標題: [兩性題]如果你撞到舊男/女友?[樂:不宜轉入戀愛區] [打印本頁]

作者: don    時間: 2005-6-9 03:43 PM     標題: [兩性題]如果你撞到舊男/女友?[樂:不宜轉入戀愛區]

發覺佢變到勁靚同索/型,你會?  H) Y& j" P! f1 {
ps:係你講分手嫁wor* \/ W" l) F! t! M  L

8 w: I5 R  ~, K' [3 l) r& `6 H我會好搥心口=0=
  w4 Z% |2 O7 X3 ]/ s+ A不過唔會追番佢,因為我覺得拍拖唔係因為佢靚就鍾意
/ c$ ^3 e+ A% x7 L2 U* s+ M4 z我覺得只好搵番個比佢更靚ge女友
' Z7 M8 ?5 c. ]" z6 S: {5 E1 O大家點睇呢?
2 f3 t5 [7 p: \
4 F% b: ~* K3 x- h( k; M; A# S6 e[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 10:04 AM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-9 03:51 PM

我會扮形﹐然後行埋去講﹕
7 q* S  r" u  D1 h, p
* W! j2 K8 h! G: j' ?. T“好嗎﹖最近點呀﹖”0 Z& e# p0 U3 K; C; a4 n8 a
距講﹕) P2 x( N9 \. H6 _( d
“OK啦﹐都幾好”3 ~5 @* n- w6 c, E* q* a# d
我講﹕
1 J: a& j3 d8 H) W“我好想同你做愛”0 s! Z) D; ?  ?$ ^( p
距回﹕' g% E6 g( g  E1 N; m; t
“我屋企無人”, m. V# j, X1 ~, a
+ U) N$ \1 G: }! `: A  ~. J
尼個係認真答案﹐至於會唔會o係番埋一齊就要事後討論喇。
作者: william303    時間: 2005-6-9 03:53 PM

Originally posted by vivienna at 2005-6-9 03:51 PM:
  ?' g9 b1 j" [我會扮形﹐然後行埋去講﹕# J" u6 U; A* k, @* h& W% i

) }# B, F7 A9 E; h& g0 o5 j- s“好嗎﹖...
" j5 z* z$ X7 a
好!我非常之欣賞,如果可以係咁就好啦!
作者: vivienna    時間: 2005-6-9 04:00 PM

Originally posted by william303 at 2005-6-9 03:53 PM:3 g% Z" j$ L' G; G( @' ?

$ z. M; d4 P( T! {1 W- a# g9 a好!我非常之欣賞,如果可以係咁就好啦!
; X9 Q5 i1 @. ?5 ^* t! G* i但如果個EX女友變得醜樣D既話(但仍然接受得到)﹐甘我就會甘問﹕6 d1 K- [; s& \8 n) s) q6 `
" t! n( @0 A+ c- W/ Q' c: a
“想唔想同我做愛﹖”
" P$ x5 y3 d+ {: A# q$ H. Y3 e距答﹕. D# R7 S' b, [& D' ?( P; z( s
“好想”
作者: singgeihot    時間: 2005-6-9 04:30 PM

我会微微苦笑, 問道 : "幾好嗎?"
3 o! o# n  v' M+ j" A+ r3 K4 P佢答: "ok 啦, 你呢?"- _3 n2 F% }, D6 P3 B5 u2 ]$ G" j9 N
我刻意唔望佢, 再用鼻深呼吸, 扮晒認真咁苦笑: "........同你分咗手之後都無好似無好過...."6 V" x/ e6 W( G0 T. r8 [+ y
佢: "發生咗 d 咩嘢事呀?"# x& ]* H  s! L$ @
繼續刻意唔望佢: ".....點講呢?.......好後悔, 冇咗你, 心靈同肉體都一直空虛緊...."6 t! e6 C# @( a( y8 X
佢: "嗰陣又係你話想要 d 自己嘅時間同空間先同我分手嘅"
) a3 D% Z7 v( ^( L我: "老套 d 講句, 有 d 嘢無咗你先会珍惜...." (然後用方法演技谷眼淚)
- M0 t% G# A* S之後就梗係間吓佢有無男友, 冇就食住上, 有都要食住上, 起碼一場友誼賽啦, 如果唔係咪嘥眼淚4 u( e% i& c8 V  L
; t3 L$ t( r. ?1 Z9 r) V- N1 |
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-9 at 04:52 PM ]
作者: 我想做好人~    時間: 2005-6-9 09:26 PM

