 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943833&k=3b3d753e5cbcb95e959dce5defad9eaf&t=1719772627&sid=o9In4v

圖片附件: rd21hmN.jpg (2019-5-1 03:40 AM, 132.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943834&k=37ba6db13e8f1f9e1d948eb9e4120f90&t=1719772627&sid=o9In4v

圖片附件: 黃翠如1.jpg (2019-5-1 03:40 AM, 109.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943835&k=b4ef1e60a682a0045cd58b0b0aa024de&t=1719772627&sid=o9In4v

作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-1 08:18 AM

事先聲明 , 因為今次係選 "有樣無波" 之花旦 , 所以D "鬼形變幻球" 就唔計勒 ...

我自己就列到呢D :
李佳芯
蔡思貝
胡定欣
姚子羚
簡淑兒
龔嘉欣
麥美恩

太多 "鬼形變幻球" 拉 , 好 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-1 03:41 AM
即係唔俾揀脆魚啦.....咁我揀同脆魚一樣嚟自K寶嘅ali啦....
作者: kenlabs    時間: 2019-5-1 11:58 AM

唔多講 去圖

圖片附件: bkn-20161023150303279-1023_00862_001_05b.jpg (2019-5-1 11:58 AM, 41.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943836&k=a02199a4baa05b4e5c6de52003fd520b&t=1719772627&sid=o9In4v

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-1 02:39 PM

即係唔俾揀脆魚啦.....咁我揀同脆魚一樣嚟自K寶嘅ali啦....
ThomasKoon 發表於 2019-5-1 08:18 AM
下次出 "最強鬼影變幻球" 咪可以選脆魚羅
作者: 自拍男    時間: 2019-5-1 03:29 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-5-1 02:39 PM
唐C變幻球
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-1 06:56 PM

ThomasKoon 發表於 2019-5-1 08:18 AM
ALI ... 佢真係好無波
作者: 胡生    時間: 2019-5-1 07:41 PM

我自己就列到呢D :
李佳芯
蔡思貝
胡定欣
姚子羚
簡淑兒
龔嘉欣
麥美恩

太多 "鬼形變幻球" 拉 , 好 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-1 03:41 AM
李佳芯

簡淑兒

麥美恩

j最多
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-2 08:30 AM

李佳芯

簡淑兒

麥美恩

j最多
胡生 發表於 2019-5-1 07:41 PM
有品味喎 ... 識J 麥美恩
我都想顏射佢個超深酒窩 !!!

係喎 , 李佳芯套AV你睇左未呀???

作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-2 12:19 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-5-1 02:39 PM
你誤會咗...其實脆魚一向身材都唔差,只係收收埋埋
作者: 胡生    時間: 2019-5-2 01:12 PM

有品味喎 ... 識J 麥美恩
我都想顏射佢個超深酒窩 !!!

係喎 , 李佳芯套AV你睇左未呀???

迦樓羅女王 發表於 2019-5-2 08:30 AM
不嬲j左老麥幾年...近年佢識打扮..有女人味
李佳芯套AV...生菓網短片睇左...
作者: ericliu    時間: 2019-5-2 05:09 PM

雖然我好鐘意姚子,但我咁耐都未丁過。而家我只丁Ali,我而家返唔到轉頭
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-2 07:11 PM

雖然我好鐘意姚子,但我咁耐都未丁過。而家我只丁Ali,我而家返唔到轉頭
ericliu 發表於 2019-5-2 05:09 PM
果然26UN盡是痴情撚 ... 而且越 "長平公主" 越痴情
作者: ericliu    時間: 2019-5-2 09:08 PM

果然26UN盡是痴情撚 ... 而且越 "長平公主" 越痴情
迦樓羅女王 發表於 2019-5-2 07:11 PM
太大又未必好睇,胸型好重要,大得黎墮都唔靚,又冇美感,有時細細地,又竹筍/水滴形幾靚。Ali唔同,佢食樣gama
作者: 胡生    時間: 2019-5-2 09:45 PM

太大又未必好睇,胸型好重要,大得黎墮都唔靚,又冇美感,有時細細地,又竹筍/水滴形幾靚。Ali唔同,佢食樣gama
ericliu 發表於 2019-5-2 09:08 PM
x2..Ali有樣..唔介意冇胸
作者: 胡生    時間: 2019-5-2 09:46 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-5-2 07:11 PM
這里ali 粉絲最多
作者: ericliu    時間: 2019-5-2 10:35 PM

這里ali 粉絲最多
胡生 發表於 2019-5-2 09:46 PM
其實我前幾年唔係。不過而家講起⋯一陣又丁吓先
作者: 胡生    時間: 2019-5-2 10:58 PM

