標題: ericliu 有冇興趣? [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2019-8-6 04:14 PM     標題: ericliu 有冇興趣?

一早已說過,不論是甚麼國家,棒球的甚麼開球禮,啦啦隊,甚至是紛絲,當中的索女比例也非常之多。今次先說的是啦啦隊!在韓國棒球隊「韓華鶯」中,發現有一非常可愛、活潑、甜美的啦啦隊員李夏恩(이하은),話說她今年只有22歲。

說實話,那些棒球隊員有此等高質的可人兒為他們吶喊助威,實在太有動力了吧。看著她穿上自己球隊的隊服,加條熱褲跳起舞來,青春無敵。此時此刻,實在說多無謂,看圖最實際。

作者: 港燦男    時間: 2019-8-6 04:14 PM

青春無敵
作者: ericliu    時間: 2019-8-6 08:42 PM

青春無敵
港燦男 發表於 2019-8-6 04:14 PM
若發生在香港,就會比人話係雞係公廁又要睇又要J又要話,係咩心態
作者: DQ男    時間: 2019-8-6 11:49 PM

若發生在香港,就會比人話係雞係公廁又要睇又要J又要話,係咩心態
ericliu 發表於 2019-8-6 08:42 PM
發生係香港,一定比黑警、白衫人輪姦
作者: ericliu    時間: 2019-8-7 12:09 AM

發生係香港,一定比黑警、白衫人輪姦
DQ男 發表於 2019-8-6 11:49 PM
我想話條女走光嗰個,捉佢係女警黎而且着裙仲要掙脫⋯點樣仲可以保佢唔走光⋯唔好話裙⋯你老牛掙脫都走喇⋯
作者: DQ男    時間: 2019-8-7 12:22 AM

我想話條女走光嗰個,捉佢係女警黎而且着裙仲要掙脫⋯點樣仲可以保佢唔走光⋯唔好話裙⋯你老牛掙脫都走喇⋯
ericliu 發表於 2019-8-7 12:09 AM

圖片附件: tsw_thumb_20190805_S_1024.jpg (2019-8-7 12:22 AM, 223.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953295&k=fa9d60851d4d0715dd3948f3d7fddf97&t=1719388448&sid=9g85C9

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 12:56 AM

假新聞時代己經來臨
班友盡得戈培爾真傳 ...
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 04:03 PM

假新聞時代己經來臨
班友盡得戈培爾真傳 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 12:56 AM
有得 J 就要 J      
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-10 04:24 AM

算拉 ... 你覺得佢地真係唔明咩???

我睇左呢班人既言論好耐 , 係FB係香討都係 , 因為佢地道理上就係拗唔過人 ,
所以係好多位都 "選擇性智障" , 講到一D正常人都UP唔出既理論 !!!

好似班契弟話警察係 "毅進仔" , 視點D人去訪問 , 就係咁唔係睇唔起 "毅進仔"
係 "黑警" 拖累 "毅進仔" ...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-11 04:59 AM

根本就係 ... 黑衫不嬲都係咁架拉 , 專登制造事端 , 跟住就無限上綱去炒作 ... 簡直嘔心 !!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-12 07:48 AM

一早已說過,不論是甚麼國家,棒球的甚麼開球禮,啦啦隊,甚至是紛絲,當中的索女比例也非常之多。今次先說的是啦啦隊!在韓國棒球隊「韓華鶯」中,發現有一非常可愛、活潑、甜美的啦啦隊員李夏恩(이하은 ...
港燦男 發表於 2019-8-6 04:14 PM
唉 ... 點解香港一個少女星都無 ...
作者: ericliu    時間: 2019-8-12 01:43 PM

唉 ... 點解香港一個少女星都無 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-12 07:48 AM
第一香港冇棒球隊人識;第二香港都有人睇/識睇棒球,冇人睇啦啦隊已冇作用
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 05:57 PM

第一香港冇棒球隊人識;第二香港都有人睇/識睇棒球,冇人睇啦啦隊已冇作用
ericliu 發表於 2019-8-12 01:43 PM
我唔係講棒球呀 , 我係講少女星 ... 好似過左去南韓果個莊錠欣咁 ,
E+香港好多出道己經24/5碎 , 20歲都己經叫好後生
作者: ericliu    時間: 2019-8-13 06:48 PM

我唔係講棒球呀 , 我係講少女星 ... 好似過左去南韓果個莊錠欣咁 ,
E+香港好多出道己經24/5碎 , 20歲都己經叫好後生
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 05:57 PM
一語道破

圖片附件: 07ECE34D-6403-403C-8E75-A8B8225A0217.jpeg (2019-8-13 06:48 PM, 32.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953911&k=e7adde6b878b62d7bd504afef524f6ef&t=1719388448&sid=9g85C9

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0