標題: 覺得佢追唔追得過? [打印本頁]

作者: 168798909    時間: 2005-6-8 05:05 PM     標題: 覺得佢追唔追得過?

我就鍾意左佢好耐...你地覺得佢點...?

圖片附件: 0005.jpg (2005-6-8 05:05 PM, 28.3 KB) / 下載次數 432
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=359774&k=bb50c2b37fec54732fd5b1647e0c5fd9&t=1727911599&sid=Wvs5ua

圖片附件: ivy0001.jpg (2005-6-8 05:05 PM, 26.8 KB) / 下載次數 341
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=359775&k=4f3bcc51655be9c39f747081beacf775&t=1727911599&sid=Wvs5ua

作者: michaelwong71    時間: 2005-6-8 05:14 PM

去追喇. 馬上去, 唔好再問, 早一定好過遲. 人地覺得點你不用理, 總之自己喜歡就得喇.
作者: Now    時間: 2005-6-8 05:20 PM

Originally posted by michaelwong71 at 8-6-2005 05:14 PM:
去追喇. 馬上去, 唔好再問, 早一定好過遲. 人地覺得點你不用理, 總之自己喜歡就得喇.
好~講得好~~~你唔好問人,你既意見先係最重要呀!如果聽人講既話,人地可能會誤導你,令你錯失左一個好女仔就唔好啦!
作者: kenlabs    時間: 2005-6-8 05:32 PM

你追起碼有50%成功機會。
唔追就一d機會都冇﹗
作者: Rika    時間: 2005-6-8 05:32 PM

Originally posted by Now at 2005-6-8 05:20 PM:

好~講得好~~~你唔好問人,你既意見先係最重要呀!如果聽人講既話,人地可能會誤導你,令你錯失左一個好女仔就唔好啦!
補充得好~ 諗到就做喇, 時間係唔會等人架
作者: gary12    時間: 2005-6-8 05:43 PM

起我仲控制到既情況下~~你快d追佢~~
我唔想做你情敵~~

師父~~請去馬~
作者: 168798909    時間: 2005-6-8 05:54 PM

我都知追有50%- -

其實佢講過話佢唔鍾意我- -""

點算好
作者: 168798909    時間: 2005-6-8 06:10 PM

.......有冇人可以幫幫我
作者: LANCHAKWANG    時間: 2005-6-8 06:25 PM

系我就即刻去追拉~系米﹖呢D靚女好少有架﹑
作者: singleung    時間: 2005-6-8 06:40 PM

現在唔鍾意並不表示已後都不鍾意,盡量表現自己的長處讓她知道,但不要作過份的強迫行為,
全力支持,去馬
作者: hkcitywong    時間: 2005-6-8 07:37 PM

千其唔好追,如果你真係鍾意個女仔,而你竟然貼佢張相上黎,你好人極有限,唔好害個女仔.

如果你係玩野,亂咁貼,咁你都唔係好人
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-8 07:59 PM

個女仔唔鐘意你,咁就唔洗追啦~~
但係如果你POST你既相上黎,
我諗我更加可以解答到你!!!
作者: Tim_Himalayan    時間: 2005-6-8 10:15 PM

追得過 !!!! She is not bad ! go ahead man ! you can do it !

don't worry !
作者: 168798909    時間: 2005-6-9 06:32 PM

Originally posted by hkcitywong at 2005-6-8 07:37 PM:
千其唔好追,如果你真係鍾意個女仔,而你竟然貼佢張相上黎,你好人極有限,唔好害個女仔.

如果你係玩野,亂咁貼,咁你都唔係好人
POST相比人睇都好人有限- -邊到學番黎嫁~咁神奇既
作者: vivienna    時間: 2005-6-9 06:47 PM

POST相比人睇都好人有限 <-----------i agree

but i love the girl, very sexy, do you have her icq?
作者: 20steven    時間: 2005-6-9 07:41 PM

時間同誠意可以令佢愛上你~比d心機 等你好消息!
作者: toro    時間: 2005-6-9 11:22 PM

我個人就認為追唔追得過唔係睇張相就答到,亦同意其他兄弟嘅意見,自己中意咪追囉
作者: 天使藍    時間: 2005-6-10 04:33 AM

我都係覺得鍾意既咪自己去爭取囉

不過我覺得你唔係咁鍾意佢囉,因為你e個post令我覺得你係因為佢個樣靚先追佢
(↑情人睇裡出西施↑),因為你個標題係話"覺得佢追唔追得過"
而post入邊只有兩張相,有d似係問緊,佢個樣值唔值得我追呢
但,我希望我講錯啦,希望你真係鍾意佢啦

如果真係鍾意既,記住要爭取
作者: gundamman678    時間: 2005-6-10 03:42 PM

Originally posted by 天使藍 at 2005-6-10 04:33 AM:
我都係覺得鍾意既咪自己去爭取囉

...
Cooool....! 絕對認同!

我都覺得poster既意思係問我地覺得個女仔個外表o唔ok!

如果要憑外表決定既話,咁就要睇男方個外表又係咪ok先啦!
作者: KKBoy    時間: 2005-6-11 12:32 AM

Originally posted by 168798909 at 2005-6-8 05:05 PM:
我就鍾意左佢好耐...你地覺得佢點...?
小兄弟~!
e+唔係我地鍾意左佢丫~!
係你丫~!
難道我講一聲唔好你就會對佢一d feel都冇~?
如果係的話~
證明你根本就唔鍾意佢~
你可以唔使追la~
諗清楚未丫~?
唔使講la ma~?
去馬la~
作者: justtocc    時間: 2005-6-11 10:53 PM

wo...豬左d...
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-12 02:24 AM

追求並不是為了告訴對方自己有多愛她     而是要設法令對方愛上自己!
作者: Christy~呀華    時間: 2005-6-12 11:57 PM

Originally posted by michaelwong71 at 2005-6-8 05:14 PM:
好!!!
作者: Kra    時間: 2005-6-13 09:34 PM

上啦 ! 比 d 信心你自己
公主殿下佢晌度等緊你呀 ! 去馬啦 !!!
作者: tarzzzz    時間: 2005-10-15 11:51 PM

係呀小隻怪獸害人快d攪掂佢啦
作者: 腳指o    時間: 2005-10-16 10:05 AM

gogogo 去馬喇....鐘意人就上喇

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0