其實我前幾年唔係。不過而家講起⋯一陣又丁吓先
ericliu 發表於 2019-5-2 10:35 PM
x2..我而家都係j ALI返唔到轉頭 升格我女神之一
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-3 06:22 AM

x2..Ali有樣..唔介意冇胸
胡生 發表於 2019-5-2 09:45 PM
咁細波又係敏感D既 ... 幻想一下ALI比我掃粒的果陣 , 成個人震晒 ... 興奮
作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-3 08:16 AM

我唔同你哋爭,我都係J脆魚同雯雯
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-3 09:35 AM

我唔同你哋爭,我都係J脆魚同雯雯
ThomasKoon 發表於 2019-5-3 08:16 AM
巨乳就無咁敏感 ... 可以試下用乳頭夾 , 咁就可以刺激一下
作者: ericliu    時間: 2019-5-3 02:22 PM

咁細波又係敏感D既 ... 幻想一下ALI比我掃粒的果陣 , 成個人震晒 ... 興奮
迦樓羅女王 發表於 2019-5-3 06:22 AM
睇完條片更加豐富咗我想像力,我都好想請佢食生果,佢請我食酥皮甜品
作者: ericliu    時間: 2019-5-3 02:23 PM

真係好想知邊個整整多條Heidi BB
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-3 07:03 PM

睇完條片更加豐富咗我想像力,我都好想請佢食生果,佢請我食酥皮甜品
ericliu 發表於 2019-5-3 02:22 PM
餵佢豆漿如何???
我仲幻想緊同佢講 : 我識神奇按摩術 , 比我按幾野胸部 , 胸部就會變大 !!!

作者: ericliu    時間: 2019-5-3 07:37 PM

餵佢豆漿如何???
我仲幻想緊同佢講 : 我識神奇按摩術 , 比我按幾野胸部 , 胸部就會變大 !!!

迦樓羅女王 發表於 2019-5-3 07:03 PM
令佢高興到反白眼
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-4 11:30 AM

不嬲j左老麥幾年...近年佢識打扮..有女人味
李佳芯套AV...生菓網短片睇左...
胡生 發表於 2019-5-2 01:12 PM
我E+幻想緊點同老麥扑野 ...

佢沖緊涼 , 我突然除晒衫入到 , 從後抱住佢 , 係咁掃佢粒的 ...
佢 : 仆街 , 做咩撚野呀???!!!
我 : 好鐘意聽你講粗口 , 講多D丫 ...
佢 : 屌你條ON9 , 咪阻我沖涼呀 !!!
我 : 我條9己經頭ONON拉 , 勒 , 你講左架 , 要屌我架拉

作者: 胡生    時間: 2019-5-4 02:45 PM

我E+幻想緊點同老麥扑野 ...

佢沖緊涼 , 我突然除晒衫入到 , 從後抱住佢 , 係咁掃佢粒的 ...
佢 : 仆街 , 做咩撚野呀???!!!
我 : 好鐘意聽你講粗口 , 講多D丫 ...
佢 : 屌你條ON9 , 咪阻我沖涼呀 !!!
我 : 我條9己 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-4 11:30 AM
like老麥溫柔d..從後抱住佢 ..吹佢耳仔..啜佢條頸.打車輪戰.慢慢先揸佢奶.
自已搆女想仆野會敢..只要條女對你有d意思..通常唔會抗拒
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-4 04:07 PM

like老麥溫柔d..從後抱住佢 ..吹佢耳仔..啜佢條頸.打車輪戰.慢慢先揸佢奶.
自已搆女想仆野會敢..只要條女對你有d意思..通常唔會抗拒
胡生 發表於 2019-5-4 02:45 PM
啜佢條頸果陣 , 佢又咀返我轉頭 ... 我擰轉佢個人 , 開始啜佢粒的

慢慢越啜越低 , 漸漸跪低幫佢奶西 , 佢仲棟高隻腳方便我奶 ...
我一下下咁奶 , 佢舒服到捉住我D頭髮 , 係咁質我個頭落佢個西度 !!!

作者: 胡生    時間: 2019-5-4 09:29 PM

啜佢條頸果陣 , 佢又咀返我轉頭 ... 我擰轉佢個人 , 開始啜佢粒的

慢慢越啜越低 , 漸漸跪低幫佢奶西 , 佢仲棟高隻腳方便我奶 ...
我一下下咁奶 , 佢舒服到捉住我D頭髮 , 係咁質我個頭落佢個西度 !!!
:dev ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-4 04:07 PM
之後除佢條喱士under..慢慢的啜佢西..伸埋俐奶西.出哂水了..佢start淫叫
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-5 02:55 PM

令佢高興到反白眼
ericliu 發表於 2019-5-3 07:37 PM
好想幫佢沖涼 , 用番梘泡狂掃佢粒的 , 搞到佢係咁震

"唔好拉 ... " 佢雙手掩住對貧乳個樣 , 真係好可愛 !!!
於是我幫佢做BODY MASSAGE ...
駛乾淨之後 , 我係咁錫佢背脊每一吋肌膚 , 最後到屁股
"唔好拉 ... 好污糟架" 佢掩住屎眼咁講 , 我就話 :
"你唔係去左做水療浣腸咩???" 佢紅都面晒 , 唔識答 ...

