標題: 赤裸青年行超市,顧客嚇到即走,kenlabs 點評? [打印本頁]

作者: DQ男    時間: 2019-7-31 10:42 PM     標題: 赤裸青年行超市,顧客嚇到即走,kenlabs 點評?

瘦骨仙       

【on.cc東網專訊】油塘油麗商場地下一間超級市場,今日(31日)晚上9時許,《東網》讀者陳小姐行經上址時,發現一名年約20歲、身形瘦削的「四眼」青年,一絲不掛獨自在超市內閒逛,並看貨架上的貨物,他身旁未見有任何人陪伴,期間亦未有與任何人交談,其他顧客見狀紛紛走避或離開,一名超市職員在場處理事件。警方指,於晚上8時49分接到報案,指有人在超市內行為怪異,案件列作「投訴滋擾」處理。

作者: DQ男    時間: 2019-7-31 10:43 PM

沙巴饑民
作者: 胡生    時間: 2019-7-31 10:53 PM

瘦骨仙       

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/Jf1ZPGRLwI4Lm2dR6vIluQ--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAw/https://media.zenfs.com/ko/onccinstantnews.com/869f3838db2309be723 ...
DQ男 發表於 2019-7-31 10:42 PM
未來戰士
作者: kenlabs    時間: 2019-7-31 11:02 PM

未來戰士
胡生 發表於 2019-7-31 10:53 PM
。。。。。。。。

圖片附件: 000004523912_1452675508.jpg (2019-7-31 11:02 PM, 32.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952692&k=32c0398ec827ca02ba2718f4dcbbf4e4&t=1719389302&sid=37R7o5

作者: kenlabs    時間: 2019-7-31 11:04 PM

沙巴饑民
DQ男 發表於 2019-7-31 10:43 PM
沙巴好多有錢人架 絕對唔會餓到隻狗咁瘦
作者: DQ男    時間: 2019-7-31 11:32 PM

kenlabs 發表於 2019-7-31 11:04 PM
沙巴的狗都特別肥
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-5 03:09 AM

。。。。。。。。
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:02 PM
其實子羚真係幾好J佢好似係度叫 : "唔好呀 ... 唔好射我呀 ..." 咁
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-6 05:46 PM

kenlabs 發表於 2019-7-31 11:04 PM
絕對同意 ... 我反而唔明大馬政府 , 唔鼓勵移民去西馬 , 發展當地???
作者: kenlabs    時間: 2019-8-6 10:45 PM

絕對同意 ... 我反而唔明大馬政府 , 唔鼓勵移民去西馬 , 發展當地???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-6 05:46 PM
該做嘅事唔去做  唔該做嘅事就做到足  呢個就係我哋嘅正苦
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 01:22 AM

kenlabs 發表於 2019-8-6 10:45 PM
我自己唸過下原因 ... 因為大馬其實算係聯邦制 , 係馬哈蒂爾之前 ,
其實每個州既蘇丹既權力都好大下 , 何況係州政府???

西馬州份無理由為左你東馬發展 , 鼓勵自己人民搬過去 ...
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 04:15 PM

我自己唸過下原因 ... 因為大馬其實算係聯邦制 , 係馬哈蒂爾之前 ,
其實每個州既蘇丹既權力都好大下 , 何況係州政府???

西馬州份無理由為左你東馬發展 , 鼓勵自己人民搬過去 ... ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 01:22 AM
去西馬做開荒牛
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 04:16 PM

同淋病特衰正苦一樣       
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 05:29 PM

去西馬做開荒牛
自拍男 發表於 2019-8-7 04:15 PM
SORRY之前UP錯 , 係去東馬 ... 大馬既己發展區大半係西馬
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 06:10 PM

SORRY之前UP錯 , 係去東馬 ... 大馬既己發展區大半係西馬
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 05:29 PM
去貓山做開荒牛
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-11 09:32 AM

唉 ... 講真 , 馬哈蒂爾本身就反華人架拉 , 你地仲去支持佢
作者: thick_plastic    時間: 2019-8-11 09:39 AM

有厭食症+精神病真命苦
作者: 自拍男    時間: 2019-8-11 04:06 PM

有厭食症+精神病真命苦
thick_plastic 發表於 2019-8-11 09:39 AM
香港人個個有精神病

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0