標題: 繼警監會指新屋嶺非常好後,爆性侵案,胡生點評? [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 09:50 AM     標題: 繼警監會指新屋嶺非常好後,爆性侵案,胡生點評?

警方:非常重視女學生被警員性侵指控
更多

【Now新聞台】警方表示,留意到有女學生指稱被捕後曾在新屋嶺扣留中心,被警員性侵,警方非常重視有關指控。
警方午夜在社交網站回應事件時稱,警方非常重視該名女學生的嚴重指控,而投訴警察課未接獲在新屋嶺扣留中心被性侵的投訴,警方表示將會主動聯絡事主,希望她提供實質證據讓警方作出調查以及盡快找出事實真相。

作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 09:51 AM

都話警監會班扑街靠唔住
作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 10:00 AM

全部建制派,邊會有好野
作者: ThomasKoon    時間: 2019-10-11 10:46 AM

1# 港燦男

嘥x氣.....叫個女仔攞證據報警?強姦案嘅受害者,要自己搵證據,仲要搵強姦佢嗰個(班)object去幫佢調查返單強姦案.....最後結果會點?荒謬到無倫.....
作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 11:45 AM

1# 港燦男

嘥x氣.....叫個女仔攞證據報警?強姦案嘅受害者,要自己搵證據,仲要搵強姦佢嗰個(班)object去幫佢調查返單強姦案.....最後結果會點?荒謬到無倫..... ...
ThomasKoon 發表於 2019-10-11 10:46 AM
黑警全部殺無赦          
作者: ThomasKoon    時間: 2019-10-11 12:55 PM

黑警全部殺無赦          
港燦男 發表於 2019-10-11 11:45 AM
殺?便宜咗佢哋....要送晒去俾有呢個嗜好嘅人士慢慢享用!
作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 02:22 PM

殺?便宜咗佢哋....要送晒去俾有呢個嗜好嘅人士慢慢享用!
ThomasKoon 發表於 2019-10-11 12:55 PM
比南亞佬享用      
作者: 胡生    時間: 2019-10-11 02:26 PM

1# 港燦男

嘥x氣.....叫個女仔攞證據報警?強姦案嘅受害者,要自己搵證據,仲要搵強姦佢嗰個(班)object去幫佢調查返單強姦案.....最後結果會點?荒謬到無倫..... ...
ThomasKoon 發表於 2019-10-11 10:46 AM
希望她提供實質證據..on 9既.. 冼唔冼個女仔除哂衫比班黑警睇...有證據都班黑警冼哂 ..
新屋嶺里面..何只強姦.雞姦都有..班黑警冇人性
作者: 港燦男    時間: 2019-10-11 03:02 PM

希望她提供實質證據..on 9既.. 冼唔冼個女仔除哂衫比班黑警睇...有證據都班黑警冼哂 ..
新屋嶺里面..何只強姦.雞姦都有..班黑警冇人性 ...
胡生 發表於 2019-10-11 02:26 PM
馬上解散警隊       
作者: Grandfather    時間: 2019-10-12 01:05 AM

護駕有功 凸手當睇唔到牙
作者: 自拍男    時間: 2019-10-12 01:15 AM

護駕有功 凸手當睇唔到牙
Grandfather 發表於 2019-10-12 01:05 AM
尋日警監會班扑街仲話環境非常好

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0