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-6 06:22 AM

之後除佢條喱士under..慢慢的啜佢西..伸埋俐奶西.出哂水了..佢start淫叫
胡生 發表於 2019-5-4 09:29 PM
胡生 , 你跳戲喎 ... 沖緊涼架麻 , 邊有喱士under你除???
作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-6 09:38 AM

胡生 , 你跳戲喎 ... 沖緊涼架麻 , 邊有喱士under你除???
迦樓羅女王 發表於 2019-5-6 06:22 AM
專登著住嚟沖涼,再俾佢濕住身除
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-6 01:57 PM

ThomasKoon 發表於 2019-5-6 09:38 AM
著底底沖涼???
咁好唔乖喎 , 一定要罰 ... 一於罰佢食腸拉

作者: 胡生    時間: 2019-5-6 04:43 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-5-6 06:22 AM
sorry..穿喱士under d女情有獨鍾 老麥淫食相...請j吧 條麻甩佬昅實

圖片附件: 101905052麥美恩.jpg (2019-5-6 04:43 PM, 91.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2944074&k=42cf0669ba686636363700cb99c99e66&t=1719772627&sid=o9In4v

圖片附件: 101905053麥美恩.jpg (2019-5-6 04:43 PM, 83.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2944075&k=7cff6798793ef6a373bcf929cdd2c5be&t=1719772627&sid=o9In4v

圖片附件: 1019050524麥美恩.jpg (2019-5-6 04:43 PM, 88.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2944076&k=a6653fcec87607306e1d35240a8d5d0d&t=1719772627&sid=o9In4v

圖片附件: 1019050525麥美恩.jpg (2019-5-6 04:43 PM, 88.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2944077&k=8b44dac6d9d03d98615dd84fbbfd0047&t=1719772627&sid=o9In4v

作者: 胡生    時間: 2019-5-6 04:46 PM

ThomasKoon 發表於 2019-5-6 09:38 AM
醒目..濕身誘惑
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-6 07:26 PM

sorry..穿喱士under d女情有獨鍾 老麥淫食相...請j吧 條麻甩佬昅實
胡生 發表於 2019-5-6 04:43 PM
比我都目及 ... 唔係 , 我直情視姦佢
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-7 03:10 AM

好想幫佢沖涼 , 用番梘泡狂掃佢粒的 , 搞到佢係咁震

"唔好拉 ... " 佢雙手掩住對貧乳個樣 , 真係好可愛 !!!
於是我幫佢做BODY MASSAGE ...
駛乾淨之後 , 我係咁錫佢背脊每一吋肌膚 , 最後到屁股
"唔好拉 ... ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-5 02:55 PM
我幫佢做埋毒龍鑽 , 鑽到佢又怕醜又舒服 , 忍唔住係咁震 ,
爽到腳仔軟跪低左 ...
我又挺住條焦同佢講 : "你舒服完 , 就要幫我舒服拉喎 !!!"
佢紅住面咁 ,  怕怕醜醜咁點住頭 , 伸手捉條我條蕉 ,
慢慢打開口 ...

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-7 03:05 PM

哎吔 ... 點解無枱布架???
有枱布既話 , 可以匿入去 , 偷偷地幫佢奶西丫麻

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-8 05:46 AM

你續唔續寫架???
作者: 胡生    時間: 2019-5-8 01:39 PM

哎吔 ... 點解無枱布架???
有枱布既話 , 可以匿入去 , 偷偷地幫佢奶西丫麻

迦樓羅女王 發表於 2019-5-7 03:05 PM
似睇av片 d女主角枱布底下磨條仔jj
作者: 胡生    時間: 2019-5-8 01:47 PM

我幫佢做埋毒龍鑽 , 鑽到佢又怕醜又舒服 , 忍唔住係咁震 ,
爽到腳仔軟跪低左 ...
我又挺住條焦同佢講 : "你舒服完 , 就要幫我舒服拉喎 !!!"
佢紅住面咁 ,  怕怕醜醜咁點住頭 , 伸手捉條我條蕉 ,
慢慢打開口 ...

:dr ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-7 03:10 AM
慢慢奶我條j...根住含住我碌大jj ...呀...呀....好舒服..好爽...老麥口勁大..含我碌大j好深入
為免比佢含爆射左.叫老麥停一停....換下老漢推車姿勢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0