標題: [領養告示] 丁丁妹搵屋企,一隻好可憐的小狗[樂+] [打印本頁]

作者: manid903    時間: 2005-6-9 10:54 PM     標題: [領養告示] 丁丁妹搵屋企,一隻好可憐的小狗[樂+]

丁丁妹同佢家姐丁丁及其他兄弟姐妹本來0係郊外住,有個阿叔得閒餵d骨、食剩的飯比
0 Z- w: J# z5 F8 S; a1 l" ^3 ~佢地幾兄弟姊妹食。佢姐姐丁丁好幸運地遇著頭好人家。希望佢個妹丁丁妹都一樣咁/ B+ @: U/ L+ ?; R& q$ E; k2 L
幸運啦。6 w$ @, ?9 D" |: y& G
丁丁妹而家四個月,同而住0係暫養人屋企,約17磅,好醒目&服從,好痴人,第一次1 u# S+ R+ F/ g
出街已經唔洗用繩就識跟住啦!+ q! ?% T8 _$ |5 j# a
如果你能夠比丁丁妹一個永久的家,請聯絡[email protected] 徐小姐。
- Q0 b5 W: E5 O7 ?8 d% o/ R3 |( {0 X
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 10:15 AM ]

圖片附件: IMG_0862.jpg (2005-6-9 10:54 PM, 83 KB) / 下載次數 32
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362550&k=470db5e4a3b4edf7278cea3ba6b55eb6&t=1726948126&sid=rxrz4F

圖片附件: IMG_0863.jpg (2005-6-9 10:54 PM, 80.5 KB) / 下載次數 28
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362551&k=05cddd0bae01fbda3d469dc53e3a7475&t=1726948126&sid=rxrz4F

圖片附件: IMG_0869.jpg (2005-6-9 10:54 PM, 73.2 KB) / 下載次數 37
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362552&k=34532137d6b8b68133f4cfe40cce2b93&t=1726948126&sid=rxrz4F

作者: yeahchan    時間: 2005-6-10 01:04 AM

我想領養佢ga, but 屋企唔許可ja
作者: H.L.L.H    時間: 2005-6-10 01:36 PM     標題: 型啊!!

嘩!隻狗仔隻耳仔好得意啊!依家佢點啊?比人收養左未啊?7 o, y0 |; o( z8 m$ ]
sorry,我只係想關心下佢近況,我本身都已經收養左三隻狗啦!有陣時,養寵物真係要諗清楚咖!因為,養寵物!除左要有愛心、時間、金錢之外!最重要既…係耐性同責任。
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-10 10:53 PM

hi  我有興趣想領養.
+ E( {4 ^/ K2 Q& q  \我地e-mail聯絡一下好嗎?
7 W  B: ]3 k) D. E! Z& `$ Y4 N4 W2 R
& }9 t& b0 `2 m6 a% u/ B: \/ s我會係你信封留言.
作者: gn00987333    時間: 2005-6-10 11:07 PM

honeyharajuku
; J% f/ V2 x2 N% ?你真係好好人波
, v9 o- b) U1 z$ Y我都好鍾意
4 I1 r+ x1 F: H3 u但係啊媽唔比
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-10 11:25 PM

我唔係好人~"~
( d; x$ o0 \) `+ `1 ~只不過鐘意動物.$ {8 Q) O" e% X5 ^4 w0 l" u
朝早食開早餐既茶餐聽養左隻貓仔.% j. A8 c# J7 a$ u
由佢細細個開始.我就朝朝都抱住佢一齊食早餐 .' P2 j5 `; h% w" h8 j
家陣隻貓2歲嚕.都仲係好痴我. . c( W9 w) |4 t! H; k0 @3 |
貓公正常黎講唔會咁痴人..唔會一叫就應 唔會主動埋黎訓係我大脾樹" h$ Z8 _* q% y7 j( C3 h
唔知點解就係特別鐘意同我一齊.
0 N2 v& {# H7 z. L+ M之前幫前女友養過一隻銀狐女. (佢隻銀狐係3歲時由朋友介紹領養既..)
3 ~+ |: Q( l1 t3 G1 E  P係我屋企渡假果幾個月...我晚晚抱住佢一齊訓xp
作者: Christy~呀華    時間: 2005-6-11 02:17 AM

好想要呀!!
# d, j, b" j0 N- O但係佢一定唔比架!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0