妳肥左播.
  h7 X; K: A, u! B對波種大左咁多tim.7 }$ s0 Z% ^. ?0 c
如果可以..就好了...含x默默咁ge樣.
作者: alexkelly    時間: 2005-6-10 12:38 AM

對波種大左好多..........
0 K$ t0 j: E! a, C
9 ?+ J9 F) X+ n7 F) `/ s" L! k2 phaha!里句笑撚死我
作者: H.L.L.H    時間: 2005-6-10 01:44 PM     標題: 相對論……

見番舊情人覺得佢型左,又或者索左,我會點?7 a7 a4 m- G6 [3 G* N: G8 @- F0 f
+ G5 R' C9 _8 y' |" T2 ^$ g
無野咖喎!!!佢型左、或者索左都好啦!( 咁都唔代表我差左咖喎!!)可能我仲型,仲索呢!最緊要既係,我要睇真d,究竟佢身邊個個,好唔好得過我先啦!講咁多仲乜鬼!
作者: cooldark2004    時間: 2005-6-12 12:44 AM

你們實在太膚淺了# S6 J8 `! X; u; }, B/ U0 @* v- `
如果當初同佢拍拖係因為佢o既樣貌o既話
4 n& X* @& ]; M, m5 u) O7 i5 M2 c  l咁點解當初會同佢一齊呢?# ]6 O7 l: R1 x% j' {1 q
我相信分手係因為意見分歧或性格不合& M) Y5 H- ~+ H% O- |9 C
就算佢突然靚左/型左! Z+ C1 ]0 ]" h  m5 M2 L4 l
都冇乜關係...
作者: mku88    時間: 2005-6-12 12:53 AM

just say hello and give my new contact... maybe we can get some chances.
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-12 01:12 AM     標題: "最近好嗎?" "嗯.我很好.妳變漂亮了....."

那天的晚上.我們再次相遇了.  H+ ?5 J5 b+ i( j& c" {
自從分手後.一直也沒有聯絡上.
6 i' Y# q/ a: ~  Q本來短髮清爽的妳.如今已變作了一把美麗的長髮.3 H) e: M) r' h+ }, I
漸漸清減的妳.雙眼還是那樣的讓人心醉.
/ Z5 L" ~, }% K- R一絲絲清香從妳那嬌小的身軀傳來.6 Q* y' e$ [* I, ?/ H/ J4 L2 V
妳低垂著雙手.緊握著拳頭...
; B& R) @3 T' g0 K4 Y$ F"最近好嗎?"這句簡單的問候語從來都不會讓人覺得怎樣.* N# F% [$ `: C( K2 h4 e
但是當從妳口中吐出來後.就只會讓我感到無限的親切.# H8 F" U8 O6 ]
像是回到過去那甜甜的日子一樣.6 @9 A2 ^4 y0 D9 K& |4 \: i* r
千百萬道感慨從心裡湧起來.
/ f) S' H( ~7 _9 d. k心儀的妳站在我面前.而我卻講不出我是有多愛深愛妳...
& V& L! Y: T% g1 c% P只能隨隨便便的回答著 "嗯.我很好.妳變漂亮了....."8 [/ |  s7 c- h( Z/ p# R4 W3 ]+ U1 n
這句說話的味道有多苦澀.妳知道嗎?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0