標題: 你試過同朋友玩鬥大最激o個次係玩咩?[積極回應者+] [打印本頁]

作者: Raymondkan    時間: 2005-5-30 11:03 PM     標題: 你試過同朋友玩鬥大最激o個次係玩咩?[積極回應者+]

幾年前同 D 同班同學一起去 Bio 會考, 我地一起早左八個字左右到左試場, 唔知做咩吹吹下水吹到鬥大話(同其中一個同學):如果你夠膽即刻搭車番屋企, 我都跟你, 且連o黎緊科 chem 都唔考, then, 我地真係去左巴士站, 仲上埋車, 坐左兩個站後我個 friend 都係忍唔住要落車趕番試場 (of course I follow him accordingly), 之後佢從始再冇同我玩鬥大!' i% w6 d) d7 Z' l& b; u9 _  s
& J  b4 H+ h# s! J
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-4 at 11:38 AM ]
作者: hello1234    時間: 2005-6-3 04:22 PM

猜包剪dup, 輸左除衫..
- q- _& u& m, [2 w' C哈~
作者: homan~    時間: 2005-6-3 10:25 PM

試過同人鬥大打架6 A& |2 G7 \- L
# Q% Y3 b' Z1 Y2 a; p
果時中一,唔妥一個同班同學(事實上好多人都唔妥佢)
5 s  @: W: d, y6 K6 r5 _5 @5 Z有一次同佢又嘈
# R; l+ t; q. Y) R( ^6 Y+ R  ^/ R; ^& c: n  A
其他旁觀既同學係咁話. l" C* T! O/ D; j! @0 J
"你兩果夠pot就放學打過"
# D) B+ [8 E' U' x
/ R& |6 O& `9 f果時嘈緊ma........
& R0 ~: m* p4 V) P& D6 y我地兩果都唔想失威+ A8 J& T' `- H9 \  v
係度鬥大, 講埋晒"你打我實打"之類既野
$ |( z1 x% `: b: k1 `
) @' Q+ c- S3 t咁就應承左!; O) L5 M* K8 i* Y1 k

作者: waithung    時間: 2005-6-3 11:13 PM

我地玩得最大的一次係將d墨汁倒落教職員厠所個水箱度,再拉鬆條喉~等到有一個阿sir一拉個水箱,條喉鬆左,頂唔順水既衝力,爆哂出黎~搞到阿sir成身黑色~but最好笑o係d墨汁倒頭淋,本來一個幾靚仔既阿sir>>>seven左~
作者: singgeihot    時間: 2005-6-4 12:01 PM

將幾排炮仗入面嘅火藥搗晒出嚟整咗個炸彈, 然後綁咗個炸彈响條雞頸上面, 點着咗响二樓丟落街, 當時放学時間, 鄰近幾間幼稚園, 成街都師奶同豆釘, 個炸彈未爆已經雞犬不寧, 點知爆咗仲過癮, 個雞頭唔知爆咗去邊, 但隻雞仲响度邊飛邊走咗成分鐘, 搞到四圍都雞血, 師奶尖叫豆釘咸
# J  k% |. m0 r, L8 j! v7 h* z3 q
, Y3 x5 F% N( |* F% P# H. @9 M$ ]最衰細個無 DV, 如果唔係就 post 咗俾大家睇好耐囉

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0