標題: 講下你朋友既缺點(無論莫逆/泛泛),而您又忍到嗎? [積極+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-6-6 11:53 PM     標題: 講下你朋友既缺點(無論莫逆/泛泛),而您又忍到嗎? [積極+]

我當佢係泛泛..因為
' @1 j5 K9 `/ Q) G; S/ C1.不還錢(40$),知心的話會自動自覺還~但佢扮傻
2 C5 b# ?$ [, E3 @" n* S2.本身佢話去佢屋企.到去o既時候打比佢~佢自己就煲電話粥.無交代清楚.一日咁就去了..0 H9 o4 u1 ~5 N% r/ F6 s2 c
3.重色輕友(唔緊要)..但打電話去.佢可以勁快勁大聲講:唔得閒呀!(因為傾緊同女仔)
- c, E! ~. e9 ?/ a8 i4.話跟佢玩甲運動 佢就跟我玩乙運動..但玩完甲..佢可以say no
0 N2 V1 R3 ?$ p5.朋友間互相信任..但他不借錢也不借漫畫不借碟..原因:好煩
1 L# m  n! T/ U6.悶到極點才打比人出去..但平時我打去話出去就10居其9 say no$ R: w7 f7 N& `2 L/ ?7 z5 x6 Q

/ Z, ?" {2 W& O2 Q4 s6 }+ c  F[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-7 at 08:12 PM ]
作者: justtocc    時間: 2005-6-7 04:14 AM

講到朋友..大家都不方便講嗎= =..................社會返工一族巳經盲目了...
, c# u8 Y. P% H* g- B  |, l. Dso我仲未上戰場...仲未比野心沖鑂頭腦..
作者: waithung    時間: 2005-6-7 10:38 PM

不還錢AND重色輕友,呢兩樣野我真係頂唔順,我當佢係best fd先講d秘密比佢聽......佢為左溝女而爆哂比人聽....仲有平時打波,請佢飲野都冇所謂,次次都話冇散紙,借錢食飯,次次都幾廿蚊..........借左又唔還.........
  g* ~4 Q/ L; ?& {$ K+ ^+ N
: a( u! x2 [0 Z5 n. K[ Last edited by waithung on 2005-6-7 at 11:05 PM ]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0