標題: 胡生有冇試過係網頁,click滑鼠就開分頁賣廣告? [打印本頁]

作者: DQ男    時間: 2019-9-14 11:56 PM     標題: 胡生有冇試過係網頁,click滑鼠就開分頁賣廣告?

不停開分頁,勁扑街
作者: 胡生    時間: 2019-9-15 01:08 AM

不停開分頁,勁扑街
DQ男 發表於 2019-9-14 11:56 PM
click滑鼠不停開分頁已前試過..你咩防毒軟件?一定用正版..唔好用網上DOWNLOAD防毒軟件.. 冇乜效...
作者: DQ男    時間: 2019-9-15 01:12 AM

click滑鼠不停開分頁已前試過..你咩防毒軟件?一定用正版..唔好用網上DOWNLOAD防毒軟件.. 冇乜效...
胡生 發表於 2019-9-15 01:08 AM
用Win10內置防毒

圖片附件: 未命名.jpg (2019-9-15 01:12 AM, 94.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2957351&k=feec1619a733b2d0f2a06572fbcb3c9f&t=1727724626&sid=lVWWJy

作者: 胡生    時間: 2019-9-15 08:21 PM

用Win10內置防毒
DQ男 發表於 2019-9-15 01:12 AM
唔係正宗防毒軟件信唔過...用NOD32 用左4年冇中過毒
作者: 自拍男    時間: 2019-9-15 09:02 PM

唔係正宗防毒軟件信唔過...用NOD32 用左4年冇中過毒
胡生 發表於 2019-9-15 08:21 PM
要收錢
作者: yahoo33    時間: 2019-9-15 09:04 PM

要收錢
自拍男 發表於 2019-9-15 09:02 PM
用bitdefender free
作者: 自拍男    時間: 2019-9-15 09:12 PM

用bitdefender free
yahoo33 發表於 2019-9-15 09:04 PM
好唔好用

圖片附件: main interface.jpg (2019-9-15 09:14 PM, 149.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2957401&k=a7bdf5c0ee534eb030e9f0907b070b23&t=1727724626&sid=lVWWJy

作者: 胡生    時間: 2019-9-15 09:51 PM

要收錢
自拍男 發表於 2019-9-15 09:02 PM
防毒軟件似只240蚊3年...尤其上咸網易中毒.....之前用網上DOWNLOAD貪免費..1年內已領野...拎去比人整唔止啦...正版防毒軟件唔慳得
作者: 自拍男    時間: 2019-9-15 10:02 PM

防毒軟件似只240蚊3年...尤其上咸網易中毒.....之前用網上DOWNLOAD貪免費..1年內已領野...拎去比人整唔止啦...正版防毒軟件唔慳得
胡生 發表於 2019-9-15 09:51 PM
80蚊一年,可以狂上鹹網
作者: 自拍男    時間: 2019-9-15 10:03 PM

胡生 發表於 2019-9-15 09:51 PM
上鹹網、下載軟件,勁易中毒

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0