標題: 轉發~晚上入日夜理財中心時....小心[樂+] [打印本頁]

作者: men    時間: 2005-5-7 10:53 AM     標題: 轉發~晚上入日夜理財中心時....小心[樂+]

昨晚...大約十一時十五分許...我行去香港仔中心匯豐銀行o既"日夜理財中心 時,我前面有個中年男人入去...
- I' t+ x5 l0 Z5 d# X3 T0 w: l9 `) M+ {) p2 C: K* I
我以為佢都只係去提款...但當我推門入去時,見到佢同入面一個女仔正在"紏纏 ",我以為佢地認識, 我就繼續行前兩三步,但個男人見到我,就立刻叫我"唔好走, 行入 o黎",我見奇怪,就立刻轉頭推開玻璃門走,但個男人追出o黎,仲一隻手捉住我隻手臂, 一隻手"禁"住個褲袋, 話我"做"乜""羅"佢D 錢,我起初仲以為佢傻,仲同佢講話我邊有"羅"佢D錢, 佢之後講左幾次話做"乜""羅"佢D錢,仲叫我跟佢走,我當然死都唔跟,好彩後面有三個整渠o既大漢向佢呼喝...佢先走....
7 R2 u1 Q0 s4 r! o$ `4 @3 }
8 X5 `$ l1 f5 }3 i3 q
0 Q4 I) u9 c8 F, m2 f0 ?+ A8 t) C我以為佢只不過係傻佬,以為無事,但係理財中心入面的女子滿手血同滿衣服都沾有血蹟咁走出 o黎,大叫個男人係賊仔,仲用cutter"界"傷佢隻手,我見佢隻手仲不斷 ) o/ Q% s( \! F, J+ _* `
咁流真係幾恐怖..個女子表示, 個男人用cutter 威脅佢要佢比錢,但個女子撥開佢才受傷,而剛剛我推門入去,個男人為左追出o黎,而最後一毫子都搶唔到..
: o& Y8 ^. Z9 F) i; e3 e* i7 {! v0 j* N9 ]1 v9 O
各位,是我今晚新鮮熱辣o既經歷...我奉勸各位以後晚上入這些理財中心,千萬要小心不要一個人入去... 真係幾危險!!!!$ {3 A$ |8 o9 f; H  |* @! ?; B
. b2 t1 N5 q: U. g0 [8 X) Z
祝各位平安!
: H5 p8 E* _* D& \) p1 R- _7 v2 V  z5 }2 O% L* I2 d" o$ E' z, f
上述為轉發電郵,並非本人經歷!2 ^  T0 k2 ?" F; A% v

0 R5 u0 e/ c$ L! @+ e不論真假,小心為上~9 Z% n4 m" H3 W. d4 Q4 v: G
( N# N5 i( `; F! F% I3 D
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-9 at 05:38 PM ]

圖片附件: soldier.gif (2005-5-7 10:53 AM, 6.2 KB) / 下載次數 2
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=279942&k=627e8bdfa0af54937ef9d3cd510f20a0&t=1719978402&sid=zGWA0g

作者: fool    時間: 2005-5-7 12:03 PM

scarry... hope you are ok
作者: Preston_tron    時間: 2005-5-9 05:41 PM

wow it is scray hope u are ok and try not to go 夜理財中心 at night, it may happen things that u cannot imagine
作者: men    時間: 2005-5-12 09:06 AM

thank for your reply and +fun~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0