標題: [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+] [打印本頁]

作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-12 04:35 PM     標題: [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)
- ?: @  a2 l) l+ g8 |7 j於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力$ n, ?1 _) O2 C+ B. s
過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,
% T( y) i# F2 ], i# d4 @( l咁你會點對付佢地呢!2 d, f1 X! z/ `$ t. ^3 L% \, x# w1 Z
3 r4 f# |2 H+ ]; N1 \" n; H- K) _
[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.. r/ c- h, c5 W8 [" R; ?- r* e
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
/ r( ^6 A: [+ J) |3 s  `$ P% T( k& ^: c' l( X
[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-12 04:40 PM

Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:; @5 T- h8 a1 I, S
有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
5 N+ F. m1 e2 ^) J7 p5 ?2 L
甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
作者: singgeihot    時間: 2005-6-12 04:42 PM

呢個行貨咗 d 喎....
作者: vivienna    時間: 2005-6-12 04:43 PM

你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
作者: crap    時間: 2005-6-12 04:45 PM

Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:
% e; V) H  D' S我正打算推出短篇劇習
- p. R7 x9 ], \6 q
0 S, X2 d2 N0 f& ?! t
咁正?!
0 Z& q6 K4 _: G9 P! `快d出喇
6 k$ g3 a8 i; a# b+ }  j1 ]; _, D" W& J8 M. u
呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~& g) V& D: ~( q; y9 \- N

( n1 ~" D( s3 v7 ]/ L0 R. n& K阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...
3 _/ g+ \& Q& \5 K" o0 V再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...
: j" O, y- ]; t, s; i; l' p6 K: m1 D" h
唐老鴨我會收養佢
作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-12 04:58 PM

多謝意見6 F9 j$ F# S+ @, }
我岩岩加左D野落去!
作者: singgeihot    時間: 2005-6-12 05:52 PM

甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
# E+ P% O7 Y) ^8 m1 [# _" b( i) Nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=16 {& y$ f3 d0 ~# y9 ~/ k
(thread #8)
作者: singgeihot    時間: 2005-6-12 06:03 PM

Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
# W2 A5 f9 \% V9 Z1 o- Y# S$ S
! y8 R2 N! F6 P8 M6 I我當然唔見怪啦0 z% `( W# P: j$ z
希望我地將來有機會合作singgeihot兄
/ a; ]/ a; O# u! o3 ~& }) O. g4 X; O& F6 |8 V% \7 z$ v. a' h9 I6 |/ s1 F! L
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-12 06:29 PM

Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:3 Q, K+ X5 q9 O
$ j  m+ W$ u' w  U% R4 v' h

- G: @9 |& O4 _+ S8 D6 `5 N- y; \你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
4 Q  Q' g+ I  {* t期望見到各位bro. o既大作
作者: singgeihot    時間: 2005-6-12 06:44 PM

Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:, j4 w8 y) R! A7 S
" K5 a1 B; S. d& i% b
期望見到各位bro. o既大作
9 D. Q& f& @! }; q

( o9 r( s( ~  s. A( s不過我驚寫得太多好快会悶親大家..../ \7 Z: P6 |5 F* {2 `
% s- c$ y7 _' }/ c
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-12 06:48 PM

Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:44 PM:
- I# q3 @% c& H7 d5 m+ @. x$ V/ j+ N9 S% l6 ]: l7 R
4 A5 Y8 ]6 Z2 ^8 v
不過我驚寫得太多好怏会悶親大家....
) Z/ D* i% V2 `* s8 v  ~7 B我都有好多靈感﹐但我都係驚D人睇得多會悶。不過我到而家都係最鐘意甲狀線既法律題同葉劉淑儀。
作者: happylion99    時間: 2005-6-13 12:32 AM

好簡單.即刻打3條9叫啊米奇警察來屋企度,同米奇警察講:
2 x7 m% d1 ?) |"高飛同唐老鴨o岩o岩係我部電腦到睇米妮的收費合成三級圖,同埋係度爆粗罵佢老豆和路迪士尼": E7 z) G( N$ a+ }8 o: E, ?7 \
0 m4 M+ W! R3 T7 J1 v; M' g6 L2 N
再唔係叫唐老鴨的女朋友黛絲來,同黛絲講:"高飛同唐老鴨被我捉姦在床,正在睇緊咸網,而且有所行動,可能佢地係gay"* h. v3 ]4 Z7 U8 i; t( z* t# S

. o* j# C1 E) k[ Last edited by happylion99 on 2005-6-13 at 12:34 AM ]
作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-13 12:37 AM

Originally posted by happylion99 at 2005-6-13 12:32 AM:+ f& f$ T) G4 ~; d3 K) C0 N
好簡單.即刻打3條9叫啊米奇警察來屋企...
# [3 }( c4 x- [+ m" A2 [9 C5 \咁做佢地實會星途盡毀架
作者: eraser    時間: 2005-6-13 12:51 AM

甲狀腺...今次有啲揸哂留哂播..
作者: singgeihot    時間: 2005-6-13 01:05 AM

Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-13 12:37 AM:
1 @4 r; Y8 _$ V# F5 k3 P
9 q3 R2 t" ?9 M9 s$ ~* ^: ~5 s; Z* c咁做佢地實會星途盡毀
" P, e& Q8 X) g1 y$ f5 b5 |0 G1 o. R3 _/ W% n
咁不如雪藏佢哋一排, 放逐佢哋一個去台灣, 一個返內地, 派佢哋去宣傳吓新廸士尼樂園同埋新廸士尼樂園 food court 嗰間米奇鹵味. 新廸士尼樂園開張頭三個月唔準佢哋踏足新樂園半步, 一嚟對內可以挫挫佢哋嘅銳氣 (開張都冇份, 仲唔挫到佢哋嘅銳氣), 二嚟對外又可以同傳媒講話對佢兩個委以重任, 因為內地同台灣客源好緊要 (嚟平息外界對佢兩個雪藏放逐嘅 "謠言" 同 "揣測"). 呢個都係業界常見嘅做法.: E% B" e: b* Y

# g3 V# I: M% }0 E* ~' o6 D至於"唐老鴨入面又係高飛嚟架", 响佢地個圈已經係半公開嘅秘密, 都好多年喇, 唔駛太過大驚少怪
作者: happylion99    時間: 2005-6-13 01:43 AM

算啦~簡單d,/ |& x& G7 f" f9 S( X/ j
同高飛和唐老鴨講: "今次我就放過你地,唔打三條9,下次我要去你地屋企睇返咁多個鐘要俾錢的咸網" 然後拿個計數機出來,2*6hours=12 hours + 加一服務費(吹波膠) = 12+1.2=13.2hours的睇咸網時間

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0