標題: 把自己最好朋友的女朋友搶走0左,以后點樣面對他? [打印本頁]

作者: jpwan1    時間: 2005-6-1 11:49 PM     標題: 把自己最好朋友的女朋友搶走0左,以后點樣面對他?

把自己最好朋友的女朋友搶走0左,以后點樣面對他?好煩惱!
請大傢給點意見!
作者: winplaq    時間: 2005-6-2 12:03 AM

係咪人嚟架你!! 吓?!"最好朋友"條女.....
贏了女友,輸了好友!  
出外靠朋友呀老友!
既然返唔到轉頭,不如就過番三千蚊過佢當掟煲費把喇....hehe~
作者: Scanner    時間: 2005-6-2 12:23 AM

老實講...我最僧
不用想太多...你要心理準備...被千夫所指
日後你會沒咩朋友了...所以不用面對...
你le一種人....算了
不提也罷
作者: cyrus_1985    時間: 2005-6-2 01:16 AM     標題: 我勸條人渣死在去~

如果係條女自願"被搶"的話~就3 play~la~

但如果佢存心搶人條女, 千萬不要給我知道你是誰...................................
...................................
................................
.....................................
..................................
.......................................
...................................

因為我會千方百計為個男仔報仇, 去幫男仔搶番佢條女~~........

當然..........過河要............濕腳la~
作者: Rika    時間: 2005-6-2 02:35 AM

佢表面唔介意, 心都有條刺啦, 你唔係個陌生人, 你同佢係好朋友, 你而家係出賣佢,
仲要係有關女, 女呢D野好敏感, 佢唔打獲你, 你偷笑啦, 你唔係仲有面見你個 friend 呀,
見到佢都走遠D啦, 件事而家就好清楚, 無彎轉架喇, 自己收皮收埋一二便啦,
我直頭覺得你會無晒 friend 添呀, 專心拍拖啦, 自己小心D啦, 睇實D條女, 唔知幾時到你架

[ Last edited by Rika on 2005-6-2 at 02:42 AM ]
作者: johnwu    時間: 2005-6-2 03:25 AM

2 5 仔
作者: newman2005    時間: 2005-6-2 04:03 AM

唔駛面對喇, 乜你認為你個最好朋友會再見你咩, 吓!!!!

...你連人地個女友都撬埋, 咁樣對你個最好朋友法, 你見佢諗住示威呀!?
作者: SEEK    時間: 2005-6-2 04:53 AM

你咁既事都做得出......俾我既話如果係條女主動溝我我都唔制啦.....你仲要搶走最好朋友條女.....你做之前有冇諗過後果架?
作者: slwong3    時間: 2005-6-2 05:09 AM

just prepare your friend will take your girlfriend back
作者: 阿細    時間: 2005-6-2 10:46 AM

搶人女朋友好衰...冇得面對=.=~
我以前同一個男仔一齊追一個女仔...最後我追到..
我都唔知點面對佢...結果同個女仔拍左排...
佢鍾意左o個個男仔~但係個男仔又唔再愛佢..
結果我地2個先frd 返...女人累人=.="
作者: 遊戲    時間: 2005-6-2 01:26 PM

你都仲識講佢係「最好」朋友
而唔係「普通」朋友la
咁你都做得出~
以後點樣面對佢?
佢肯同你做fd,你都唔好意思la
你諗下比著係你,你會點~
「朋友妻,不可窺」呀
你仲搶......
作者: bye123321    時間: 2005-6-2 02:31 PM

唔想同你呢d人講嘢!!
作者: dg666    時間: 2005-6-2 02:57 PM

都唔明你這種是人不是人? 至憎!!!

因為我前女友和我朋友就是這樣.
我前女友和我一起7年,我們感情好深.那男的都識了7年.後來我倆有問題分手,是女方不對,但之後找回我想一起.那條友有我們有問題時,不但不幫忙,反而不斷在她孤獨時去關心她,追她,又sms,又示愛,女方say no.,仍不斷繼續...(女方根本一直不喜歡他,只是因這段時間太孤獨)最後給他們一起.我ex.還有3個月就移民,他都要去追,結果我身邊的朋友好多都不喜歡他.
因為我們已是大家一起公認的一對,她的家人朋友都超好喜歡我.因我對她好好.

這種人還是人嗎? 好友有事唔幫,明知她走還要追,最賤格是和其他人講,"我知好多人唔喜歡我,但我問心無愧."還要在我們面前拖手.

你自己想想,你是人不是人?最討厭你這種人,甚麼愛情沒分對錯等,還以為自己是對?你根本就是自私精.我可以講你聽,你個frd除了失去女友唔開心,也痛恨識了你這好友,你根本沒人格可言.我相信他對你會好失望識了你.你得到她,但會失去更多.一定!!!
作者: kingamix    時間: 2005-6-2 03:22 PM     標題: 把自己最好朋友的女朋友搶走0左,以后點樣面對他?

baka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  你盡然搶自己朋友的女朋友      。   你的狀況就像我的朋友一樣 =後來他們反面了。傷朋友的和氣。你以後很少朋友再相信你了。   你信我講的嗎?         你很很喜歡你朋友嗎?  用良心來回答。。。。。 沒眼看!
作者: dg666    時間: 2005-6-2 03:33 PM

你可以在你新相識朋友時,介紹女友給他們識時.

和他們講"這是我女友,是我從我好朋友處搶來的."

如你認為自己沒錯,點解唔夠膽講? 如你沒做錯,朋友們點會討厭你?

[ Last edited by dg666 on 2005-6-2 at 03:35 PM ]
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-6-2 03:41 PM

如果你可以0係你朋友手中搶走佢...佢第日都會俾人搶走~
作者: kaixinren    時間: 2005-6-2 07:15 PM

費人先會給人搶走女朋友!!大傢不要假仁假義啦!
作者: dg666    時間: 2005-6-2 09:24 PM

好討厭這個叫 kaixinren的會員,想和別人吵架般.
作者: kaixinren    時間: 2005-6-2 09:49 PM

sorry咯,系我一下太偏激啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0